Татарський біфштекс

Татарський біфштекс – рецепт
Почнемо з однією з традиційних варіацій французького рецепта, в рамках якого яловича вирізка подрібнюється разом з каперсами, цибулею і солоними огірками.
Інгредієнти:
Приготування
В залежності від того, який ви хочете бачити текстуру готового блюда, ви можете подрібнити яловичу вирізку в фарш, а можете розділити на кубки завтовшки не більше половини сантиметра. Підготувавши яловичу вирізку, покладіть її в холодильник і прийміть за інші складові. Максимально дрібно наріжте каперси, шалот і корнішони. Збийте масло, гірчицю, кетчуп, вустер, коньяк і Табаско в легку заправку. Заправте блюдо і доповніть соліннями з цибулею. Вбийте до фаршу один яєчний жовток для зв'язки, ретельно перемішайте і сервірують на плоскому блюді з допомогою сталевого кільця. Зверху біфштекса зробіть невелике заглиблення і додайте в нього яєчний жовток.
Татарський біфштекс по-угорськи
Ще одна варіація татарського біфштекса – угорська, дуже схожа з французької, але відрізняється навіть більш вираженим смаком за рахунок додавання анчоусів.
Інгредієнти:

Приготування
Порубаєте яловичу вирізку і тримайте її на холоді до часу подачі. Збийте жовтки з соусами і пюрированным філе анчоусів. Додайте виноградне масло. Максимально дрібно порубаєте каперси, з цибулею, петрушкою і корнішонами. Сформуйте татарський біфштекс з сирого фаршу з допомогою склянки чи сталевого кільця. У центрі зробіть поглиблення і влийте в нього збиті з соусами жовтки.
Рекомендуємо добрі рецепти

Гратен з цвітної капусти
Гратен, по суті, це овочева запіканка, тільки готове блюдо виходить набагато ефектніше завдяки особливому способу запікання. Пропонуємо приготувати

Рубаний біфштекс з яловичини
Якщо вам ніяк не вдається приготувати правильний біфштекс - не впадайте у відчай, адже є кілька рецептів його приготування з рубленого м'яса.

Соус з солоними огірками
Якщо ви шукайте цікавий і оригінальний рецепт соусу, тоді наша сьогоднішня стаття для вас. Зараз ми розповімо, як приготувати соус з солоними

Тар-тар з телятини - рецепт
Любителі карпачо і стейків rare-прожарювання напевно не залишать без уваги м'ясної тар-тар. Ніжне мариноване м'ясо буквально тане в роті, а чистий,

Тартар з яловичини
У кулінарного терміна «тартар» на сьогоднішній день існує кілька тлумачень. Під одним з них розуміють біфштекс із сирого м'яса під гострим соусом. І

Рубаний біфштекс - рецепт
Рубаний біфштекс - істинно англійське блюдо. Зробити його можна до абсолютно будь-якого гарніру, так що не сумнівайтеся і беріться за готування.