Хе з м'яса
Хе з м'яса є досить простим у приготуванні, але дуже смачним корейським стравою. Самі корейці відносять його до салатів. Давайте і ми з вами дізнаємося деякі рецепти приготування хе з м'яса.
Інгредієнти:
яловичина - 500 г;
морква - 3 шт.;
оцтова есенція 70% - 2 ст. ложки;
цукор - 2 ст. ложки;
сіль - 1 ст. ложка;
цибуля - 1 шт.;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
корейська приправа - 2 ст. ложки.
Для приправи:
рослинне масло - 1 ст.;
часник - 5 зубчиків;
чорний і червоний мелений перець - 2 ст. ложки;
паприка - 2 ст. ложки;
коріандр - 2 ст. ложки.
Приготування
Як приготувати хе з м'яса? Отже, спочатку готуємо приправу: змішуємо злегка розпечене рослинна олія з видавленим через прес часником, додаємо мелений перець, паприку і коріандр. Отриману масу акуратно перелити в чисту суху банку і прибираємо в холодильник. Тепер беремо пласт м'яса, гарненько заморожуємо і гострим ножем зрізаємо тонкі скибочки, щоб у вас вийшла строганина. Складаємо м'ясо в миску, даємо йому розморозитися, додаємо трохи цукру, оцтової есенції, кладемо сіль, і залишаємо маринуватися приблизно на 15 години, періодично помішуючи.
Цим часом чистимо моркву, нарізаємо її тонкою соломкою, додаємо цукор, що залишився, сіль і оцет. М'ясо сильно віджимаємо, виливаємо сік і викладаємо поверх моркви. Заливаємо все киплячим маслом з заздалегідь обсмаженою цибулею, додаємо готову приправу і ретельно перемішуємо.
Ось і все, хе з яловичини готово! Залишаємо страву приблизно на 2 години, давши йому настоятися при кімнатній температурі і просочитися усіма спеціями. Подаємо хе з м'яса по-корейськи охолодженим, посипавши зверху свіжою зеленню.
Інгредієнти:
філе свинини - 400 г;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
оцет - 3 ст. ложки;
сіль - 1 ч. ложка;
рослинне масло - 3 ст. ложки;
зелень - за бажанням;
чорний і червоний мелений перець - 2 ч. ложки.
Приготування
М'ясо нарізаємо невеликими шматочками, кладемо на сковороду і випариваем всю вологу з нього, але не смажимо, після цього перекладаємо свинину в миску. Зелень дрібно шаткуємо, цибулю ріжемо тонкими півкільцями, солимо, перчимо, перемішуємо і додаємо до м'яса. Розігріваємо на сковороді рослинне масло і акуратно виливаємо його в м'ясо. Даємо страві настоятися не менше 3-х годин і подаємо хе з свинини до столу з будь-яким гарніром.
Якщо хе з м'яса вам доведеться по смаку, то не забудьте приготувати хе з риби і курки . Приємного вам апетиту!
Рецепт хе з м'яса
Інгредієнти:
Для приправи:
Приготування
Як приготувати хе з м'яса? Отже, спочатку готуємо приправу: змішуємо злегка розпечене рослинна олія з видавленим через прес часником, додаємо мелений перець, паприку і коріандр. Отриману масу акуратно перелити в чисту суху банку і прибираємо в холодильник. Тепер беремо пласт м'яса, гарненько заморожуємо і гострим ножем зрізаємо тонкі скибочки, щоб у вас вийшла строганина. Складаємо м'ясо в миску, даємо йому розморозитися, додаємо трохи цукру, оцтової есенції, кладемо сіль, і залишаємо маринуватися приблизно на 15 години, періодично помішуючи.
Цим часом чистимо моркву, нарізаємо її тонкою соломкою, додаємо цукор, що залишився, сіль і оцет. М'ясо сильно віджимаємо, виливаємо сік і викладаємо поверх моркви. Заливаємо все киплячим маслом з заздалегідь обсмаженою цибулею, додаємо готову приправу і ретельно перемішуємо.
Ось і все, хе з яловичини готово! Залишаємо страву приблизно на 2 години, давши йому настоятися при кімнатній температурі і просочитися усіма спеціями. Подаємо хе з м'яса по-корейськи охолодженим, посипавши зверху свіжою зеленню.
Рецепт хе з свинини
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо нарізаємо невеликими шматочками, кладемо на сковороду і випариваем всю вологу з нього, але не смажимо, після цього перекладаємо свинину в миску. Зелень дрібно шаткуємо, цибулю ріжемо тонкими півкільцями, солимо, перчимо, перемішуємо і додаємо до м'яса. Розігріваємо на сковороді рослинне масло і акуратно виливаємо його в м'ясо. Даємо страві настоятися не менше 3-х годин і подаємо хе з свинини до столу з будь-яким гарніром.
Якщо хе з м'яса вам доведеться по смаку, то не забудьте приготувати хе з риби і курки . Приємного вам апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Фарш для пельменів
Звичайно ж, всі ми любимо пельмені, і знаємо, що фарш для них готуватися зі свинини і яловичини. Але ми сьогодні підібрали найбільш цікаві варіанти
Маринована морква
Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і
Оселедець по-корейськи
Гостра оселедець по-корейськи - чудова закуска в азіатському стилі, прекрасно підходить як для буденного, так і для святкового столу. Вона має
Салат з грибів по-корейськи
Страви корейської кухні припали до смаку багатьом. Вони вже давно присутні на наших столах і не вважаються екзотикою. Любителів такої кухні ми зараз
Кабачки по-корейськи - рецепти
Корейські страви вже давно присутні на наших столах. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими варіантами, як смачно приготувати кабачки по-корейськи.
Салат хе з м'яса
Хе - це традиційний корейський салат, популярний у всьому світі. Зазвичай його готують з рибою, але сьогодні ми поділимося з вами оригінальними і