Тар-тар з телятини - рецепт

Стейк тар-тар
Інгредієнти:
Для гарніру:
Приготування
Пропоноване кількість інгредієнтів розрахована для приготування 4-х порцій тар-тара.
Для цього тар-тара яловичина не пропускається через м'ясорубку, а дуже дрібно ріжеться. У посуд з нарізаним м'ясом додаємо подрібнену петрушку, цибулю і каперси. Сюди ж викладаємо соус і гірчицю, поливаємо соком лимона і оливковим маслом, солимо, перчимо. Всі компоненти ретельно перемішуємо.
Отриману масу ділимо на 4 частини, викладаємо кожну порцію на окрему тарілку, формуючи з фаршу сферу. У центрі рубленого м'яса робимо поглиблення, куди викладаємо жовток. Лимони ріжемо на кружечки. Навколо кожної м'ясної сфери викладаємо по 4 скибочки лимона. На кружечок лимона ложечкою розміщуємо: нарізані каперси (солоні огірки), рубану петрушку, нарізану цибулю-шалот і гірчицю.
Якщо вам важко уявити себе поглинає м'ясо без теплової обробки, допускається м'ясні коржі обсмажити на розпеченій сковороді буквально 10 секунд з кожної сторони.
Поціновувачів яловичини тар-тар напевно зацікавить рецепт карпаччо з яловичини .
Можливо, вас зацікавить рецепт того, як приготувати тар-тар з рибою.
Тар-тар з сьомги по-літньому
Інгредієнти:

Приготування
Компоненти дуже дрібно ріжемо і перемішуємо, до суміші додаємо оливкова олія і сік лимона, посипаємо перцем. При необхідності злегка солимо.
Вишукане блюдо можна подавати до столу!
Рекомендуємо добрі рецепти

Соус з солоними огірками
Якщо ви шукайте цікавий і оригінальний рецепт соусу, тоді наша сьогоднішня стаття для вас. Зараз ми розповімо, як приготувати соус з солоними

Бутерброд з тунцем
Бутерброд з тунцем - відмінний перекус, який можна приготувати з ранку і взяти на роботу або навчання. Але, оскільки не всі люблять цю рибку, то у

Тартар з лосося
Тартаром називається будь-яке блюдо, що складається з дрібно нашаткованих продуктів. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька цікавих і водночас простих

Тартар з яловичини
У кулінарного терміна «тартар» на сьогоднішній день існує кілька тлумачень. Під одним з них розуміють біфштекс із сирого м'яса під гострим соусом. І

Закуска з сьомги
Закуски з риби здатні прикрасити як святковий, так і повсякденний стіл. Варіантів їх приготування досить багато, тут все залежить від ваших

Карпаччо з тунця
Карпаччо - це сире тонко нарізане м'ясо, риба або овочі, политі будь-яким соусом і змазані оливковою олією. І зараз ми розповімо, як правильно