Салат з квасолею і ковбасою - рецепти з помідорами, корейською морквою і кукурудзою
Салат з квасолею та ковбасою готується за лічені хвилини і характеризується чудовим гармонійним поєднанням компонентів. Урізноманітнити смак закуски вдасться за рахунок додавання всіляких овочевих та інших складових, смакових добавок, спецій, зелені.
Ситний смачний салат з квасолею та ковбасою має доступну і просту технологію приготування, з якою впораються навіть не мають досвіду кулінари.
Квасоля найчастіше використовують консервовану у своєму соку, відкинувши продукт на друшляк і позбавивши від розсолу.
Застосовується в залежності від рекомендацій рецепта копчену або варену ковбасу нарізають кубиками або соломкою.
Тим же манером шаткують додаткові складові закуски.
В якості заправки використовують майонез, рідше сметану або багатокомпонентну заправку на основі олії, лимонного соку, солі, перцю і спецій.
Швидкий салат з квасолею та ковбасою вдасться приготувати за наступним рецептом. Супроводом до базовим складовим тут будуть відварені і нарізані яйця, які для отримання більш легкого смаку страви можна замінити огірком або пекінською капустою. Для пікантності до складу допускається додавати часник і зелений лук.
Інгредієнти:
ковбаса копчена – 350 г;
яйця – 2-3 шт.;
квасоля консервована – 1 банка;
майонез – 100-150 г;
сіль, перець, зелень.
Приготування
Відварюють круто, охолоджують в ємності з крижаною водою, очищають і нарізають яйця.
Додають квасолю без розсолу, ковбасну нарізку, сіль, перець і майонез.
Перемішують салат з квасолею і копченою ковбасою, дають настоятися і подають до столу, прикрасивши гілочками зелені.
Салат з квасолею та ковбасою, рецепт якого буде представлений далі, має німецьке коріння і буде особливо доречним для подачі до столу або пивний трапези. Склад закуски доповнюють житні сухарики, які краще приготувати власноруч, підсушивши нарізаний чорний хліб в духовці і приправивши скибочки часником.
Інгредієнти:
ковбаса копчена – 300 г;
відварена морква – 2 шт.;
солоні огірки – 2 шт.;
квасоля консервована – 1 банка;
майонез – 250 г;
зелена цибуля – 1 пучок;
хліб житній – 4 скибочки;
сіль, перець, часникове масло.
Приготування
Нарізають кубиками або соломкою хліб, підсушують в духовці, присмачивши часниковим маслом.
Відварюють, очищають і нарізають кубиками моркву.
Скибочками такої ж форми і розміру шаткують ковбасу, огірки, цибуля.
Змішують складові в салатнику, додавши сіль, перець і майонез, перемішують.
Викладають салат з квасолею і копченою ковбасою на блюдо, посипають сухарями.
Ще один смачний салат з моркви, квасолі і ковбаси вдасться приготувати, спираючись на рекомендації такого рецепта. Мариновані огірки тут допустимо замінювати солоними або зовсім свіжими, що дозволить значно урізноманітнити смак закуски, зробити її більш пікантною або навпаки делікатною і свіжою.
Інгредієнти:
ковбаса копчена – 300 г;
морква корейська – 200 г;
мариновані огірки – 3-4 шт.;
квасоля консервована – 200 г;
майонез – 150 г;
сіль, перець, петрушка.
Приготування
Квасоля додають до корейської моркви, перемішують.
Ковбасу і мариновані огірки шаткують соломкою, додають в миску з підготовленими інгредієнтами.
Приправляють салат з квасолею та ковбасою, майонезом, рубаною петрушкою, сіллю, перцем, перемішують.
Салат «Обжорка» з квасолею і ковбасою налічує масу варіацій, де в якості інгредієнтів, що використовуються свіжі помідори, солоні або свіжі огірки, маринований, свіжий ріпчаста або зелені цибулю, пшеничні білі або житні сухарики зі всілякими добавками і без. Поданий далі варіант страви можна адаптувати під свій смак, додавши нові компоненти.
Інгредієнти:
ковбаса копчена – 300 г;
сир твердий – 150 г;
свіжі помідори – 150 г;
квасоля консервована – 250 г;
майонез – 180 г;
сіль, перець, зелень, сухарі.
Приготування
Нарізають соломкою копчену ковбасу.
Помідори позбавляють від соковитої м'якоті з насінням, шаткують невеликими часточками.
Протирають на тертці твердий сир.
Змішують компоненти в мисці, заправляють майонезом, солять і перчать.
Через кілька годин перекладають салат з сухарями квасолею і ковбасою у салатник або на блюдо і посипають сухарями.
Неймовірно смачний і поживний салат з консервованої квасолею і ковбасою, якщо доповнити склад відвареною курячим філе, свинину чи телятину. М'ясо можна не тільки зварити заздалегідь, але і запекти в духовці у фользі зі спеціями цілим шматком або обсмажити в олії, попередньо замаринувавши і дрібно нарізавши.
Інгредієнти:
ковбаса варена – 300 г;
куряче філе – 300 г;
кукурудза консервована – 1 банку;
квасоля консервована – 1 банка;
солоні огірки – 3 шт.;
перець солодкий болгарський – 1 шт.;
майонез – 180 г;
сіль, перець, спеції.
Приготування
Ковбасу нарізають і відварену зі спеціями курятину.
Шинкують огірки і солодкий болгарський перець.
Відкидають консерви на друшляк, закладають до підготовлених компонентів.
Заправляють салат з квасолею та ковбасою, майонезом, солять, перчать, перемішують, дають настоятися перед подачею.
Свіжим і в міру пікантним виходить салат з помідорів, квасолі і копченої ковбаси. Родзинкою закуски стане доданий до складу дрібно нарізаний часник. Ковбасну нарізку можна замінити прикопченной курятиною або шинкою і додати до використовуваних інгредієнтів подрібнений соломкою свіжий або маринований огірок.
Інгредієнти:
ковбаса – 150 г;
квасоля консервована – 1 банка;
помідори – 2 шт.;
часник – 2 зубки;
кріп – 1 пучок;
майонез – 100 г;
сіль, перець.
Приготування
Нарізають тонкою соломкою ковбасу.
Відкидають на друшляк червону консервовану квасолю, залишають для стікання вологи на 10 хвилин.
Шинкують часточками помідори, часник подрібнюють очищений і кріп.
З'єднують складові в салатнику, додають сіль, перець, майонез, перемішують.
Незвичайний смак набуває салат з вареною ковбасою і квасолею, якщо ковбасну нарізку попередньо обсмажити на олії до придбання рум'яної скоринки. Гармонійно доповнить смакову палітру подрібнена зелень кінзи і червоний салатний цибулю, який можна додати або ж замаринувати з додаванням оцту і цукру.
Інгредієнти:
ковбаса варена – 300 г;
квасоля консервована – 400 г;
цибуля червоний – 1 шт.;
кінза – 1 пучок;
майонез – 100 г;
сіль, перець, олія рослинна.
Приготування
Ковбасу нарізують соломкою або кубиками, підрум'янюють її на олії на сковороді, викладають на серветку для охолодження і всмоктування жиру.
Шаткуємо цибулю, кінзу, змішують з квасолею, додавши ковбасу.
Заправляють компоненти закуски сіллю, перцем, майонезом і перемішують.
Салат із стручкової квасолею і копченою ковбасою підійде для подачі до вечері або на друге до обіду. Блюдо надовго вгамує почуття голоду, і порадує смакові рецептори любителів смачною і оригінальної їжі. Можна використовувати як свіжі стручки, попередньо їх відваривши і нарізавши за бажанням або заморожені.
Інгредієнти:
ковбаса – 100 г;
стручки квасолі – 20 шт.;
твердий сир – 100 г;
помідор – 3 шт.;
олія оливкова – 4 ст. ложки;
лимонний сік – 2 ст. ложки;
сіль, перець.
Приготування
Відварюють в підсоленій воді квасолеві стручки 7 хвилин, перекладають на хвилину в крижану воду, після чого дають стекти.
Додають до остиглої квасолі нарізану ковбасу, сир і помідори.
Змішують олія оливкова, лимонний сік, сіль і перець, додають заправку до компонентів салату, перемішують.
Здивує незвичайним гармонійним поєднанням і збалансованим смаком салат з квасолею, капустою і ковбасою. Використовувати можна як белокочанный капустяний качан, так і пекінський овоч, який відрізняється більш ніжним листям. В даному випадку використовуються білі бобові, але можна взяти і будь-який інший сорт в консервованому або відвареному власноруч до м'якості вигляді.
Інгредієнти:
ковбаса копчена – 250 г;
капуста – 200 г;
квасоля біла – 30 г;
майонез – за смаком;
цибуля або часник (за бажанням) – за смаком;
сіль, перець.
Приготування
Шинкують і розминають руками капусту.
Додають нарізану соломкою ковбасу, за бажанням цибулю і часник.
Закладають квасолю білу без соку, майонез, сіль, перець.
Ретельно перемішують салат з білою квасолею і копченою ковбасою, дають настоятися.
Якась варіація на тему олів'є – варіант приготування страви з копченою ковбасою і квасолею замість горошку. Якщо не подобається яскравий присмак цибулі в подібних закусках, його після подрібнення заливають на 10 хвилин гарячою водою, а потім зливають і дають добре стекти. Замість маринованих огірків цілком підійдуть і солоні і свіжі.
Інгредієнти:
ковбаса копчена – 150 г;
картопля відварена в мундирі – 2-3 шт.;
відварена морква – 1 шт.;
квасоля консервована – 1 банка;
цибуля червоний – 1 шт.;
мариновані огірки – 2 шт.;
майонез – за смаком;
сіль, перець, кріп.
Приготування
Нарізають кубиками очищену картоплю, моркву й огірки.
Додають кубики або соломку з копченої ковбаси, подрібнену цибулю, квасолю без розсолу.
Заправляють салат з квасолі, ковбаси, картоплі майонезом, солять, перчать, перемішують.
Дуже незвичайним, смачним і пікантним виходить салат з червоної консервованої квасолею і ковбасою, приготований з додаванням маринованих печериць. Допускається використання й інших грибів, солоних або обсмажених. Додаткові ноти додадуть маслини і нарізаний сир.
Інгредієнти:
ковбаса копчена – 200 г;
печериці – 300 г;
квасоля червона консервована – 400 г;
сир – 100 г;
часник – 1 зубок;
маслини – 5-7 шт.;
майонез – за смаком;
сіль, перець, зелень.
Приготування
Нарізають пластинами гриби, соломкою ковбасу і сир.
Додають нарізані колечками маслини без кісточок, очищений подрібнений часник, зелень.
Закладають червону квасолю без розсолу, майонез, сіль, перець, перемішують.
Як приготувати салат з квасолею та ковбасою?
Ситний смачний салат з квасолею та ковбасою має доступну і просту технологію приготування, з якою впораються навіть не мають досвіду кулінари.
Салат з копченою ковбасою і квасолею – рецепт
Швидкий салат з квасолею та ковбасою вдасться приготувати за наступним рецептом. Супроводом до базовим складовим тут будуть відварені і нарізані яйця, які для отримання більш легкого смаку страви можна замінити огірком або пекінською капустою. Для пікантності до складу допускається додавати часник і зелений лук.
Інгредієнти:
Приготування
Німецький салат з квасолею та ковбасою
Салат з квасолею та ковбасою, рецепт якого буде представлений далі, має німецьке коріння і буде особливо доречним для подачі до столу або пивний трапези. Склад закуски доповнюють житні сухарики, які краще приготувати власноруч, підсушивши нарізаний чорний хліб в духовці і приправивши скибочки часником.
Інгредієнти:
Приготування
Салат з квасолею, корейською морквою і ковбасою
Ще один смачний салат з моркви, квасолі і ковбаси вдасться приготувати, спираючись на рекомендації такого рецепта. Мариновані огірки тут допустимо замінювати солоними або зовсім свіжими, що дозволить значно урізноманітнити смак закуски, зробити її більш пікантною або навпаки делікатною і свіжою.
Інгредієнти:
Приготування
Салат «Обжорка» з ковбасою і квасолею
Салат «Обжорка» з квасолею і ковбасою налічує масу варіацій, де в якості інгредієнтів, що використовуються свіжі помідори, солоні або свіжі огірки, маринований, свіжий ріпчаста або зелені цибулю, пшеничні білі або житні сухарики зі всілякими добавками і без. Поданий далі варіант страви можна адаптувати під свій смак, додавши нові компоненти.
Інгредієнти:
Приготування
Салат з квасолі, кукурудзи, ковбаси
Неймовірно смачний і поживний салат з консервованої квасолею і ковбасою, якщо доповнити склад відвареною курячим філе, свинину чи телятину. М'ясо можна не тільки зварити заздалегідь, але і запекти в духовці у фользі зі спеціями цілим шматком або обсмажити в олії, попередньо замаринувавши і дрібно нарізавши.
Інгредієнти:
Приготування
Салат з квасолею і помідорами, і ковбасою
Свіжим і в міру пікантним виходить салат з помідорів, квасолі і копченої ковбаси. Родзинкою закуски стане доданий до складу дрібно нарізаний часник. Ковбасну нарізку можна замінити прикопченной курятиною або шинкою і додати до використовуваних інгредієнтів подрібнений соломкою свіжий або маринований огірок.
Інгредієнти:
Приготування
Салат зі смаженою ковбасою і квасолею
Незвичайний смак набуває салат з вареною ковбасою і квасолею, якщо ковбасну нарізку попередньо обсмажити на олії до придбання рум'яної скоринки. Гармонійно доповнить смакову палітру подрібнена зелень кінзи і червоний салатний цибулю, який можна додати або ж замаринувати з додаванням оцту і цукру.
Інгредієнти:
Приготування
Салат із стручкової квасолі і ковбаси
Салат із стручкової квасолею і копченою ковбасою підійде для подачі до вечері або на друге до обіду. Блюдо надовго вгамує почуття голоду, і порадує смакові рецептори любителів смачною і оригінальної їжі. Можна використовувати як свіжі стручки, попередньо їх відваривши і нарізавши за бажанням або заморожені.
Інгредієнти:
Приготування
Салат з капусти, квасолі і копченої ковбаси
Здивує незвичайним гармонійним поєднанням і збалансованим смаком салат з квасолею, капустою і ковбасою. Використовувати можна як белокочанный капустяний качан, так і пекінський овоч, який відрізняється більш ніжним листям. В даному випадку використовуються білі бобові, але можна взяти і будь-який інший сорт в консервованому або відвареному власноруч до м'якості вигляді.
Інгредієнти:
Приготування
Салат з картоплею, квасолею і ковбасою
Якась варіація на тему олів'є – варіант приготування страви з копченою ковбасою і квасолею замість горошку. Якщо не подобається яскравий присмак цибулі в подібних закусках, його після подрібнення заливають на 10 хвилин гарячою водою, а потім зливають і дають добре стекти. Замість маринованих огірків цілком підійдуть і солоні і свіжі.
Інгредієнти:
Приготування
Салат з квасолею та печерицями, і ковбасою
Дуже незвичайним, смачним і пікантним виходить салат з червоної консервованої квасолею і ковбасою, приготований з додаванням маринованих печериць. Допускається використання й інших грибів, солоних або обсмажених. Додаткові ноти додадуть маслини і нарізаний сир.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з ковбасою вареною, копченої, з квасолею, кукурудзою і капустою
Салат з ковбасою – просте, ситне і універсальне страву, яке припаде до душі більшості, а нарізати його можна з будь-яких продуктів, що є в

Салат з кириешки і копченою ковбасою
Шалено смачний, апетитний салат можна зробити з непересічних компонентів. Таке частування неодмінно всім сподобається, а його зовнішній вигляд

Салат з квасолею і копченою ковбасою
Кращий спосіб швидко вгамувати голод, не пересичуючись - зробити шалено смачний салат. Спробуйте поєднувати в одному блюді насичену пікантним смаком

Салат з сухариками і копченою ковбасою
Перетворити навіть самий незвичайний салат з мізерним складом допоможуть хрусткі грінки і копчена ковбаска. Далі розповімо, як створити таку закуску

Салат з горошком і ковбасою
Будь-який святковий стіл, та й не тільки, завжди прикрашають різноманітні салати, варіантів, приготування яких досить багато. І сьогодні ми зробили

Салат з квасолею та ковбасою
Салати - це, без перебільшення, смачне прикраса будь-якого столу. І сьогодні ми розповімо про те, як зробити на швидку руку смачний салат з квасолею