» » Салат зі свинячого серця

Салат зі свинячого серця

Салат зі свинячого серця
Салат зі свинячого серця - досить простеньке в приготуванні і економне блюдо, яке до того ж виходить надзвичайно смачною, ситною і корисним. Сьогодні ми поділимося з вами кількома варіантами і розповімо, як приготувати салат з серця.

Рецепт салату зі свинячого серця


Інгредієнти:

  • пір'я зеленої цибулі - за смаком;

  • свиняче сире серце - 1 шт.;

  • яйце - 5 шт.;

  • спеції;

  • часник - 3 зубчики;

  • майонез - за смаком.


  • Приготування
    Для того, щоб приготувати салат зі свинячого серця беремо яйця відварюємо їх круто. Потім чистимо і нарізаємо кубиками середньої величини. Зелений цибулька дрібно шаткуємо. Свиняче серце промиваємо, заливаємо холодною водою і залишаємо на 1 годину. Далі перекладаємо його в каструлю з окропом і варимо близько 2 годин. Після цього м'ясо остуджуємо, подрібнюємо кубиками і змішати з зеленим цибулею і яйцями. Туди ж видавлюємо очищений часник, заправляємо салат майонезом і розмішуємо.

    Рецепт швидкого салату з серця


    Інгредієнти:

  • свиняче сире серце - 1 шт.;

  • морква - 2 шт.;

  • цибулина - 2 шт.;

  • волоські горіхи - 30 г;

  • корнішони - 10 шт.;

  • сир твердих сортів - 100 г;

  • спеції;

  • майонез.


  • Приготування
    Свинячий субпродукт відварюємо до готовності і нарізаємо тоненькими смужками. Цибулини очистити, шаткуємо півкільцями і пасеруємо з натертою морквою до золотистого відтінку. Корнішони рубаємо тонкими пластинками. Очищені волоські горіхи подрібнюємо, а сир нарізаємо або натираємо на терці. Коли всі продукти готові, викладаємо їх у глибоку пиалку і перемішуємо. Заправляємо майонезом і подаємо страву на стіл.

    Смачний салат зі свинячого серця


    Інгредієнти:

  • свиняче сире серце - 200 г;

  • цибулина - 2 шт.;

  • майонез;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • горошок консервований - 50 г;

  • кукурудза консервована - 50 г;

  • спеції.


  • Приготування
    Свиняче серце промиваємо, відварюємо до готовності, а потім нарізаємо кубиками. Болгарський перець обробляємо, очищаємо від насіння і теж подрібнюємо кубиками. У глибокий посуд викладаємо консервовану кукурудзу з зеленим горошком, без рідини, додаємо солодкий перець і подрібнену цибулю. Потім викладаємо субпродукт і заправляємо блюдо.

    Простий салат зі свинячого серця з чорносливом


    Інгредієнти:

  • яйце - 5 шт.;

  • морква - 2 шт.;

  • цибулина - 2 шт.;

  • свиняче серце - 2 шт.;

  • сир - 100 г;

  • чорнослив - 150 г;

  • майонез для заправки;

  • оцет столовий;

  • спеції.


  • Приготування
    Свинячий субпродукт відварюємо до готовності і нарізаємо довільними шматочками. Яйця варимо круто, очищаємо і натираємо на крупній терочке разом з сиром. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і замариновиваем його в оцті, розведеному водою. На великій тертці натираємо очищену моркву пасеруємо її до м'якості на маслечко. Чорнослив без кісточок розбираємо на половинки. Тепер змішуємо всі підготовлені продукти, додаємо до них за смаком спеції і заправляємо майонезом.

    Рецепт салату з вареного серця


    Інгредієнти:

  • цибулина - 3 шт.;

  • майонез для заправки;

  • масло рослинне - 100 мл;

  • морква - 500 г;

  • серце свиняче - 350 г;

  • спеції.
  • Салат зі свинячого серця


    Приготування
    Свиняче серце відварюємо в підсоленій воді 2 години і залишаємо повністю охолонути. Потім подрібнюємо м'ясо тонкою соломкою. Моркву чистимо, шаткуємо, а цибулини рубаємо півкільцями. Тепер пасеруємо овочі окремо на рафінованій олії і коли вони охолонуть, викладаємо салат на порційні розеточки. Спочатку цибулю, потім трохи вареного серця і покриваємо зверху майонезом. Наступним шаром кладемо трохи обсмаженої моркви, потім залишився серце і знову поливаємо майонезом. Останнім шаром кладемо залишилася моркву, прикрашаємо салат з вареного свинячого серця гілочками свіжої петрушки і подаємо до столу!
    Додав: admin | 22-03-2015, 13:42
    Переглядів: 52504