Підлива з курки
Підлива з курки - смачне і ситне блюдо, яке дуже легко приготувати. Його добре подавати до відварною макаронів рісу і картоплі. А перед подачею на стіл можете прикрасити блюдо дрібно нарізаною свіжою зеленню. Отже, давайте дізнаємося з вами, як приготувати підливу з курки.
Інгредієнти:
курка - 1 шт.;
цибулина - 2 шт.;
морква - 2 шт.;
борошно - 2 ст. ложки;
часник - 2 зубчики;
вода - 2 ст.;
свіжа зелень - 30 г;
спеції.
Приготування
Курку промиваємо, розрізаємо на шматочки і викладаємо в каструлю мультиварки. Чистимо цибулину від лушпиння, моєму, шаткуємо тонкими півкільцями і кидаємо поверх м'яса. Тепер черга моркви: чистимо її, миємо й натираємо на крупній терочке. Викладаємо моркву в чашу мультиварки до решти інгредієнтів.
Туди ж відправляємо подрібнені зубчики часничку, солимо за смаком і заливаємо водою. Кількість рідини можете зменшити або збільшити в залежності від того, скільки вам потрібно отримати підливи. Далі поступово всипаємо борошно і перемішуємо, щоб не утворилося грудочок. Тепер закриваємо кришку приладу, виставляємо на дисплеї режим «Гасіння» і чекаємо приблизно 1 годину. Після закінчення часу, поливають приготовленою підливою будь-гарнір і прикрашаємо блюдо свіжої подрібненої зеленню.
Інгредієнти:
куряче філе - 1 шт.;
цибулина - 2 шт.;
морква - 1 шт.;
спеції;
сметана;
часник - 3 зубчики;
свіжа зелень.
Приготування
Куряче філе промиваємо, обсушуємо і нарізаємо на тонкі смужки. Потім наливаємо в сковороду масло, розігріваємо і кидаємо підготовлене м'ясо. Швиденько обсмажуємо його до появи золотистого кольору. Чистимо цибулину, дрібно шаткуємо і додаємо до курки. Туди ж кладемо натерту на крупній терочке морква, солимо і перчимо за смаком.
Перемішуємо підливу, робимо менший вогонь і накриваємо сковороду кришкою, додавши трохи води або курячого бульйону. Через 20 хвилин додаємо сметани, видавлюємо через прес очищений часник, перемішуємо і тушкуємо страву ще хвилин 5. Потім посипаємо все нарізаною зеленню і подаємо підливу з курки зі сметаною до столу.
Інгредієнти:
куряче філе - 2 шт.;
цибулина - 2 шт.;
морква - 1 шт.;
перець болгарський - 1 шт.;
помідор - 2 шт.;
сметана;
спеції;
часник - 2 зубчики;
зелень.
Приготування
Куряче філе нарізаємо на вузькі смужки або квадратики і обсмажуємо в оливковій маслечко. Потім додаємо до м'яса подрібнену цибульку, терту моркву, болгарський перчик і два помідора, очищених від шкірки. Тушкуємо все 30 хвилин на повільному вогні, а потім кладемо в підливку томатну пасту, сметану і перемішуємо. Хвилин за 5 до готовності, видавлюємо через прес часник і тушкуємо ще трохи. Перед подачею на стіл прикрашаємо підливу свіжою зеленню і свіжими овочами.
Інгредієнти:
куряче філе - 1 шт.;
цибулина - 2 шт.;
свіжі печериці - 300 г;
сметана;
спеції.
Приготування
Куряче філе нарізаємо на тонкі смужки, обсмажуємо в оливковій масло і додаємо нашатковану кільцями цибулю. Через 25 хвилин кидаємо порубані скибочками оброблені гриби, перемішуємо, солимо і перчимо за смаком. За бажанням вливаємо трохи кип'яченої води, розмішуємо, накриваємо сковороду кришкою, зменшуємо вогонь до мінімального і готуємо ще хвилин 10. Потім кладемо кілька ложечок сметани і через 5 хвилин знімаємо підливку з вогню і подаємо до столу. Якщо ви бажаєте отримати більш густий соус, то можете після обсмажування лучка підсипати в сковороду трохи борошна.
Підлива з курки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Курку промиваємо, розрізаємо на шматочки і викладаємо в каструлю мультиварки. Чистимо цибулину від лушпиння, моєму, шаткуємо тонкими півкільцями і кидаємо поверх м'яса. Тепер черга моркви: чистимо її, миємо й натираємо на крупній терочке. Викладаємо моркву в чашу мультиварки до решти інгредієнтів.
Туди ж відправляємо подрібнені зубчики часничку, солимо за смаком і заливаємо водою. Кількість рідини можете зменшити або збільшити в залежності від того, скільки вам потрібно отримати підливи. Далі поступово всипаємо борошно і перемішуємо, щоб не утворилося грудочок. Тепер закриваємо кришку приладу, виставляємо на дисплеї режим «Гасіння» і чекаємо приблизно 1 годину. Після закінчення часу, поливають приготовленою підливою будь-гарнір і прикрашаємо блюдо свіжої подрібненої зеленню.
Рецепт часникової підливи з курки
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе промиваємо, обсушуємо і нарізаємо на тонкі смужки. Потім наливаємо в сковороду масло, розігріваємо і кидаємо підготовлене м'ясо. Швиденько обсмажуємо його до появи золотистого кольору. Чистимо цибулину, дрібно шаткуємо і додаємо до курки. Туди ж кладемо натерту на крупній терочке морква, солимо і перчимо за смаком.
Перемішуємо підливу, робимо менший вогонь і накриваємо сковороду кришкою, додавши трохи води або курячого бульйону. Через 20 хвилин додаємо сметани, видавлюємо через прес очищений часник, перемішуємо і тушкуємо страву ще хвилин 5. Потім посипаємо все нарізаною зеленню і подаємо підливу з курки зі сметаною до столу.
Як зробити підливу з куркою і овочами?
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе нарізаємо на вузькі смужки або квадратики і обсмажуємо в оливковій маслечко. Потім додаємо до м'яса подрібнену цибульку, терту моркву, болгарський перчик і два помідора, очищених від шкірки. Тушкуємо все 30 хвилин на повільному вогні, а потім кладемо в підливку томатну пасту, сметану і перемішуємо. Хвилин за 5 до готовності, видавлюємо через прес часник і тушкуємо ще трохи. Перед подачею на стіл прикрашаємо підливу свіжою зеленню і свіжими овочами.
Підлива з куркою і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе нарізаємо на тонкі смужки, обсмажуємо в оливковій масло і додаємо нашатковану кільцями цибулю. Через 25 хвилин кидаємо порубані скибочками оброблені гриби, перемішуємо, солимо і перчимо за смаком. За бажанням вливаємо трохи кип'яченої води, розмішуємо, накриваємо сковороду кришкою, зменшуємо вогонь до мінімального і готуємо ще хвилин 10. Потім кладемо кілька ложечок сметани і через 5 хвилин знімаємо підливку з вогню і подаємо до столу. Якщо ви бажаєте отримати більш густий соус, то можете після обсмажування лучка підсипати в сковороду трохи борошна.
Рекомендуємо добрі рецепти
Підлива до м'яса
Зробити м'ясо більш соковитим допоможе підлива, яка відмінно поєднується з будь-якими гарнірами. Підливаючи на основі вершків та томатів ми
Як зробити підливу до макаронів?
Підливи і соуси надають стравам особливий смак і аромат. І сьогодні ми розповімо про те, як зробити смачну підливу до макаронів. У нашій статті ми
Підлива з курячого філе
Всі ми любимо другі страви зі смачною підливою. Варіантів її створення безліч - тут все залежить від ваших побажань. Ми ж пропонуємо вам зробити
Курка з грибами і картоплею
Курка з грибами і картоплею - чудове блюдо як для повсякденного, так і святкового столу. Приготувати його досить просто. І сьогодні ми поділимося з
Картопля, тушкований в мультиварці
Мультиварка - універсальна помічниця для приготування різноманітних страв від супів до десертів. І зараз ми розповімо, як просто і швидко згасити в
Гуляш з курки
Любите гуляш, але під рукою немає ні яловичини, ні телятини? Приготуйте його з іншого м'яса! Наприклад, з курки. Рецептів цієї страви дуже багато,