Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пиріг з лососем

Пиріг з лососем

19-03-2015, 19:37
1 096
Пиріг з лососем
Якщо ви хочете порадувати близьких, здивувати ваших гостей і справити враження на родичів який-небудь чудовою випічкою, то пропонуємо вам кілька рецептів пирога з лососем. Ніжна і соковита риба всередині і хрустка скоринка зовні не залишать байдужим нікого!

Пиріг з брокколі і лососем


Інгредієнти:

  • борошно - 250 г;

  • вода - 50 мл;

  • масло вершкове - 125 г;

  • яєчний жовток - 1 шт.;

  • спеції;

  • філе лосося - 400 г;

  • мак - 2 ст. ложки;

  • броколі - 300 г;

  • сир рікотта - 200 г;

  • лимон - 05 шт.;

  • сметана - 300 мл;

  • яйце - 4 шт.;

  • кріп.


  • Приготування
    Для приготування рибного пирога з лососем розчиняємо сіль у воді. У миску просіваємо борошно, додаємо мак, масло, жовток і вливаємо солону воду. Тепер замішуємо однорідне гладке тісто, формуємо з нього кульку, загортаємо в харчову плівку і прибираємо на 30 хвилин у холодильник.
    Духовку заздалегідь запалюємо, нагріваємо до 180 градусів. На присипаної борошном робочій поверхні розкочуємо тонким шаром охолоджене тісто і перекладаємо його у форму з високими бортиками. Після цього накриваємо його папером для випікання, насипаємо зверху сухий горох і випікаємо корж 10-15 хвилин.
    Далі акуратно виймаємо форму з тестом з духовки, видаляємо папір і відправляємо назад ще хвилин на 10. Брокколі розбираємо на суцвіття і бланшируем близько 3 хвилин в підсоленій киплячій воді. Потім відкидаємо на друшляк і залишаємо стікати. Філе лосося нарізаємо великими кубиками. Яйця гарненько збиваємо віночком зі сметаною, додаємо лимонну цедру і сік лимончика, подрібнений кріп, підсолюємо і перчимо за смаком. На готову основу для пирога викладаємо підготовлену брокколі і рибу, заливаємо начинку яєчно-сметанною сумішшю і випікаємо 40-45 хвилин.

    Пиріг з лососем та шпинатом


    Інгредієнти:

  • шпинат - 200 г;

  • борошно - 150 г;

  • яйце - 3 шт.;

  • розпушувач - 1 ч. ложка;

  • масло рослинне - 80 мл;

  • молоко - 130 мл;

  • Пиріг з лососем

  • сир - 100 г;

  • філе лосося - 300 г;

  • масло вершкове - 20 г;

  • спеції.


  • Приготування
    Шпинат пасеруємо на вершковому маслечко хвилин 5. Лосось обсмажуємо окремо, а потім розбираємо на волокна. Яйця збиваємо міксером, додаємо рослинне масло і вливаємо молоко. Борошно просіваємо і перемішуємо з розпушувачем. Потім поступово всипаємо в обсмажену шпинат, додаємо лосось, тертий сир і вливаємо збиті яйця. Випікаємо пиріг з сиром і лососем при температурі 180 градусів протягом 45 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат з лососем
    Салат з лососем
    Лосось - риба дуже смачна. Її можна не тільки смажити, запікати, але і додавати в салати. Існуємо безліч рецептів закусок з лосося - ми вибрали
    Котлети з лосося
    Котлети з лосося
    Котлети з лосося - чудовий варіант недільного обіду або вечері. А на гарнір можна подати відварні макарони, картопляне пюре або будь-який гарнір на
    Пиріг з брокколі
    Пиріг з брокколі
    Брокколі - рекордсмен за наявність корисних речовин. З неї готують смачні супи, запіканки. А ми сьогодні розповімо, як зробити дивовижний пиріг з
    Лосось із сиром
    Лосось із сиром
    Лосось із сиром - це чудове поєднання інгредієнтів, з яких можна приготувати безліч різноманітних страв. У цій статті ми поділимося з вами цікавими
    Кіш з сиром
    Кіш з сиром
    Кіш - відкритий французький пиріг, який готується на основі пісочного тіста. Варіантів його випічки безліч. В нашій сьогоднішній статті ми зібрали
    Паста з лососем
    Паста з лососем
    Паста з лососем - дуже смачне італійське блюдо, яке готується надзвичайно просто. Вам знадобляться лише хороші макарони, філе лосося, трохи овочів,