Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!

Кіш з сиром

5-01-2015, 10:13
2 908
Кіш з сиром
Кіш лорен - це один з класичних французьких рецептів відкритих пирогів з начинкою з сиру і основою з пісочного тіста . У цій статті ми розповімо вам про традиційні рецепти пирога кіш з сирною начинкою.

Кіш зі шпинатом і сиром


Інгредієнти:

  • пісочне тісто;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • гриби - 250 г;

  • оливкова олія - 2 ст. ложки;

  • яйця - 6 шт.;

  • сметана - 250 г;

  • сіль, перець - за смаком;

  • шпинат свіжий - 2 ст.;

  • сушені томати;

  • сир моцарелла - 250 р.


  • Приготування
    Тісто розкачуємо, викладаємо у змащену форму і натикаем виделкою по периметру. Випікаємо основу з пісочного тіста 6-8 хвилин при 210 градусах. Гриби нарізаємо тонкими пластинками, а цибулю - півкільцями. Обсмажуємо цибулю з грибами на оливковій олії до м'якості і залишаємо охолонути.
    Яйця збиваємо зі сметаною, сіллю і перцем. Додаємо в суміш тертий сир, шпинат і пасеровані гриби. При бажанні можна додати в тісто в'ялені томати. Готову суміш перелити в на основу з пісочного тіста. Випікаємо кіш лорен з грибами і сиром 40-45 хвилин при 180 градусах.

    Рецепт кіша з шинкою і сиром


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно - 175 г;

  • сіль - щіпка;

  • вершкове масло - 75 р.


  • Для начинки:

  • сир чеддер - 250 г;

  • томати - 4 шт.;

  • шинка - 200 г;

  • яйця - 5 шт.;

  • молоко - 100 мл;

  • вершки - 200 мл;

  • сіль, перець;

  • чебрець - 2 гілочки.


  • Приготування
    Для тіста холодне масло перетираємо з сіллю і борошном у крихту. Крихту формуем в кулю, загорнути його плівкою і кладемо в холодильник на 30 хвилин. Остигле тісто розкачуємо і викладаємо у форму, після чого повертаємо в морозильник.
    Духовку розігріваємо до 190 градусів і випікаємо в ньому основу 20 хвилин. Зменшуємо температуру до 160 градусів, після вилучення тесту. Готову основу посипаємо сиром, викладаємо томати, обсмажену шинку. Яйця збиваємо з молоком, додавши за смаком сіль і перець, а потім виливаємо суміш поверх бекону. Посипаємо кіш залишками сиру і ставимо в духовку на 30-40 хвилин.

    Кіш з куркою і сиром


    Інгредієнти:

  • основа з пісочного тіста (див. попередній рецепт);

  • відварна куряча грудка - 1 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • суцвіття брокколі - 4 ст.;

  • яйця - 3 шт.;

  • молоко - 1 ст.;

  • Кіш з сиром

  • тертий сир - 3/4 ст.;

  • сіль, перець - за смаком;

  • мускатний горіх - на кінчику ножа.


  • Приготування
    Суцвіття брокколі бланшеруем до напівготовності. Курятину розбираємо на волокна. Яйця збиваємо з молоком, додавши сіль, перець і тертий твердий сир. Доповнюємо молочну суміш мускатним горіхом і пропущеним через прес часником.
    На дно основи з пісочного тіста викладаємо курятину, поверх розподіляємо брокколі і заливаємо все молочно-сирної сумішшю. Посипаємо пиріг залишками сиру. Випікаємо кіш з сиром і брокколі 40 хвилин при 180 градусах.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пиріг з брокколі
    Пиріг з брокколі
    Брокколі - рекордсмен за наявність корисних речовин. З неї готують смачні супи, запіканки. А ми сьогодні розповімо, як зробити дивовижний пиріг з
    Пиріг зі шпинатом
    Пиріг зі шпинатом
    Шпинат - корисна рослина, багата різними мінералами і вітамінами. Його використовують у приготуванні багатьох страв. І зараз ми поділимося з вами
    Овочевий пиріг
    Овочевий пиріг
    Сьогодні ми розповімо, як зробити чудовий овочевий пиріг для сім'ї. Таке корисне страву неодмінно сподобається і дорослим, і дітям. Варіантів його
    Галети з сиром
    Галети з сиром
    Якщо вам набридло харчуватися бутербродами в перервах на роботі чи навчанні, спробуйте приготувати галети. Галети можна спекти з сиром, а можна з
    Брокколі з сиром
    Брокколі з сиром
    Брокколі, завдяки нейтральному смаком, чудово поєднується з будь-якими сирами. Її можна запекти з сиром, або приготувати на цій основі суп або
    Кіш - рецепт
    Кіш - рецепт
    Кіш - це страва для тих, хто без розуму від грибів, оскільки, як правило, цей пиріг готують саме з ними. Ми розповімо вам про найцікавіші рецепти