Як зробити підливу до макаронів?

Часникова підлива з курки до макаронів
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе моєму, відокремлюємо від плівок і нарізаємо соломкою. Поливаємо м'ясо маслом, приправляємо сіллю і перцем і обсмажуємо буквально 2-3 хвилини.
На сковороду кладемо вершкове масло і наливаємо трохи олії. Часник крупно нарізаємо і обсмажуємо до тих пір, поки не відчується аромат, після чого додаємо в сковороду борошно і обсмажуємо все близько хвилини. У подрумянившуюся борошняну суміш виливаємо курячий бульйон і тримаємо підливу на вогні до тих пір, поки вона не стане густою, після чого додаємо подрібнений базилік, сіль і перець. Останньою в сковороду йде раніше обсмажена курка і розрізані навпіл помідори черрі.
Відварені макарони змішуємо з отриманою підливою, посипаємо тертим сиром і подаємо до столу, прикрасивши зеленню петрушки.
Підлива до макаронів з м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
М'ясний фарш приправляємо сіллю і перцем і обсмажуємо до тих пір, поки він не схопиться (не потрібно прожарювати фарш повністю!). Розігріваємо Сковороду з оливковою олією і обсмажуємо на ній подрібнену ріпчасту цибулю, моркву і селеру до м'якості. Потім додаємо томатну пасту і обсмажуємо все ще хвилину. Заливаємо вміст сковороди яловичим бульйоном і вином, додаємо м'ясний фарш. Тушкуємо підливу з свинини і яловичини до макаронів до випарювання половини рідини і повної готовності фаршу.
Поки підлив з фаршу до макаронів випаровується, відварюємо макарони, закладаємо їх у сковороду і перемішуємо. Готову страву посипаємо зеленню і улюбленим тертим сиром.
Рецепт томатної підливи для макаронів
Інгредієнти:
Приготування

Відварюємо макарони в підсоленій воді і змішуємо з готовим соусом. Подаємо страву зі свіжим базиліком і тертої «Моцарелою».
Рекомендуємо добрі рецепти

Соус з фаршу
Соуси з м'ясом - традиційна складова італійської кухні. Їх досить часто використовують в приготуванні пасти і лазаньї. І сьогодні ми розповімо, як

Макарони з помідорами
Макарони з помідорами - класичне блюдо, яке виручить вас в будь-який момент, коли не вистачає часу на приготування обіду або вечері. Давайте

Макарони з печінкою
Печінка - смачний і корисний продукт, але часто недооцінена, тому що не всі господині знають, як його приготувати. У нашій статті ми зібрали кілька

Паста з овочами
Італійську пасту можна приготувати безліччю цікавих способів: з грибами, м'ясом, креветками, беконом і т. д. І сьогодні ми розберемо декілька

Фаршировані макарони - рецепт
Фаршировані макарони - смачне і популярне блюдо на наших столах. І сьогодні ми вам розповімо, як нафарширувати каннелоні і черепашки м'ясним фаршем з

Гнізда з макаронів з фаршем
Макарони - це такий смачний продукт, який обожнюють багато без перебільшення. Страв з їх використанням досить багато. І сьогодні ми приготуємо не