Соус з солоними огірками
Якщо ви знаходитесь в пошуку рецепту цікавого соусу, або дипа для своїх кулінарних шедеврів, то відтепер пошук закінчився, адже ми познайомимо вас з рецептом одного з найбільш доступних і простих соусів, який буде однаково гарний як для м'ясних, так і для овочевих страв.
Інгредієнти:
мариновані корнішони - 6-7 шт.;
каперси - 2-3 ч. ложки;
майонез - 1 ст.;
сік 1/2 лимона;
розсіл з огірків і каперсів - по 1 ч. ложці;
сіль і перець - за смаком.
Приготування
Гарненько подрібнюємо мариновані корнішони і каперси і перекладаємо в миску. Туди ж відправляємо майонез, лимонний сік і розсіл. Ретельно все перемішуємо і заправляємо сіллю і перцем за смаком.
Інгредієнти:
яйце - 1 шт.;
діжонська гірчиця - 1 ч. ложка;
оливкова олія - 1/3 ст.;
червоний винний оцет - 1 ч. ложка;
корнішони - 3-4 шт.;
каперси - 8-10 шт.;
свіжа зелень - за смаком;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Яйце відварюємо протягом 10 хвилин, чистимо і витягаємо жовток. Варений жовток розминаємо з гірчицею і додаємо масло і оцет. Ретельно збиваємо.
Окремо подрібнюємо яєчний білок і корнішони. Додаємо подрібнені інгредієнти і каперси в желточную масу, знову все перемішуємо. За смаком додаємо зелень, сіль і перець.
Інгредієнти:
томати у власному соку - 400 г;
цибулю-шалот - 3 шт.;
корнішони - жменя;
часник - 2 зубчики;
зелень - за смаком;
оливкова олія;
сіль, перець;
лимонний сік.
Приготування
Ріпчасту цибулю нарізаємо і обсмажуємо до золотистого кольору у великій кількості оливкової олії. За хвилину до готовності додаємо до цибулі нарізаний часник, а потім і подрібнені корнішони. Томати довільно нарізаємо і додаємо до цибулі засмажки. Тушкуємо соус 15-20 хвилин. Приправляємо за смаком сіллю, перцем і лимонним соком. Готовий соус посипаємо свіжою зеленню.
Інгредієнти:
сметана - 1/2 ст.;
майонез - 2 ч. ложки;
солоний огірок - 1 шт.;
кріп - 1 жменя;
лимонний сік - за смаком;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Сметану збиваємо з майонезом за допомогою віночка, або вилки до однорідності. Солоний огірок натираємо на тертці або дрібно подрібнюємо вручну. Кріп також подрібнюємо максимально дрібно. Додаємо огірок і зелень до суміші майонезу і сметани. Приправляємо сметанний соус сіллю і перцем, додаємо пару крапель лимонного соку, і подаємо до улюблених страв.
Соус тар-тар з маринованими огірками
Інгредієнти:
Приготування
Гарненько подрібнюємо мариновані корнішони і каперси і перекладаємо в миску. Туди ж відправляємо майонез, лимонний сік і розсіл. Ретельно все перемішуємо і заправляємо сіллю і перцем за смаком.
Рецепт соусу з солоних огірків
Інгредієнти:
Приготування
Яйце відварюємо протягом 10 хвилин, чистимо і витягаємо жовток. Варений жовток розминаємо з гірчицею і додаємо масло і оцет. Ретельно збиваємо.
Окремо подрібнюємо яєчний білок і корнішони. Додаємо подрібнені інгредієнти і каперси в желточную масу, знову все перемішуємо. За смаком додаємо зелень, сіль і перець.
Червоний соус з солоними огірками
Інгредієнти:
Приготування
Ріпчасту цибулю нарізаємо і обсмажуємо до золотистого кольору у великій кількості оливкової олії. За хвилину до готовності додаємо до цибулі нарізаний часник, а потім і подрібнені корнішони. Томати довільно нарізаємо і додаємо до цибулі засмажки. Тушкуємо соус 15-20 хвилин. Приправляємо за смаком сіллю, перцем і лимонним соком. Готовий соус посипаємо свіжою зеленню.
Сметанний соус з солоними огірками
Інгредієнти:
Приготування
Сметану збиваємо з майонезом за допомогою віночка, або вилки до однорідності. Солоний огірок натираємо на тертці або дрібно подрібнюємо вручну. Кріп також подрібнюємо максимально дрібно. Додаємо огірок і зелень до суміші майонезу і сметани. Приправляємо сметанний соус сіллю і перцем, додаємо пару крапель лимонного соку, і подаємо до улюблених страв.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сметанно-часниковий соус
Соуси зі сметани мають вершковим смаком, який чудово доповнює страви з риби і м'яса. Різновидів цієї популярної заправки дуже багато. Але сьогодні
Салат з огірків і помідорів
Салат з огірків і помідорів - це річна класика, яка з'являється на кожному столі. Як урізноманітнити дане поєднання, ви можете дізнатися в цій
Салат з часником і кальмаром
Часник - корисний продукт, який володіє різким смаком і запахом, і природно, перебиває смак інших інгредієнтів. Уникнути цього можна, якщо запекти
Тар-тар з телятини - рецепт
Любителі карпачо і стейків rare-прожарювання напевно не залишать без уваги м'ясної тар-тар. Ніжне мариноване м'ясо буквально тане в роті, а чистий,
Відбивні на сковороді
Відбивні, засмажені на сковороді - універсальна страва. Готується швидко, не вимагає особливих навичок, виходить ситно і смачно. Відбивні можна
Тартар з лосося
Тартаром називається будь-яке блюдо, що складається з дрібно нашаткованих продуктів. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька цікавих і водночас простих