Пиріг з лососем
Якщо ви хочете порадувати близьких, здивувати ваших гостей і справити враження на родичів який-небудь чудовою випічкою, то пропонуємо вам кілька рецептів пирога з лососем. Ніжна і соковита риба всередині і хрустка скоринка зовні не залишать байдужим нікого!
Інгредієнти:
борошно - 250 г;
вода - 50 мл;
масло вершкове - 125 г;
яєчний жовток - 1 шт.;
спеції;
філе лосося - 400 г;
мак - 2 ст. ложки;
броколі - 300 г;
сир рікотта - 200 г;
лимон - 05 шт.;
сметана - 300 мл;
яйце - 4 шт.;
кріп.
Приготування
Для приготування рибного пирога з лососем розчиняємо сіль у воді. У миску просіваємо борошно, додаємо мак, масло, жовток і вливаємо солону воду. Тепер замішуємо однорідне гладке тісто, формуємо з нього кульку, загортаємо в харчову плівку і прибираємо на 30 хвилин у холодильник.
Духовку заздалегідь запалюємо, нагріваємо до 180 градусів. На присипаної борошном робочій поверхні розкочуємо тонким шаром охолоджене тісто і перекладаємо його у форму з високими бортиками. Після цього накриваємо його папером для випікання, насипаємо зверху сухий горох і випікаємо корж 10-15 хвилин.
Далі акуратно виймаємо форму з тестом з духовки, видаляємо папір і відправляємо назад ще хвилин на 10. Брокколі розбираємо на суцвіття і бланшируем близько 3 хвилин в підсоленій киплячій воді. Потім відкидаємо на друшляк і залишаємо стікати. Філе лосося нарізаємо великими кубиками. Яйця гарненько збиваємо віночком зі сметаною, додаємо лимонну цедру і сік лимончика, подрібнений кріп, підсолюємо і перчимо за смаком. На готову основу для пирога викладаємо підготовлену брокколі і рибу, заливаємо начинку яєчно-сметанною сумішшю і випікаємо 40-45 хвилин.
Інгредієнти:
шпинат - 200 г;
борошно - 150 г;
яйце - 3 шт.;
розпушувач - 1 ч. ложка;
масло рослинне - 80 мл;
молоко - 130 мл;
сир - 100 г;
філе лосося - 300 г;
масло вершкове - 20 г;
спеції.
Приготування
Шпинат пасеруємо на вершковому маслечко хвилин 5. Лосось обсмажуємо окремо, а потім розбираємо на волокна. Яйця збиваємо міксером, додаємо рослинне масло і вливаємо молоко. Борошно просіваємо і перемішуємо з розпушувачем. Потім поступово всипаємо в обсмажену шпинат, додаємо лосось, тертий сир і вливаємо збиті яйця. Випікаємо пиріг з сиром і лососем при температурі 180 градусів протягом 45 хвилин.
Пиріг з брокколі і лососем
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування рибного пирога з лососем розчиняємо сіль у воді. У миску просіваємо борошно, додаємо мак, масло, жовток і вливаємо солону воду. Тепер замішуємо однорідне гладке тісто, формуємо з нього кульку, загортаємо в харчову плівку і прибираємо на 30 хвилин у холодильник.
Духовку заздалегідь запалюємо, нагріваємо до 180 градусів. На присипаної борошном робочій поверхні розкочуємо тонким шаром охолоджене тісто і перекладаємо його у форму з високими бортиками. Після цього накриваємо його папером для випікання, насипаємо зверху сухий горох і випікаємо корж 10-15 хвилин.
Далі акуратно виймаємо форму з тестом з духовки, видаляємо папір і відправляємо назад ще хвилин на 10. Брокколі розбираємо на суцвіття і бланшируем близько 3 хвилин в підсоленій киплячій воді. Потім відкидаємо на друшляк і залишаємо стікати. Філе лосося нарізаємо великими кубиками. Яйця гарненько збиваємо віночком зі сметаною, додаємо лимонну цедру і сік лимончика, подрібнений кріп, підсолюємо і перчимо за смаком. На готову основу для пирога викладаємо підготовлену брокколі і рибу, заливаємо начинку яєчно-сметанною сумішшю і випікаємо 40-45 хвилин.
Пиріг з лососем та шпинатом
Інгредієнти:
Приготування
Шпинат пасеруємо на вершковому маслечко хвилин 5. Лосось обсмажуємо окремо, а потім розбираємо на волокна. Яйця збиваємо міксером, додаємо рослинне масло і вливаємо молоко. Борошно просіваємо і перемішуємо з розпушувачем. Потім поступово всипаємо в обсмажену шпинат, додаємо лосось, тертий сир і вливаємо збиті яйця. Випікаємо пиріг з сиром і лососем при температурі 180 градусів протягом 45 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з лососем
Лосось - риба дуже смачна. Її можна не тільки смажити, запікати, але і додавати в салати. Існуємо безліч рецептів закусок з лосося - ми вибрали
Котлети з лосося
Котлети з лосося - чудовий варіант недільного обіду або вечері. А на гарнір можна подати відварні макарони, картопляне пюре або будь-який гарнір на
Пиріг з брокколі
Брокколі - рекордсмен за наявність корисних речовин. З неї готують смачні супи, запіканки. А ми сьогодні розповімо, як зробити дивовижний пиріг з
Лосось із сиром
Лосось із сиром - це чудове поєднання інгредієнтів, з яких можна приготувати безліч різноманітних страв. У цій статті ми поділимося з вами цікавими
Кіш з сиром
Кіш - відкритий французький пиріг, який готується на основі пісочного тіста. Варіантів його випічки безліч. В нашій сьогоднішній статті ми зібрали
Паста з лососем
Паста з лососем - дуже смачне італійське блюдо, яке готується надзвичайно просто. Вам знадобляться лише хороші макарони, філе лосося, трохи овочів,