Оселедець по-корейськи
Гостра оселедець по-корейськи - чудова закуска в азіатському стилі, прекрасно підходить як для буденного, так і для святкового столу. Вона має оригінальний пікантний і пряний смак, який, безумовно, сподобається всім присутнім. Давайте розглянемо з вами деякі цікаві рецепти приготування оселедця по-корейськи.
Інгредієнти:
оселедець свіжоморожена - 1 кг;
цибулина - 5 шт.;
оцет столовий - 80 мл;
рослинна олія - 05 склянки;
соєвий соус - 1 ст. ложка;
томатна паста - 1 ст. ложка;
спеції.
Приготування
Пропонуємо вам простий варіант, як приготувати оселедець по-корейськи. Так, спочатку давайте зробимо з вами маринад. Для цього змішуємо рослинне масло з томатною пастою, ставимо на вогонь, доводимо суміш до кипіння, а потім обережно вливаємо оцет, соєвий соус , перемішуємо і знімаємо з плити.
Коли маринад трохи охолоне, кидаємо в нього за смаком сіль і перець. Чистимо цибулину, шаткуємо кільцями, додаємо до маринаду і перемішуємо. Тепер беремо свіжу оселедець, обробляємо, видаляємо кістки і нарізаємо невеликими філе, не знімаючи з риби шкіру. Викладаємо шматочки в емальований або скляний посуд, посипаємо цибулею і заливаємо маринадом. Накриваємо зверху тарілкою і ставимо невеликий вантаж. Після цього ставимо оселедець в холодильник приблизно на 3-4 години, а краще на всю ніч.
Інгредієнти:
свіжий оселедець - 1 шт.;
цибулина - 5 шт.;
столовий оцет - 80 мл;
гірчиця - 1 ст. ложка;
рослинна олія - 05 склянки;
запашний мелений перець - 1 ч. ложка;
мелений червоний перець - 2 ч. ложки;
сіль - щіпка;
томатна паста - 1 ст. ложка;
свіжа зелень за бажанням.
Приготування
Першим ділом готуємо маринад для оселедця . Для цього змішуємо в невеликій каструлі рослинне масло і томатну пасту, ставимо на слабенький вогонь і доводимо до кипіння. Потім тонкою цівкою вливаємо оцет, кладемо гірчицю і добре перемішуємо. Знімаємо суміш з плити, додаємо за смаком спеції, солимо і залишаємо остигати.
А цим часом обробляємо поки цибулю шаткуємо його досить великими і товстими кільцями. Тепер беремо свіжу оселедець, виймаємо всі кістки, обрізаємо зябра і нарізаємо рибу на маленькі філе, не знімаючи шкіри. Якщо ви його вилучите, то в результаті маринування риба сильно розм'якне і втратить форму.
Після цього викладаємо цибулю і оселедець в охолоджений маринад, добре перемішуємо, накриваємо кришкою і ставимо під вантаж. Далі акуратно прибираємо наше спорудження в холодильник і залишаємо там приблизно на 2-3 години. Після закінчення часу дістаємо мариновану оселедець по-корейськи, викладаємо на тарілку, посипаємо подрібненою свіжою зеленню і подаємо до столу в якості гострою закуски.
Інгредієнти:
свіжий оселедець - 2 шт.;
морква - 3 шт.;
цибулина - 4 шт.;
рослинна олія - 50 мл;
соєвий соус - 5 ст. ложок;
приправа для моркви по-корейськи - 05 пакетика;
столовий оцет - 3 ст. ложки;
цукор - 1 ч. ложка.
Приготування
Оселедець розбираємо на філе, видаляємо всі кістки, шкірку не знімаємо і нарізаємо рибу шматками. Моркву чистимо, промиваємо і натираємо на тертці, призначеної спеціально для моркви по-корейськи. Цибулю шаткуємо півкільцями.
Тепер змішуємо оселедець з морквою, цибулею, додаємо соєвий соус, сіль, цукор, вливаємо трохи води і кладемо за смаком приправи. Даємо рибі постояти рівно 1 годину, а потім обережно зливаємо рідину. На сковороді розігріваємо рослинне масло, додаємо решту приправу, перемішуємо, заливаємо оселедець з овочами і прибираємо на 3 години в холодильник.
Рецепт оселедця по-корейськи
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо вам простий варіант, як приготувати оселедець по-корейськи. Так, спочатку давайте зробимо з вами маринад. Для цього змішуємо рослинне масло з томатною пастою, ставимо на вогонь, доводимо суміш до кипіння, а потім обережно вливаємо оцет, соєвий соус , перемішуємо і знімаємо з плити.
Коли маринад трохи охолоне, кидаємо в нього за смаком сіль і перець. Чистимо цибулину, шаткуємо кільцями, додаємо до маринаду і перемішуємо. Тепер беремо свіжу оселедець, обробляємо, видаляємо кістки і нарізаємо невеликими філе, не знімаючи з риби шкіру. Викладаємо шматочки в емальований або скляний посуд, посипаємо цибулею і заливаємо маринадом. Накриваємо зверху тарілкою і ставимо невеликий вантаж. Після цього ставимо оселедець в холодильник приблизно на 3-4 години, а краще на всю ніч.
Оселедець по-корейськи в томаті
Інгредієнти:
Приготування
Першим ділом готуємо маринад для оселедця . Для цього змішуємо в невеликій каструлі рослинне масло і томатну пасту, ставимо на слабенький вогонь і доводимо до кипіння. Потім тонкою цівкою вливаємо оцет, кладемо гірчицю і добре перемішуємо. Знімаємо суміш з плити, додаємо за смаком спеції, солимо і залишаємо остигати.
А цим часом обробляємо поки цибулю шаткуємо його досить великими і товстими кільцями. Тепер беремо свіжу оселедець, виймаємо всі кістки, обрізаємо зябра і нарізаємо рибу на маленькі філе, не знімаючи шкіри. Якщо ви його вилучите, то в результаті маринування риба сильно розм'якне і втратить форму.
Після цього викладаємо цибулю і оселедець в охолоджений маринад, добре перемішуємо, накриваємо кришкою і ставимо під вантаж. Далі акуратно прибираємо наше спорудження в холодильник і залишаємо там приблизно на 2-3 години. Після закінчення часу дістаємо мариновану оселедець по-корейськи, викладаємо на тарілку, посипаємо подрібненою свіжою зеленню і подаємо до столу в якості гострою закуски.
Оселедець по-корейськи з морквою
Інгредієнти:
Приготування
Оселедець розбираємо на філе, видаляємо всі кістки, шкірку не знімаємо і нарізаємо рибу шматками. Моркву чистимо, промиваємо і натираємо на тертці, призначеної спеціально для моркви по-корейськи. Цибулю шаткуємо півкільцями.
Тепер змішуємо оселедець з морквою, цибулею, додаємо соєвий соус, сіль, цукор, вливаємо трохи води і кладемо за смаком приправи. Даємо рибі постояти рівно 1 годину, а потім обережно зливаємо рідину. На сковороді розігріваємо рослинне масло, додаємо решту приправу, перемішуємо, заливаємо оселедець з овочами і прибираємо на 3 години в холодильник.
Рекомендуємо добрі рецепти
Ікра оселедця
А чи знаєте ви, що зі звичайного солоного оселедця можна зробити приголомшливо смачну ікру для бутербродів? Ні! Тоді читаємо наші цікаві рецепти і
Маринад для оселедця
Багато людей дуже люблять солону рибку і купують готову оселедець в маленьких пластикових баночках: оселедець в гірчичному соусі, майонезі, винної
Як засолити оселедець?
Багато хто з нас люблять селодочку, яку можна додавати в різні страви і закуски. Але не всі знають як її засолити в домашніх умовах. А це зробити
Маринована морква
Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і
Гриби по-корейськи
Багато хто з нас пробували моркву, капусту та інші овочі, мариновані на східний манер. А чи знайомі ви з грибами по-корейськи? Ні, тоді давайте
Кабачки по-корейськи - рецепти
Корейські страви вже давно присутні на наших столах. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими варіантами, як смачно приготувати кабачки по-корейськи.