Сортировать статьи по: дате | популярности | посещаемости | комментариям | алфавиту
1026
0

М'ясо по-корейськи - рецепт

При згадці про корейської кухні ми відразу уявляємо собі щось гостре-кисло-солодке. Готується в такому варіанті і м'ясо. Пропонуємо вам кілька способів порадувати себе і близьких м'ясом по-корейськи.
944
0

Пянсе в пароварці

Пянсе - поширене корейське блюдо, дріжджові пиріжки, приготовані на пару. Начинка в пянсе зазвичай готується з фаршу, капусти, цибулі та спецій. Вам може здатися, що приготувати пянсе будинку буде непросто, але це не так! З допомогою наших рецептів у вас вийдуть чудові ароматні пиріжки пянсе.
521
0

Куксі по корейськи – рецепт

Корейське блюдо куксі відмінно підійде до обіду в літню спеку, адже це блюдо подається холодним. До складу куксі входить бульйон, свіжі овочі, м'ясо і, звичайно ж, рисова локшина. Приготувавши таке блюдо одного разу, вам захочеться готувати його ще не раз!
2841
0

Помідори по-корейськи

Корейська кухня славиться своїми стравами з гострим смаком, багатими спеціями і травами. Крім поширених моркви, капусти та буряків по-корейськи, можна приготувати і інші овочі, використовуючи секрети корейських кухарів, наприклад, помідори.
7219
0

Свинячі вуха по-корейськи

Свинячі вуха по-корейськи - дуже просто в приготуванні і дивно смачне блюдо, здатне стати родзинкою столу. Приготувати їх можна кількома способами. Ми пропонуємо вам 2 рецепта вушок по-корейськи.
597
0

Фунчоза по-корейськи

Фунчоза - прозора локшина, зроблена з рисового крохмалю, - основа багатьох страв азіатської кухні. Її використовують і для приготування перших і других страв, і для салатів. У нашій статті ми пропонуємо вам рецепт фунчози по-корейськи.
9867
0

Огірки по-корейськи

Овочі по-корейськи завоювали популярність у всьому світі. Ми з задоволенням їмо їх в якості закуски або добавки до основної страви. І приготувати їх самостійно - досить просто. У нашій статті ми розповімо, як приготувати огірки по-корейськи.
326
0

Папороть по-корейськи

Страви корейської кухні, безумовно, відрізняються від звичних нам європейських особливою гостротою. Ми з задоволенням пробуємо різні варіанти овочів по-корейськи: моркви, капусти або буряка, але зустрічаються і досить несподівані рецепти. Так, наприклад, чи чули ви про приготуванні папороті
546
0

Кальмари по-корейськи

Тим, хто побоюється страв з кальмарів з-за їх надмірну схожість з виробами з каучуку, радить відкрити для себе іншу сторону страв з цих молюсків. Рецепти ніжного кальмари по-корейськи, який буквально тане в роті, неодмінно доведеться вам за смаком.
569
0

Спаржа по-корейськи

Любителям гострих корейських страв пропонуємо ще один рецепт у скарбничку - соєву спаржу фуджу по-корейськи. При бажанні соєвий варіант можна замінити натуральними молодими пагонами.