Пиріг з брокколі

Пиріг з брокколі та сиром
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Змішуємо сир з вершковим маслом, потім додаємо борошно, змішану з розпушувачем. Вимішуємо тісто, загортаємо його в плівку і прибираємо в холодильник хвилин на 20. Тим часом броколі розбираємо на суцвіття, опускаємо їх у киплячу воду і бланшируем близько 3 хвилин. Тепер викладаємо тісто у форму, таким чином, щоб бортики теж були покриті тестом. Зверху кладемо брокколі і маскарпоне . Яйця збиваємо з вершками, додаємо за смаком сіль, спеції і заливаємо пиріг отриманою сумішшю. При температурі 200 градусів випікаємо близько півгодини. Якщо верх завчасно почав підгоряти, то потрібно накрити форму фольгою.
Взявши за основу даний рецепт, можна також приготувати пиріг з сьомгою і брокколі. Тоді для начинки просто змішуємо маскарпоне, сьомгу і брокколі. А далі готуємо точно так само.
Рецепт пирога з брокколі і куркою
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Для заливки:
Приготування
Борошно просіваємо разом з розпушувачем, додаємо розм'якшене вершкове масло і сіль, перетираємо до утворення крихти. Після цього вливаємо вершки і замішуємо тісто. Прибираємо його на холод приблизно на годину.
Робимо начинку: броколі відварюємо в підсоленій воді близько 5 хвилин, курячу грудку ріжемо невеликими кубиками, а цибулю дрібно кришимо, а потім обсмажуємо до золотистого кольору. Потім викладаємо до нього курку, перемішуємо і обсмажуємо все разом ще хвилин 5 після чого додаємо брокколі і перемішуємо.
Змішуємо яйця з вершками, солимо і перчимо до смаку, додаємо тертий сир і перемішуємо. Форму змащуємо олією, викладаємо в неї тісто так, щоб вийшли бортики. Викладаємо підготовлену начинку і заливаємо вершково-яєчною сумішшю. При температурі 180 градусів і випікаємо пиріг з куркою і брокколі близько 40 хвилин.
Пиріг «Лоранський» з брокколі
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Для заливки:
Приготування
Розм'якшене вершкове масло, розмішуємо з яйцем, потім вливаємо воду, додаємо борошно, сіль і замішуємо тісто. Загортаємо його в плівку і кладемо в холодильник на півгодини.
Тим часом готуємо начинку: куряче філе відварюємо до готовності в підсоленій воді, остуджуємо, потім дрібно нарізаємо. Гриби ріжемо невеликими шматочками, а цибулю дрібно кришимо і обсмажуємо на рослинному маслі. Додаємо до нього гриби

Тепер робимо заливку для пирога: злегка збиваємо яйця, додаємо вершки і перемішуємо, викладаємо тертий на дрібній тертці сир, сіль і мускатний горіх додаємо за смаком. Форму для випічки змащуємо олією, викладаємо тісто, робимо з нього бортики, викладаємо начинку і зверху заливаємо вершковою сумішшю. В духовці, розігрітій до 180 градусів і випікаємо відкритий пиріг з брокколі, куркою і грибами близько 40 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Пиріг з шинкою
Пиріг з шинкою - смачна і проста в приготуванні випічка, яка відмінно підійде для сніданку всіх членів сім'ї, а також може стати чудовим перекусу на

Пиріг з лососем
Пиріг з лососем - це чудове блюдо, яке прикрасить, як святковий, так і повсякденний стіл. Пропонуємо вашій увазі декілька універсальних рецептів цієї

Брокколі з сиром
Брокколі, завдяки нейтральному смаком, чудово поєднується з будь-якими сирами. Її можна запекти з сиром, або приготувати на цій основі суп або

Лоранський пиріг з грибами
Лоранський пиріг - це відкрита випічка з несолодкої начинкою, яка заливається яєчно-сирною сумішшю. І зараз ми розповімо, як його приготувати з

Кіш з куркою
Кіш - відкритий французький пиріг. Його готують з додаванням різних інгредієнтів. І сьогодні ми розберемося, як його смачно приготувати з куркою.

Кіш з сиром
Кіш - відкритий французький пиріг, який готується на основі пісочного тіста. Варіантів його випічки безліч. В нашій сьогоднішній статті ми зібрали