Підлива з курячого філе
Як смачно і швидко приготувати ситну вечерю, не витративши при цьому багато зусиль. Є відмінне рішення цієї нелегкої задачі. Підлива з курячого філе чудово поєднується з будь-яким гарніром. Це може бути відварна картопля будь-яка крупа, овочі або макарони.
Інгредієнти:
куряче філе - 500 г;
цибулина - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
томатна паста - 2 ст. ложки;
борошно - 2 ст. ложки;
вода - 15 склянки;
мелений перець, зелень - за смаком;
лавровий лист, сіль;
олія рослинна.
Приготування
Отже, куряче філе промиваємо, обсушуємо рушником і нарізаємо м'ясо невеликими шматочками. Цибулю очищаємо від лушпиння, шаткуємо півкільцями, а моркву подрібнюємо тонкою соломкою. Далі беремо глибоку сковороду, наливаємо рослинне масло, розігріваємо його і опускаємо в нього шматочки філе. Коли масло злегка обсмажиться, додаємо цибульку і моркву. Готуємо всі разом до тих пір, поки обсмажування гарненько не підрум'яняться. Після цього додаємо борошно і заливаємо кип'яченою водою. Ретельно все розмішуємо, кладемо томатну пасту і приправи. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо підливу з курячим філе на невеликому вогні до повної готовності. В самому кінці можете додати свіжий, дрібно порізану зелень.
Інгредієнти:
куряче філе - 400 г;
цибулина - 2 шт.;
свіжі печериці - 300 г;
вершки - за смаком;
сіль і перець.
Приготування
Куряче філе нарізаємо тонкими смужками і обсмажуємо в оливковій олії разом з подрібненою цибулею. Через 20 хвилин додаємо нарізані пластинами гриби, перемішуємо, солимо і перчимо. Вливаємо трохи води, протушиваем підливу ще хвилин 10 після чого додаємо вершки і знімаємо з вогню.
Інгредієнти:
куряче філе - 400 г;
цибулина - 1 шт.;
сметана - 3 ст. ложки;
борошно - 3 ст. ложки;
куркума, приправа для курки, сіль - за смаком;
зелень - за бажанням.
Приготування
Беремо куряче філе і ріжемо його маленькими порційними шматочками. Потім м'ясо викладаємо на розігріту сковороду з олією і обсмажуємо 5 хвилин, постійно помішуючи. Після цього посипаємо спеціями за смаком і готуємо підливу ще хвилинки 2 на слабенькому вогні. Цибулю очищаємо від шкірки, нарізаємо дрібними шматочками і додаємо до м'яса. Як тільки ви побачите, що цибуля і курка практично готові, вливаємо трохи кип'яченої не холодної води і додаємо сметану. Гарненько розмішуємо все, вимикаємо вогонь, накриваємо кришкою і залишаємо підливку настоятися.
Рецепт підливи з курячого філе
Інгредієнти:
Приготування
Отже, куряче філе промиваємо, обсушуємо рушником і нарізаємо м'ясо невеликими шматочками. Цибулю очищаємо від лушпиння, шаткуємо півкільцями, а моркву подрібнюємо тонкою соломкою. Далі беремо глибоку сковороду, наливаємо рослинне масло, розігріваємо його і опускаємо в нього шматочки філе. Коли масло злегка обсмажиться, додаємо цибульку і моркву. Готуємо всі разом до тих пір, поки обсмажування гарненько не підрум'яняться. Після цього додаємо борошно і заливаємо кип'яченою водою. Ретельно все розмішуємо, кладемо томатну пасту і приправи. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо підливу з курячим філе на невеликому вогні до повної готовності. В самому кінці можете додати свіжий, дрібно порізану зелень.
Смачна підлива з курячого філе з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе нарізаємо тонкими смужками і обсмажуємо в оливковій олії разом з подрібненою цибулею. Через 20 хвилин додаємо нарізані пластинами гриби, перемішуємо, солимо і перчимо. Вливаємо трохи води, протушиваем підливу ще хвилин 10 після чого додаємо вершки і знімаємо з вогню.
Підлива з курячого філе зі сметаною
Інгредієнти:
Приготування
Беремо куряче філе і ріжемо його маленькими порційними шматочками. Потім м'ясо викладаємо на розігріту сковороду з олією і обсмажуємо 5 хвилин, постійно помішуючи. Після цього посипаємо спеціями за смаком і готуємо підливу ще хвилинки 2 на слабенькому вогні. Цибулю очищаємо від шкірки, нарізаємо дрібними шматочками і додаємо до м'яса. Як тільки ви побачите, що цибуля і курка практично готові, вливаємо трохи кип'яченої не холодної води і додаємо сметану. Гарненько розмішуємо все, вимикаємо вогонь, накриваємо кришкою і залишаємо підливку настоятися.
Рекомендуємо добрі рецепти
Соус для шашлику
Багато хто з нас звикли їсти шашлик з оцтом, майонезом або кетчупом, але справжні любителі цієї смакоти, звичайно ж, їдять це блюдо з гостреньким і в
Макарони з курячим філе
Макарони з курячим філе - це класика кулінарного жанру. Що може бути простіше і швидше, ніж відварити спагеті і згасити їх з куркою? Але і тут є свої
Рис з курячим філе
Рис з курячим філе - це повноцінне ситне блюдо, яке припаде до смаку вашим домашнім. Приготувати його не складе особливої праці. У нашій статті ми
Підлива з курки
Курка - смачне і корисне м'ясо. І зараз ми розповімо, як приготувати чудову підливу. До неї можна подати відварний рис, макарони, картопля. Давайте
Котлети з курячого філе
З курки можна приготувати багато чудових і смачних страв. І сьогодні ми з вами поділимося оригінальними і водночас простими рецептами створення
Оладки з курячого філе
Любителям м'яса курки наші сьогоднішні рецепти припадуть до душі. Ми пропонуємо спекти дивовижні оладки з ніжного курячого філе. Страва вийде