Пиріг з брокколі
Брокколі - рекордсмен за вмістом фолієвої кислоти та інших корисних для нашого організму речовин. З неї готують супи, роблять запіканки. А зараз ми розповімо, як зробити пиріг з брокколі.
Інгредієнти:
Для тіста:
сир - 125 г;
масло вершкове - 125 г;
розпушувач для тіста - 1 ч. ложка;
борошно - 200 р.
Для начинки:
брокколі - 350 г;
моцарелла - 200 г;
яйця - 3 шт.;
нежирні вершки - 300 мл;
сіль, спеції - за смаком.
Приготування
Змішуємо сир з вершковим маслом, потім додаємо борошно, змішану з розпушувачем. Вимішуємо тісто, загортаємо його в плівку і прибираємо в холодильник хвилин на 20. Тим часом броколі розбираємо на суцвіття, опускаємо їх у киплячу воду і бланшируем близько 3 хвилин. Тепер викладаємо тісто у форму, таким чином, щоб бортики теж були покриті тестом. Зверху кладемо брокколі і маскарпоне . Яйця збиваємо з вершками, додаємо за смаком сіль, спеції і заливаємо пиріг отриманою сумішшю. При температурі 200 градусів випікаємо близько півгодини. Якщо верх завчасно почав підгоряти, то потрібно накрити форму фольгою.
Взявши за основу даний рецепт, можна також приготувати пиріг з сьомгою і брокколі. Тоді для начинки просто змішуємо маскарпоне, сьомгу і брокколі. А далі готуємо точно так само.
Інгредієнти:
Для тіста:
вершки 15%-ной жирності - 100 мл;
борошно - 250 г;
вершкове масло - 70 г;
розпушувач для тіста - 05 ч. ложки.
Для начинки:
відварна куряча грудка - 300 г;
брокколі - 200 г;
цибуля - 1 шт.;
рослинне масло.
Для заливки:
вершки 15%-ной жирності - 100 г;
сир твердий - 100 г;
яйця - 3 шт.;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Борошно просіваємо разом з розпушувачем, додаємо розм'якшене вершкове масло і сіль, перетираємо до утворення крихти. Після цього вливаємо вершки і замішуємо тісто. Прибираємо його на холод приблизно на годину.
Робимо начинку: броколі відварюємо в підсоленій воді близько 5 хвилин, курячу грудку ріжемо невеликими кубиками, а цибулю дрібно кришимо, а потім обсмажуємо до золотистого кольору. Потім викладаємо до нього курку, перемішуємо і обсмажуємо все разом ще хвилин 5 після чого додаємо брокколі і перемішуємо.
Змішуємо яйця з вершками, солимо і перчимо до смаку, додаємо тертий сир і перемішуємо. Форму змащуємо олією, викладаємо в неї тісто так, щоб вийшли бортики. Викладаємо підготовлену начинку і заливаємо вершково-яєчною сумішшю. При температурі 180 градусів і випікаємо пиріг з куркою і брокколі близько 40 хвилин.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 200 г;
вершкове масло - 50 г;
холодна вода - 3 ст. ложки;
яйця - 1 шт.;
сіль - 05 ч. ложки.
Для начинки:
гриби - 400 р;
куряче філе - 300 г;
брокколі - 200 г;
цибуля - 100 г;
рослинна олія;
сіль.
Для заливки:
сир - 150 г;
яйця - 2 шт.;
вершки 20%-ної жирності - 200 мл;
сіль, мускатний горіх - за смаком.
Приготування
Розм'якшене вершкове масло, розмішуємо з яйцем, потім вливаємо воду, додаємо борошно, сіль і замішуємо тісто. Загортаємо його в плівку і кладемо в холодильник на півгодини.
Тим часом готуємо начинку: куряче філе відварюємо до готовності в підсоленій воді, остуджуємо, потім дрібно нарізаємо. Гриби ріжемо невеликими шматочками, а цибулю дрібно кришимо і обсмажуємо на рослинному маслі. Додаємо до нього гриби і обсмажуємо хвилин 10 а в кінці солимо за смаком. Викладаємо відварне філе, брокколі, перемішуємо і готуємо ще хвилин 10.
Тепер робимо заливку для пирога: злегка збиваємо яйця, додаємо вершки і перемішуємо, викладаємо тертий на дрібній тертці сир, сіль і мускатний горіх додаємо за смаком. Форму для випічки змащуємо олією, викладаємо тісто, робимо з нього бортики, викладаємо начинку і зверху заливаємо вершковою сумішшю. В духовці, розігрітій до 180 градусів і випікаємо відкритий пиріг з брокколі, куркою і грибами близько 40 хвилин.
Пиріг з брокколі та сиром
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Змішуємо сир з вершковим маслом, потім додаємо борошно, змішану з розпушувачем. Вимішуємо тісто, загортаємо його в плівку і прибираємо в холодильник хвилин на 20. Тим часом броколі розбираємо на суцвіття, опускаємо їх у киплячу воду і бланшируем близько 3 хвилин. Тепер викладаємо тісто у форму, таким чином, щоб бортики теж були покриті тестом. Зверху кладемо брокколі і маскарпоне . Яйця збиваємо з вершками, додаємо за смаком сіль, спеції і заливаємо пиріг отриманою сумішшю. При температурі 200 градусів випікаємо близько півгодини. Якщо верх завчасно почав підгоряти, то потрібно накрити форму фольгою.
Взявши за основу даний рецепт, можна також приготувати пиріг з сьомгою і брокколі. Тоді для начинки просто змішуємо маскарпоне, сьомгу і брокколі. А далі готуємо точно так само.
Рецепт пирога з брокколі і куркою
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Для заливки:
Приготування
Борошно просіваємо разом з розпушувачем, додаємо розм'якшене вершкове масло і сіль, перетираємо до утворення крихти. Після цього вливаємо вершки і замішуємо тісто. Прибираємо його на холод приблизно на годину.
Робимо начинку: броколі відварюємо в підсоленій воді близько 5 хвилин, курячу грудку ріжемо невеликими кубиками, а цибулю дрібно кришимо, а потім обсмажуємо до золотистого кольору. Потім викладаємо до нього курку, перемішуємо і обсмажуємо все разом ще хвилин 5 після чого додаємо брокколі і перемішуємо.
Змішуємо яйця з вершками, солимо і перчимо до смаку, додаємо тертий сир і перемішуємо. Форму змащуємо олією, викладаємо в неї тісто так, щоб вийшли бортики. Викладаємо підготовлену начинку і заливаємо вершково-яєчною сумішшю. При температурі 180 градусів і випікаємо пиріг з куркою і брокколі близько 40 хвилин.
Пиріг «Лоранський» з брокколі
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Для заливки:
Приготування
Розм'якшене вершкове масло, розмішуємо з яйцем, потім вливаємо воду, додаємо борошно, сіль і замішуємо тісто. Загортаємо його в плівку і кладемо в холодильник на півгодини.
Тим часом готуємо начинку: куряче філе відварюємо до готовності в підсоленій воді, остуджуємо, потім дрібно нарізаємо. Гриби ріжемо невеликими шматочками, а цибулю дрібно кришимо і обсмажуємо на рослинному маслі. Додаємо до нього гриби і обсмажуємо хвилин 10 а в кінці солимо за смаком. Викладаємо відварне філе, брокколі, перемішуємо і готуємо ще хвилин 10.
Тепер робимо заливку для пирога: злегка збиваємо яйця, додаємо вершки і перемішуємо, викладаємо тертий на дрібній тертці сир, сіль і мускатний горіх додаємо за смаком. Форму для випічки змащуємо олією, викладаємо тісто, робимо з нього бортики, викладаємо начинку і зверху заливаємо вершковою сумішшю. В духовці, розігрітій до 180 градусів і випікаємо відкритий пиріг з брокколі, куркою і грибами близько 40 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з шинкою
Пиріг з шинкою - смачна і проста в приготуванні випічка, яка відмінно підійде для сніданку всіх членів сім'ї, а також може стати чудовим перекусу на
Пиріг з лососем
Пиріг з лососем - це чудове блюдо, яке прикрасить, як святковий, так і повсякденний стіл. Пропонуємо вашій увазі декілька універсальних рецептів цієї
Брокколі з сиром
Брокколі, завдяки нейтральному смаком, чудово поєднується з будь-якими сирами. Її можна запекти з сиром, або приготувати на цій основі суп або
Лоранський пиріг з грибами
Лоранський пиріг - це відкрита випічка з несолодкої начинкою, яка заливається яєчно-сирною сумішшю. І зараз ми розповімо, як його приготувати з
Кіш з куркою
Кіш - відкритий французький пиріг. Його готують з додаванням різних інгредієнтів. І сьогодні ми розберемося, як його смачно приготувати з куркою.
Кіш з сиром
Кіш - відкритий французький пиріг, який готується на основі пісочного тіста. Варіантів його випічки безліч. В нашій сьогоднішній статті ми зібрали