Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!

Паста з лососем

4-01-2015, 20:37
712
Паста з лососем
Пастою італійці називають те, що ми називаємо макаронами. Спагеті, локшина, вермішель - це всі різновиди пасти. Її готують з різноманітними соусами, м'ясом. А ми поговоримо про те, як приготувати пасту з лососем.

Паста з лососем - рецепт


Інгредієнти:

  • паста - 250 г;

  • філе лосося - 1 шт.;

  • вершки - 1 склянка;

  • томатна паста - 1 ч. ложка;

  • петрушка - 30 г;

  • вершкове масло - 30 г;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Філе лосося миємо, обсушуємо, притрушиваем сіллю і перцем і запікаємо в фользі в духовці приблизно 20-25 хвилин. Тим часом відварюємо в підсоленій воді спагетті. Коли вони будуть готові, зливаємо воду. Готуємо соус: на сковороді розтоплюємо вершкове масло на повільному вогні, додаємо вершки, томат, солимо за смаком. Рвемо руками на невеликі шматочки філе лосося, додаємо його до соусу і доводимо все до кипіння. Потім викладаємо соус до спагетті, перемішуємо і притрушиваем подрібненою зеленню петрушки. Італійська паста з лососем готова!

    Паста з лососем і брокколі


    Інгредієнти:

  • довга плоска паста - 350 г;

  • філе лосося - 300 г;

  • броколі 250 г;

  • оливкова олія - 20 г;

  • помідори черрі - 5 штук;

  • тертий пармезан - 100 г;

  • сметана - 100 г;

  • молоко - 200 г;

  • борошно - 2 ст. ложки;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Пасту відварюємо до готовності, але стежте, щоб вона не переварилася. Поділяємо на суцвіття брокколі і варимо близько 3 хвилин. Філе лосося нарізаємо шматочками і обсмажуємо, потім до нього додаємо відварену брокколі і помідори черрі, розрізані навпіл. У холодному молоці розчиняємо борошно, сметану, додаємо тертий пармезан, вимішуємо, солимо за смаком. Отриману суміш виливаємо на сковороду з рибою, брокколі і помідорами. Помішуючи, доводимо до кипіння. На викладаємо пасту отриманий соус.

    Паста з копченим лососем


    Інгредієнти:

  • паста - 300 г;

  • копчений лосось - 400 г;

  • цибулина середня - 1 шт.;

  • олія оливкова - 100 г;

  • біле сухе вино - 120 мл;

  • вершки 22%-ної жирності - 200 г;

  • твердий сир - 100 г;
  • Паста з лососем

  • зелена цибуля - 30 р.


  • Приготування
    Відварюємо пасту в підсоленій воді з додаванням 20 г оливкової олії. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на оливковій олії, додаємо порізану на шматочки рибу і, помішуючи, смажимо 3 хвилини. Тепер додаємо в сковороду вино, доводимо до кипіння й тушкуємо, поки не випарується половина рідини. Потім додаємо вершки і натертий на дрібній тертці сир. Помішуючи тушкуємо соус до загусання. Викладаємо в сковороду пасту, перемішуємо і посипаємо подрібненою зеленою цибулею.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Лосось з креветками
    Лосось з креветками
    Лосось з креветками - це відмінне поєднання продуктів в закусках, салатах, супах і других стравах. У нашій статті ми зібрали кілька цікавих варіантів
    Паста з морепродуктами
    Паста з морепродуктами
    Паста - відоме італійське блюдо готується з додаванням різних інгредієнтів. Її роблять з різними соусами - вершковими, томатними з додаванням сиру,
    Паста з грибами
    Паста з грибами
    Напевно, немає людини, яка б хоч раз не пробував пасту - вишукане італійське блюдо. Її готують з різними інгредієнтами і соусами. Любителям цієї
    Паста з сьомгою
    Паста з сьомгою
    Варіантів приготування італійської пасти дуже багато. Її можна робити з м'ясом, грибами, овочами і рибою. І сьогодні ми розповімо, як її смачно і
    Паста з печерицями
    Паста з печерицями
    Печериці - смачні і доступні гриби, які використовують у приготуванні багатьох страв. І зараз ми вам підкажемо, як оригінально і цікаво зробити
    Пиріг з лососем
    Пиріг з лососем
    Пиріг з лососем - це чудове блюдо, яке прикрасить, як святковий, так і повсякденний стіл. Пропонуємо вашій увазі декілька універсальних рецептів цієї