Сортировать статьи по: дате | популярности | посещаемости | комментариям | алфавиту
106
0

Як готувати форшмак з оселедця - класичний рецепт

31 янв 2016
По суті, форшмак - це рибний паштет, який має безліч варіацій. Дотримуючись докладним рекомендаціями ви навчитеся готувати даний єврейське блюдо в класичному його варіанті. Пропонуємо три способи його створення в домашніх умовах.
89
0

Найпопулярніший рецепт форшмаку з оселедця

31 янв 2016
Форшмак, як і безліч традиційних єврейських страв має декілька варіацій. Зробити це страва дуже просто, а визначитися з рецептом вам допоможе стаття, в якій зібрані найпопулярніші способи приготування цієї відмінної закуски.
75
0

Форшмак – рецепт

31 янв 2016
Сучасний варіант форшмаку - це по суті оселедцевий паштет, який доповнюють всілякими складовими. Далі запропоновано базовий і найбільш популярний рецепт цього традиційного єврейського страви і його більш спрощена альтернативна версія.
73
0

Форшмак з оселедця - класичний рецепт

31 янв 2016
Рецептів форшмаку існує безліч, однак не кожен можна назвати класичним. Далі запропоновані рецепти, які максимально наближені до оригінального. Розповімо, як приготувати цю відмінну закуску в самих традиційних її варіаціях.
223
0

Кугель – рецепт

08 июл 2015
Кугель може бути приготований з різних продуктів. Іноді це гарнір, іноді — десерт. В цьому блюді вражає не тільки простота, але і вишуканість, властива єврейської кухні. Ми пропонуємо вам на вибір кілька рецептів кугеля.
647
0

Страви з маци - рецепти

08 июл 2015
Виявляється, з маци можна приготувати безліч різних страв. З традиційного єврейського хліба роблять бутерброди, закуски, гарячі страви і навіть десерти! Далі в статті ми розповімо вам декілька варіантів застосування єврейської маци.
212
0

Маца – рецепт

08 июл 2015
Маца – прісний хліб за рецептом єврейської кухні. Традиційно її вживають один тиждень в році – на Песах. Єврейський хліб може бути зроблений з будь борошна пшеничного, кукурудзяного або цільнозерновий. До того ж, на основі маци готують безліч страв єврейської кухні.
201
0

Соус каррі

04 янв 2015
Каррі - мабуть, найвідоміша індійська приправа. Приготувати її непросто, але при бажанні можна роздобути всі необхідні інгредієнти. Крім того, можна приготувати смачні страви з використанням каррі - наприклад, курку.
771
0

Курка каррі - рецепт

04 янв 2015
Курка каррі відноситься до індійської кухні, а тому має досить незвичний пряний смак. Але багатьом це блюдо по душі, а тому ми вирішили розповісти, як приготувати його на власній кухні, причому з тими інгредієнтами, знайти які на полицях супермаркету не складно.
647
0

Панір

04 янв 2015
Сир панір прийшов до нас з Індії, тому тепер ми знаємо секрети приготування цієї смакоти. Причому з радістю готові поділитися з вами. Хочете дізнатися, як правильно робити сир панір? Читайте статтю, і перед вами відкриються таємниці індійської кухні.