Сортувати статті за: датою | популярністю | відвідуваністю | коментарями | абеткою
371
0

Клафуті з полуницею

Клафуті - класичний французький десерт, простий у приготуванні і приємний на смак. Особливо цей десерт припаде до смаку любителям полуниці, адже саме з цією ягодою зазвичай готують клафуті. Ще можна до полуниці додати чорницю, тоді клафуті вийде ще смачніше і корисніше!
491
0

Солона карамель - рецепт

Солона карамель - винахід французьких кондитерів, яка зайняла одне з почесних місць в кулінарії багатьох країн. Нею доповнюють різні страви або прикрашають десерти. Про те, як зробити справжню солону карамель поговоримо далі і розповімо варіант її застосування.
232
0

Крем-карамель

Ніжний десерт з французькою назвою «Крем-карамель» знають і люблять у всьому світі. Однак зробити його самостійно здійснено просто, і мінімальний набір продуктів. Спробуйте одного разу створити це неймовірне кулінарне диво і ви закохаєтеся в нього з першої ложки.
422
0

Французька сирна булочка

Французькі сирні булочки являють собою невеликі повітряні і пористі кульки, які дуже схожі на звичні для нас еклери, так і процес їх приготування практично такий же. А незабутній, насичений сирний смак і неймовірний аромат викликає тільки захоплення.
383
0

Класичний гратен з картоплі

Класичний гратен - це тоненькі пластини картоплі, ароматний сир і ніжний вершковий соус. Це чудове блюдо французької кухні підкорить найвибагливішого гурмана. Пропонуємо три чудових варіанти цієї страви.
267
0

Гратен - рецепт

Гратен - це ідеальний варіант швидко і без клопоту приготувати смачний обід і здивувати рідних своїми кулінарними здібностями. Пропонуємо два чудових рецепта цього чудового блюда і розповімо, як зробити класичний гратен дофинуа і його не зовсім традиційний аналог.
197
0

Гратен дофинуа

Класика французької кулінарії - гратен дофинуа. Це чудовий картопля, доповнений найніжнішим вершковим соусом, іноді сиром. Скуштувавши страву одного разу, ви будете готувати його набагато частіше, адже процес приготування не складний, а результат завжди чудовий.
324
0

Гратен з цвітної капусти

Гратен, по суті, це овочева запіканка, тільки готове блюдо виходить набагато ефектніше завдяки особливому способу запікання. Пропонуємо приготувати гратен з цвітної капусти. Розповімо, як зробити це чудове страву з додаванням курячого м'яса в нежнейшем вершковому соусі.
195
0

Татарський біфштекс

Біфштекс по-татарськи до однойменної кухні не відноситься, це швидше європейське уявлення про неї. Делікатес готують перед їжею і подають без теплової обробки. Тому важлива умова: для його приготування треба брати м'ясо найкращої якості і бути впевненим в ньому.
188
0

М'ясо по-французьки з яловичини

Урізноманітнити повсякденне меню оригінальним стравою досить просто, якщо скористатися представленими далі рецептами. У цій статті розповімо, як смачно і незвично приготувати яловичину в кращих французьких традиціях.