Соус з солоними огірками

Соус тар-тар з маринованими огірками
Інгредієнти:
Приготування
Гарненько подрібнюємо мариновані корнішони і каперси і перекладаємо в миску. Туди ж відправляємо майонез, лимонний сік і розсіл. Ретельно все перемішуємо і заправляємо сіллю і перцем за смаком.
Рецепт соусу з солоних огірків
Інгредієнти:
Приготування
Яйце відварюємо протягом 10 хвилин, чистимо і витягаємо жовток. Варений жовток розминаємо з гірчицею і додаємо масло і оцет. Ретельно збиваємо.
Окремо подрібнюємо яєчний білок і корнішони. Додаємо подрібнені інгредієнти і каперси в желточную масу, знову все перемішуємо. За смаком додаємо зелень, сіль і перець.
Червоний соус з солоними огірками
Інгредієнти:
Приготування
Ріпчасту цибулю нарізаємо і обсмажуємо до золотистого кольору у великій кількості оливкової олії. За хвилину до готовності додаємо до цибулі нарізаний часник, а потім і подрібнені корнішони. Томати довільно нарізаємо і додаємо до цибулі засмажки. Тушкуємо соус 15-20 хвилин. Приправляємо за смаком сіллю, перцем і лимонним соком. Готовий соус посипаємо свіжою зеленню.
Сметанний соус з солоними огірками
Інгредієнти:

Приготування
Сметану збиваємо з майонезом за допомогою віночка, або вилки до однорідності. Солоний огірок натираємо на тертці або дрібно подрібнюємо вручну. Кріп також подрібнюємо максимально дрібно. Додаємо огірок і зелень до суміші майонезу і сметани. Приправляємо сметанний соус сіллю і перцем, додаємо пару крапель лимонного соку, і подаємо до улюблених страв.
Рекомендуємо добрі рецепти

Сметанно-часниковий соус
Соуси зі сметани мають вершковим смаком, який чудово доповнює страви з риби і м'яса. Різновидів цієї популярної заправки дуже багато. Але сьогодні

Салат з огірків і помідорів
Салат з огірків і помідорів - це річна класика, яка з'являється на кожному столі. Як урізноманітнити дане поєднання, ви можете дізнатися в цій

Салат з часником і кальмаром
Часник - корисний продукт, який володіє різким смаком і запахом, і природно, перебиває смак інших інгредієнтів. Уникнути цього можна, якщо запекти

Тар-тар з телятини - рецепт
Любителі карпачо і стейків rare-прожарювання напевно не залишать без уваги м'ясної тар-тар. Ніжне мариноване м'ясо буквально тане в роті, а чистий,

Відбивні на сковороді
Відбивні, засмажені на сковороді - універсальна страва. Готується швидко, не вимагає особливих навичок, виходить ситно і смачно. Відбивні можна

Тартар з лосося
Тартаром називається будь-яке блюдо, що складається з дрібно нашаткованих продуктів. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька цікавих і водночас простих