Підлива з курки

Підлива з курки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Курку промиваємо, розрізаємо на шматочки і викладаємо в каструлю мультиварки. Чистимо цибулину від лушпиння, моєму, шаткуємо тонкими півкільцями і кидаємо поверх м'яса. Тепер черга моркви: чистимо її, миємо й натираємо на крупній терочке. Викладаємо моркву в чашу мультиварки до решти інгредієнтів.
Туди ж відправляємо подрібнені зубчики часничку, солимо за смаком і заливаємо водою. Кількість рідини можете зменшити або збільшити в залежності від того, скільки вам потрібно отримати підливи. Далі поступово всипаємо борошно і перемішуємо, щоб не утворилося грудочок. Тепер закриваємо кришку приладу, виставляємо на дисплеї режим «Гасіння» і чекаємо приблизно 1 годину. Після закінчення часу, поливають приготовленою підливою будь-гарнір і прикрашаємо блюдо свіжої подрібненої зеленню.
Рецепт часникової підливи з курки
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе промиваємо, обсушуємо і нарізаємо на тонкі смужки. Потім наливаємо в сковороду масло, розігріваємо і кидаємо підготовлене м'ясо. Швиденько обсмажуємо його до появи золотистого кольору. Чистимо цибулину, дрібно шаткуємо і додаємо до курки. Туди ж кладемо натерту на крупній терочке морква, солимо і перчимо за смаком.
Перемішуємо підливу, робимо менший вогонь і накриваємо сковороду кришкою, додавши трохи води або курячого бульйону. Через 20 хвилин додаємо сметани, видавлюємо через прес очищений часник, перемішуємо і тушкуємо страву ще хвилин 5. Потім посипаємо все нарізаною зеленню і подаємо підливу з курки зі сметаною до столу.
Як зробити підливу з куркою і овочами?
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе нарізаємо на вузькі смужки або квадратики і обсмажуємо в оливковій маслечко. Потім додаємо до м'яса подрібнену цибульку, терту моркву, болгарський перчик і два помідора, очищених від шкірки. Тушкуємо все 30 хвилин на повільному вогні, а потім кладемо в підливку томатну пасту, сметану і перемішуємо. Хвилин за 5 до готовності, видавлюємо через прес часник і тушкуємо ще трохи. Перед подачею на стіл прикрашаємо підливу свіжою зеленню і свіжими овочами.
Підлива з куркою і грибами
Інгредієнти:
Приготування

Рекомендуємо добрі рецепти

Підлива до м'яса
Зробити м'ясо більш соковитим допоможе підлива, яка відмінно поєднується з будь-якими гарнірами. Підливаючи на основі вершків та томатів ми

Як зробити підливу до макаронів?
Підливи і соуси надають стравам особливий смак і аромат. І сьогодні ми розповімо про те, як зробити смачну підливу до макаронів. У нашій статті ми

Підлива з курячого філе
Всі ми любимо другі страви зі смачною підливою. Варіантів її створення безліч - тут все залежить від ваших побажань. Ми ж пропонуємо вам зробити

Курка з грибами і картоплею
Курка з грибами і картоплею - чудове блюдо як для повсякденного, так і святкового столу. Приготувати його досить просто. І сьогодні ми поділимося з

Картопля, тушкований в мультиварці
Мультиварка - універсальна помічниця для приготування різноманітних страв від супів до десертів. І зараз ми розповімо, як просто і швидко згасити в

Гуляш з курки
Любите гуляш, але під рукою немає ні яловичини, ні телятини? Приготуйте його з іншого м'яса! Наприклад, з курки. Рецептів цієї страви дуже багато,