Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Паста з овочами

Паста з овочами

21-03-2015, 21:09
1 806
Паста з овочами
Щоб спробувати справжню італійську пасту , зовсім необов'язково їхати в Італію. Нижче вас чекають рецепти пасти з овочами. Спробуйте приготувати це блюдо будинку, і подаруйте близьким шматочок Італії.

Паста з куркою і овочами


Інгредієнти:

  • макаронні вироби - 05 кг;

  • сметана - 200 г;

  • помідори - 3 шт.;

  • куряче філе - 05 кг;

  • перець солодкий - 3 шт.;

  • часник - 3 зубчики;

  • петрушка, базилік, сіль, перець - за смаком;

  • оливкова олія.


  • Приготування
    Куряче філе ріжемо на шматочки, солимо, перчимо й залишаємо хвилин на 15. Помідори обдаємо окропом, очистити шкірку і нарізаємо м'якоть кубиками. Перець очистити від серцевини і також ріжемо кубиками. Подрібнюємо базилік і петрушку. На сковороді розігріваємо оливкову олію, викладаємо подрібнений часник і обсмажуємо до золотистого кольору, потім часник викидаємо.
    В цьому ж часниковому маслі обсмажуємо куряче філе близько 7 хвилин на сильному вогні. Потім викладаємо подрібнені помідори, солодкий перець і тушкуємо під кришкою 3-4 хвилини. Додаємо сметану, прогріваємо соус і знімаємо з вогню. Макаронні вироби відварюємо до готовності, але не переварюємо, воду зливаємо. Викладаємо пасту в сковороду з куркою і овочами і акуратно перемішуємо. Подаємо до столу, прикрасивши зеленню.

    Паста з овочами і сиром в мультиварці


    Інгредієнти:

  • макарони - 400 г;

  • томати у власному соку - 1 банка;

  • перець солодкий - 2 шт.;

  • оливкова олія - 1 ст. ложка;

  • маслини без кісточок - 10 шт.;

  • овечий сир фета - 200 г;

  • сіль, перець, зелень - за смаком.


  • Приготування
    Відварюємо макарони в підсоленій воді. Солодкий перець миємо, чистимо й ріжемо соломкою. Маслини ріжемо на 4 частини. Сир розминаємо виделкою. Помідори ріжемо великими кубиками. У каструлю мультиварки вливаємо олію, кладемо в нього солодкий перець, подрібнену зелень і в режимі «Випічка» готуємо 5 хвилин. Потім додаємо подрібнені помідори і маслини і готуємо в режимі «Гасіння» 10 хвилин, додаємо сир. З макаронів зливаємо воду, викладаємо їх у каструлю мультиварки, перемішуємо. Пасту з овочами і сиром розкладаємо по тарілках і подаємо до столу.

    Паста з грибами і овочами по-італійськи


    Інгредієнти:

  • гливи - 400 г;

  • заморожена спаржа - 50 г;

  • болгарський перець - половинка;

  • морква - 1 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • помідори - 2 шт.;

  • куркума - 05 ч. ложки;

  • рукола, сіль, перець - за смаком;

  • рослинна олія;

  • макарони з твердих сортів пшениці - 200 р.


  • Приготування
    Відварюємо макарони практично до готовності. Потім зливаємо з них воду, приблизно 200 мл відвару відставляємо в сторону, він нам знадобиться. Гриби ріжемо кубиками і обсмажуємо до готовності. Потім обсмажуємо подрібнений лук, до нього додаємо нарізану спаржу і моркву. Під закритою кришкою тушкуємо до готовності моркви. З помідорів знімаємо шкірку, нарізаємо їх півкільцями і в один шар викладаємо на сковороду з оливковою олією, перець ріжемо соломкою і також відправляємо на сковороду.
    Обсмажуємо хвилин 5 після чого викладаємо на сковороду гриби і овочі. Додаємо сіль і спеції. Подрібнюємо рукколу і відправляємо її до решти інгредієнтів. Готові макарони викладаємо в сковороду з грибами і овочами, додаємо бульйон, перемішуємо і вимикаємо вогонь. Даємо пасту з грибами і овочами настоятися хвилин 15 а потім вже розкладаємо по тарілках і подаємо до столу.

    Паста з креветками і овочами


    Інгредієнти:

  • паста - 250 г;

  • баклажан - 1 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • солодкий перець - 1 шт.;

  • часник - 3 зубчики;

  • помідори - 2 шт.;

  • консервовані помідори - 250 г;

  • вино біле сухе - 150 г;

  • вершки - 100 мл;

  • креветки - 350 г;

  • мелений перець, сухі італійські трави, сіль - за смаком;

  • пармезан - 50 р.


  • Приготування
    На сковороді розігріваємо оливкову олію і обсмажуємо на ньому скибочки часнику на сильному вогні близько 3 хвилин, потім часник прибираємо, а подрібнену цибулю обсмажуємо хвилини 2 після чого додаємо нарізані кубиками солодкий перець, баклажан і обсмажуємо все разом
    Паста з овочами
    хвилин 7. З помідорів чистимо шкірку, нарізаємо їх великими кубиками і відправляємо на сковороду з іншими інгредієнтами.
    Хвилин через 5 додаємо подрібнені помідори у власному соку. Тушкуємо ще хвилин 5 після чого вливаємо вершки, вино, перемішуємо і додаємо креветки. Тушкуємо все разом на невеликому вогні під кришкою 5-7 хвилин, потім викладаємо попередньо відварену до напівготовності пасту, зменшуємо вогонь і тушкуємо все разом ще 5 хвилин. За смаком додаємо сіль, спеції і перемішуємо. Посипаємо пасту з тушкованими овочами і креветками тертим пармезаном і подаємо до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Макарони з креветками - рецепт
    Макарони з креветками - рецепт
    Якщо ви хочете здивувати своїх близьких або гостей вишуканим блюдом, тоді зробіть істинно італійська страва - макарони з креветками. Вийде дуже
    Макарони з помідорами
    Макарони з помідорами
    Макарони з помідорами - класичне блюдо, яке виручить вас в будь-який момент, коли не вистачає часу на приготування обіду або вечері. Давайте
    Макарони з овочами
    Макарони з овочами
    Макарони з овочами - досить просте, але в теж час смачне і ситне блюдо. І сьогодні ми поділимося з вами кількома простими і оригінальними рецептами
    Паста з помідорами
    Паста з помідорами
    Паста з помідорами і сиром - чудове італійське блюдо, яке неодмінно сподобається вашим рідним та друзям. Приготувати таку смакота досить нескладно.
    Паста з лососем
    Паста з лососем
    Паста з лососем - дуже смачне італійське блюдо, яке готується надзвичайно просто. Вам знадобляться лише хороші макарони, філе лосося, трохи овочів,
    Фарфалле
    Фарфалле
    Фарфалле - це вид італійської пасти. Готується вона з куркою, овочами, рибою і морепродуктами. Як раз про рецепти цих поєднань і піде мова в