Паста з лососем
Пастою італійці називають те, що ми називаємо макаронами. Спагеті, локшина, вермішель - це всі різновиди пасти. Її готують з різноманітними соусами, м'ясом. А ми поговоримо про те, як приготувати пасту з лососем.
Інгредієнти:
паста - 250 г;
філе лосося - 1 шт.;
вершки - 1 склянка;
томатна паста - 1 ч. ложка;
петрушка - 30 г;
вершкове масло - 30 г;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Філе лосося миємо, обсушуємо, притрушиваем сіллю і перцем і запікаємо в фользі в духовці приблизно 20-25 хвилин. Тим часом відварюємо в підсоленій воді спагетті. Коли вони будуть готові, зливаємо воду. Готуємо соус: на сковороді розтоплюємо вершкове масло на повільному вогні, додаємо вершки, томат, солимо за смаком. Рвемо руками на невеликі шматочки філе лосося, додаємо його до соусу і доводимо все до кипіння. Потім викладаємо соус до спагетті, перемішуємо і притрушиваем подрібненою зеленню петрушки. Італійська паста з лососем готова!
Інгредієнти:
довга плоска паста - 350 г;
філе лосося - 300 г;
броколі 250 г;
оливкова олія - 20 г;
помідори черрі - 5 штук;
тертий пармезан - 100 г;
сметана - 100 г;
молоко - 200 г;
борошно - 2 ст. ложки;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Пасту відварюємо до готовності, але стежте, щоб вона не переварилася. Поділяємо на суцвіття брокколі і варимо близько 3 хвилин. Філе лосося нарізаємо шматочками і обсмажуємо, потім до нього додаємо відварену брокколі і помідори черрі, розрізані навпіл. У холодному молоці розчиняємо борошно, сметану, додаємо тертий пармезан, вимішуємо, солимо за смаком. Отриману суміш виливаємо на сковороду з рибою, брокколі і помідорами. Помішуючи, доводимо до кипіння. На викладаємо пасту отриманий соус.
Інгредієнти:
паста - 300 г;
копчений лосось - 400 г;
цибулина середня - 1 шт.;
олія оливкова - 100 г;
біле сухе вино - 120 мл;
вершки 22%-ної жирності - 200 г;
твердий сир - 100 г;
зелена цибуля - 30 р.
Приготування
Відварюємо пасту в підсоленій воді з додаванням 20 г оливкової олії. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на оливковій олії, додаємо порізану на шматочки рибу і, помішуючи, смажимо 3 хвилини. Тепер додаємо в сковороду вино, доводимо до кипіння й тушкуємо, поки не випарується половина рідини. Потім додаємо вершки і натертий на дрібній тертці сир. Помішуючи тушкуємо соус до загусання. Викладаємо в сковороду пасту, перемішуємо і посипаємо подрібненою зеленою цибулею.
Паста з лососем - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Філе лосося миємо, обсушуємо, притрушиваем сіллю і перцем і запікаємо в фользі в духовці приблизно 20-25 хвилин. Тим часом відварюємо в підсоленій воді спагетті. Коли вони будуть готові, зливаємо воду. Готуємо соус: на сковороді розтоплюємо вершкове масло на повільному вогні, додаємо вершки, томат, солимо за смаком. Рвемо руками на невеликі шматочки філе лосося, додаємо його до соусу і доводимо все до кипіння. Потім викладаємо соус до спагетті, перемішуємо і притрушиваем подрібненою зеленню петрушки. Італійська паста з лососем готова!
Паста з лососем і брокколі
Інгредієнти:
Приготування
Пасту відварюємо до готовності, але стежте, щоб вона не переварилася. Поділяємо на суцвіття брокколі і варимо близько 3 хвилин. Філе лосося нарізаємо шматочками і обсмажуємо, потім до нього додаємо відварену брокколі і помідори черрі, розрізані навпіл. У холодному молоці розчиняємо борошно, сметану, додаємо тертий пармезан, вимішуємо, солимо за смаком. Отриману суміш виливаємо на сковороду з рибою, брокколі і помідорами. Помішуючи, доводимо до кипіння. На викладаємо пасту отриманий соус.
Паста з копченим лососем
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо пасту в підсоленій воді з додаванням 20 г оливкової олії. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на оливковій олії, додаємо порізану на шматочки рибу і, помішуючи, смажимо 3 хвилини. Тепер додаємо в сковороду вино, доводимо до кипіння й тушкуємо, поки не випарується половина рідини. Потім додаємо вершки і натертий на дрібній тертці сир. Помішуючи тушкуємо соус до загусання. Викладаємо в сковороду пасту, перемішуємо і посипаємо подрібненою зеленою цибулею.
Рекомендуємо добрі рецепти
Лосось з креветками
Лосось з креветками - це відмінне поєднання продуктів в закусках, салатах, супах і других стравах. У нашій статті ми зібрали кілька цікавих варіантів
Паста з морепродуктами
Паста - відоме італійське блюдо готується з додаванням різних інгредієнтів. Її роблять з різними соусами - вершковими, томатними з додаванням сиру,
Паста з грибами
Напевно, немає людини, яка б хоч раз не пробував пасту - вишукане італійське блюдо. Її готують з різними інгредієнтами і соусами. Любителям цієї
Паста з сьомгою
Варіантів приготування італійської пасти дуже багато. Її можна робити з м'ясом, грибами, овочами і рибою. І сьогодні ми розповімо, як її смачно і
Паста з печерицями
Печериці - смачні і доступні гриби, які використовують у приготуванні багатьох страв. І зараз ми вам підкажемо, як оригінально і цікаво зробити
Пиріг з лососем
Пиріг з лососем - це чудове блюдо, яке прикрасить, як святковий, так і повсякденний стіл. Пропонуємо вашій увазі декілька універсальних рецептів цієї