Бутерброд з тунцем
Будь сендвіч являє собою корисний перекус, який легко упакувати з собою куди завгодно. Сендвіч з рибою не просто смачний, але і корисний, а використання начинок з різних видів риби гарантовано різноманітить ваше меню. Однією з такою начинок може послужити поживний і доступний консервований тунець.
Інгредієнти:
тунець - 1 банка;
хліб - 2 шматка;
майонез - 2 ст. ложки;
помідор - 1 шт.;
салат латук - 1 пучок;
салатний цибуля - 1 шт.;
петрушка, зелена цибуля - за смаком.
Приготування
В окремому посуді перетираємо тунця з майонезом в однорідну масу, додаємо нарізану зелень. Шматочки хліба обсмажуємо або підрум'янюємо в тостері і змащуємо тонким шаром масла. Обидва скибочки накриваємо листом салату: на нижню частину викладаємо кільця помідорів і цибулі, а верхню змащуємо пастою з тунця. Формуємо бутерброд з тунцем і розрізаємо його діагонально на 2 або 4 частини.
Смачні сендвічі з червоною рибою - вишукане блюдо, яке може не тільки послужити заміною вашого обіду, але і виступати у вигляді закусок-канапе на званій вечері. Приготування таких сендвічів займе не більше 5 хвилин, а задоволення від їх поїдання забезпечено надовго.
Сендвіч з фореллю
Інгредієнти:
форель слабосолона - 100 г;
хліб - 2 шматка;
проростки пшениці - 50 г;
каперси - 2 ст. ложки;
петрушка - 1/2 пучка;
діжонська гірчиця - 1 ч. ложка;
оливкова олія - 1 ч. ложка;
цибуля маринований - 1 шт.;
помідор черрі - 1 шт.
Приготування
У блендері змішуємо каперси, петрушку, гірчицю і масло. Отриману сальсу намазуємо на 2 скибочки підрум'яненої житнього хліба, зверху укладаємо жменю проростків, потім тонкий шматок сьомги, покриваємо кільцями маринованої цибулі і черрі і ще одним шаром проростків. Начинку закриваємо другим скибочкою хліба і поїдаємо всі з апетитом.
Бутерброд із сьомгою
Інгредієнти:
сир «Філадельфія» - 1 упаковка;
твердий сир - 50 г;
сьомга слабосолона - 100 г;
хліб - 2 шматка;
зелена цибуля - 1/2 пучка;
сік лимона - 2 ст. ложки;
сіль, перець.
Приготування
Сир «Філадельфія» змішуємо з нарізаною зеленою цибулею, соком лимона і спеціями, отриману масу намазуємо на підсмажений хліб, зверху викладаємо шматочок сьомги і твердого сиру, те ж саме повторюємо і на другому скибочці хліба. Сформований сендвіч підігріваємо на сковороді 1-2 хвилини. Приємного апетиту!
Інгредієнти:
Приготування
В окремому посуді перетираємо тунця з майонезом в однорідну масу, додаємо нарізану зелень. Шматочки хліба обсмажуємо або підрум'янюємо в тостері і змащуємо тонким шаром масла. Обидва скибочки накриваємо листом салату: на нижню частину викладаємо кільця помідорів і цибулі, а верхню змащуємо пастою з тунця. Формуємо бутерброд з тунцем і розрізаємо його діагонально на 2 або 4 частини.
Бутерброд з червоною рибою
Смачні сендвічі з червоною рибою - вишукане блюдо, яке може не тільки послужити заміною вашого обіду, але і виступати у вигляді закусок-канапе на званій вечері. Приготування таких сендвічів займе не більше 5 хвилин, а задоволення від їх поїдання забезпечено надовго.
Сендвіч з фореллю
Інгредієнти:
форель слабосолона - 100 г;
Приготування
У блендері змішуємо каперси, петрушку, гірчицю і масло. Отриману сальсу намазуємо на 2 скибочки підрум'яненої житнього хліба, зверху укладаємо жменю проростків, потім тонкий шматок сьомги, покриваємо кільцями маринованої цибулі і черрі і ще одним шаром проростків. Начинку закриваємо другим скибочкою хліба і поїдаємо всі з апетитом.
Бутерброд із сьомгою
Інгредієнти:
Приготування
Сир «Філадельфія» змішуємо з нарізаною зеленою цибулею, соком лимона і спеціями, отриману масу намазуємо на підсмажений хліб, зверху викладаємо шматочок сьомги і твердого сиру, те ж саме повторюємо і на другому скибочці хліба. Сформований сендвіч підігріваємо на сковороді 1-2 хвилини. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Канапе з шинкою
Канапе з шинкою - відмінна закуска, здатна прикрасити будь-який стіл. Якщо ви хочете приготувати цікаве, красиве і ситне ласощі до свята, то канапе з
Сендвіч - рецепт
Якщо ви і ваша сім'я любите різноманітні бутерброди, то варто поекспериментувати і приготувати сендвічі. Ця закуска може подаватися до сніданку, на
Як зробити сендвіч?
Багато хто вважає, що зробити сендвіч просто. Насправді це так, але тільки тоді, коли є якийсь кулінарний досвід. Адже якщо зібрати сендвіч
Грінки з сиром
Грінки з сиром - це прекрасний сніданок на швидку руку. Часто, деякі господині подають цю страву навіть до святкового столу, так що про легкість і
Гарячі бутерброди з рибою
Гарячі бутерброди люблять багато. Найчастіше їх готують з ковбасою, шинкою або м'ясом. А ми вам розповімо, як зробити чудову закуску з рибою.
Бутерброди з огірком
Бутерброди - відмінна закуска для святкового застілля і фуршету. Приготувати їх можна з використанням самих різних продуктів. І сьогодні ми підкажемо