Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Бутерброд з тунцем

Бутерброд з тунцем

17-03-2015, 21:06
1 901
Бутерброд з тунцем
Будь сендвіч являє собою корисний перекус, який легко упакувати з собою куди завгодно. Сендвіч з рибою не просто смачний, але і корисний, а використання начинок з різних видів риби гарантовано різноманітить ваше меню. Однією з такою начинок може послужити поживний і доступний консервований тунець.

Інгредієнти:

  • тунець - 1 банка;

  • хліб - 2 шматка;

  • майонез - 2 ст. ложки;

  • помідор - 1 шт.;

  • салат латук - 1 пучок;

  • салатний цибуля - 1 шт.;

  • петрушка, зелена цибуля - за смаком.


  • Приготування
    В окремому посуді перетираємо тунця з майонезом в однорідну масу, додаємо нарізану зелень. Шматочки хліба обсмажуємо або підрум'янюємо в тостері і змащуємо тонким шаром масла. Обидва скибочки накриваємо листом салату: на нижню частину викладаємо кільця помідорів і цибулі, а верхню змащуємо пастою з тунця. Формуємо бутерброд з тунцем і розрізаємо його діагонально на 2 або 4 частини.

    Бутерброд з червоною рибою


    Смачні сендвічі з червоною рибою - вишукане блюдо, яке може не тільки послужити заміною вашого обіду, але і виступати у вигляді закусок-канапе на званій вечері. Приготування таких сендвічів займе не більше 5 хвилин, а задоволення від їх поїдання забезпечено надовго.
    Сендвіч з фореллю
    Інгредієнти:
    форель слабосолона - 100 г;

  • хліб - 2 шматка;

  • проростки пшениці - 50 г;

  • каперси - 2 ст. ложки;

  • петрушка - 1/2 пучка;

  • діжонська гірчиця - 1 ч. ложка;

  • оливкова олія - 1 ч. ложка;

  • цибуля маринований - 1 шт.;

  • помідор черрі - 1 шт.


  • Приготування
    У блендері змішуємо каперси, петрушку, гірчицю і масло. Отриману сальсу намазуємо на 2 скибочки підрум'яненої житнього хліба, зверху укладаємо жменю проростків, потім тонкий шматок сьомги, покриваємо кільцями маринованої цибулі і черрі і ще одним шаром проростків. Начинку закриваємо другим скибочкою хліба і поїдаємо всі з апетитом.
    Бутерброд із сьомгою
    Інгредієнти:

  • сир «Філадельфія» - 1 упаковка;

  • твердий сир - 50 г;
  • Бутерброд з тунцем

  • сьомга слабосолона - 100 г;

  • хліб - 2 шматка;

  • зелена цибуля - 1/2 пучка;

  • сік лимона - 2 ст. ложки;

  • сіль, перець.


  • Приготування
    Сир «Філадельфія» змішуємо з нарізаною зеленою цибулею, соком лимона і спеціями, отриману масу намазуємо на підсмажений хліб, зверху викладаємо шматочок сьомги і твердого сиру, те ж саме повторюємо і на другому скибочці хліба. Сформований сендвіч підігріваємо на сковороді 1-2 хвилини. Приємного апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Канапе з шинкою
    Канапе з шинкою
    Канапе з шинкою - відмінна закуска, здатна прикрасити будь-який стіл. Якщо ви хочете приготувати цікаве, красиве і ситне ласощі до свята, то канапе з
    Сендвіч - рецепт
    Сендвіч - рецепт
    Якщо ви і ваша сім'я любите різноманітні бутерброди, то варто поекспериментувати і приготувати сендвічі. Ця закуска може подаватися до сніданку, на
    Як зробити сендвіч?
    Як зробити сендвіч?
    Багато хто вважає, що зробити сендвіч просто. Насправді це так, але тільки тоді, коли є якийсь кулінарний досвід. Адже якщо зібрати сендвіч
    Грінки з сиром
    Грінки з сиром
    Грінки з сиром - це прекрасний сніданок на швидку руку. Часто, деякі господині подають цю страву навіть до святкового столу, так що про легкість і
    Гарячі бутерброди з рибою
    Гарячі бутерброди з рибою
    Гарячі бутерброди люблять багато. Найчастіше їх готують з ковбасою, шинкою або м'ясом. А ми вам розповімо, як зробити чудову закуску з рибою.
    Бутерброди з огірком
    Бутерброди з огірком
    Бутерброди - відмінна закуска для святкового застілля і фуршету. Приготувати їх можна з використанням самих різних продуктів. І сьогодні ми підкажемо