» » Картопляний салат по-американськи, по-німецьки і по-корейськи - рецепти з солоними огірками, грибами та рибою

Картопляний салат по-американськи, по-німецьки і по-корейськи - рецепти з солоними огірками, грибами та рибою

Картопляний салат по-американськи, по-німецьки і по-корейськи - рецепти з солоними огірками, грибами та рибою
Картопляний салат - це ціла серія страв, де чільне місце надано овочу. Його поєднують з морепродуктів, грибами, яблуками і соліннями, присмачують різними заправками, подаючи в теплому і холодному вигляді. Такі закуски завоювали популярність німецької та американської кухнях, а завдяки простоті і схожості продуктів, і у нас.

Який салат можна зробити з картоплі?


Салат з картоплею - всесезонна блюдо. Особливо добре картопля поєднується з літніми овочами: скибочки картоплі з редискою, огірками, томатами і свіжою зеленню, заправлені сметаною, дуже сытны і апетитні. У зимовий час року картопля чудово гармонує з соліннями, відварений буряком і заправкою з рослинної олії і оцту.

  • Салат з картоплею рекомендують готувати з овоча звареної в мундирі. Однак, при нестачі часу, можна відварити очищену картоплю, попередньо порізавши його на акуратні скибочки.

  • Краще вибирати червоні сорти картоплі. Вони менш борошнисті і при заправці соусом добре зберігають форму.

  • Рекомендується побризкати теплу картоплю оцтом, це урізноманітнює його смакові якості.


  • Салат з картоплею фрі

    Картопляний салат по-американськи, по-німецьки і по-корейськи - рецепти з солоними огірками, грибами та рибою

    Якщо раніше салат зі смаженою картоплею здавався дивним і незрозумілим, то сьогодні - навіть гурмани погоджуються з самобутністю подібних рецептів. Тим більше, якщо мова йде про всіма улюбленому картоплі фрі, чий апетитний колір і ніжна текстура чудово поєднуються з багатьма компонентами, особливо з прянощами і гострої ковбасою.
    Інгредієнти:

  • картопля - 4 шт.;

  • чорізо - 80 г;

  • винний оцет - 40 мл;

  • цибуля - 1 шт.;

  • часник - 5 шт.;

  • олія - 200 мл


  • Приготування

  • Кубики чорізо обсмажте в 40 мл олії разом з цибулею і часником.

  • Сирий і неочищений картоплю наріжте слайсами і смажте в 120 мл киплячої олії 3 хвилини.

  • Все з'єднайте і заправте салат зі смаженою картоплею оцтом і олією.


  • Американський картопляний салат - класичний рецепт


    Картопляний салат по-американськи, по-німецьки і по-корейськи - рецепти з солоними огірками, грибами та рибою

    Картопляний салат по-американськи відповідає всім вимогам ідеальної закуски. Відварені картоплю і яйця роблять страву ситним і поживним, а селера і огірки дарують свіжість і апетитний хрускіт. Залишається заправити страву майонезом, дати йому трохи настоятися і захопитися збалансованим смаком і простотою приготування.
    Інгредієнти:

  • картопля - 6 шт.;

  • яйце - 6 шт.;

  • майонез - 250 г;

  • яблучний оцет - 40 мл;

  • червоний цибуля - 1/2 шт.;

  • черешок селери - 2 шт.;

  • чорний мелений перець - 2 р;

  • мариновані огірки - 2 шт.


  • Приготування

  • Картоплю і яйця відваріть.

  • Теплу картоплю наріжте кубиками, приправте перцем і оцтом.

  • Додайте яйця, селера, цибуля і огірки.

  • Заправте картопляний американський салат майонезом.


  • Німецький картопляний салат

    Картопляний салат по-американськи, по-німецьки і по-корейськи - рецепти з солоними огірками, грибами та рибою

    Німецький картопляний салат класичний більше нагадує поживне друге. Його готують із вареної картоплі, нарізаного часточками прямо з шкіркою, і обсмаженого бекону. Легкості додає заправка з яблучного оцту та олії. Змішана з теплим картоплею, вона робить страву свіже і дозволяє йому претендувати на звання салату.
    Інгредієнти:

  • рожевий картопля - 500 г;

  • скибочку бекону - 6 шт.;

  • яблучний оцет - 60 мл;

  • цукор - 10 г;

  • чорний мелений перець - 5 р;

  • зелена цибуля - 40 г;

  • олія - 60 мл


  • Приготування

  • Неочищений картоплю наріжте скибочками і варіть 10 хвилин.

  • Бекон дрібно наріжте і обсмажте.

  • У витоплений жир додайте сіль, цукор, оцет, масло і перець і тушкуйте на вогні 2 хвилини.

  • З'єднайте цибуля, бекон і картоплю.

  • Заправте німецький картопляний салат соусом і відразу подавайте до столу.


  • Салат з картоплею пай

    Картопляний салат по-американськи, по-німецьки і по-корейськи - рецепти з солоними огірками, грибами та рибою

    Салат зі смаженою картоплею соломкою різноманітний варіантами. Даний, завдяки картоплі пай, сподобається прихильникам фаст-фуду. Це тертий і обсмажений до хрусткості картоплю, що представляє собою щось середнє між чіпсами та фрі, який чудово поєднується з овочами і м'ясом, додаючи звичним стравам текстури і нового смаку.
    Інгредієнти:

  • відварене куряче філе - 200 г;

  • свіжий огірок - 1 шт.;

  • солодкий перець - 1/2 шт.;

  • пекінська капуста - 60 г;

  • картопля - 3 шт.;

  • олія - 100 мл;

  • майонез - 60 р.


  • Приготування

  • Очищений картопля подрібніть на корейській тертці.

  • Замочіть на 5 хвилин, просушіть і смажте в олії 3 хвилини.

  • Видаліть надлишки жиру.

  • Всі інші компоненти наріжте тонкою соломкою і заправити майонезом.

  • Викладіть за допомогою кільця на плоске блюдо, зверху покладіть картоплю пай.

  • Подавайте картопляний салат негайно.


  • Салат з картоплі і солоних огірків

    Картопляний салат по-американськи, по-німецьки і по-корейськи - рецепти з солоними огірками, грибами та рибою

    Салат з картоплею і солоними огірками може здатися тривіальним для багатьох, але приготувати його зовсім не просто. Щоб зробити закуску гармонійною і апетитною, картоплю відварити і запекти. Це підкреслить текстуру овоча і він чудово буде виглядати в компанії з огірками і каперсами, під заправкою з звичайного масла.


    Інгредієнти:

  • картопля - 6 шт.;

  • огірок - 2 шт.;

  • червоний цибуля - 1/2 шт.;

  • масло - 80 мл;

  • кріп - 20 г;

  • каперси - 30 р.


  • Приготування

  • Відваріть картоплю в мундирі.

  • Очистіть, наріжте кубиками, побризкайте 20 мл масла і запікайте 20 хвилин при 190 градусах.

  • Після чого, перемішайте з огірками, кропом, каперсами і маслом.


  • Салат «Мімоза» з картоплею

    Картопляний салат по-американськи, по-німецьки і по-корейськи - рецепти з солоними огірками, грибами та рибою

    Салат з вареною картоплею - це ціла серія радянських закусок, в яких овоч поєднувався з доступними продуктами: яйцями, цибулею, морквою, рибними консервами, майонезом і додавав ситності. Яскравий приклад - салат «Мімоза» , що включає весь перелік даних компонентів і декорований в стилі епохи, яєчними жовтками, яскравий колір яких і забезпечив назву.
    Інгредієнти:

  • відварна картопля - 2 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • варене яйце - 4 шт.;

  • сайра консервована -180 г;

  • майонез - 80 р.


  • Приготування

  • Картоплю і моркву подрібнити на дрібній тертці.

  • Теж виконайте з яйцями, розділивши їх на білок і жовток.

  • Рибу розімніть вилкою, цибулю дрібно наріжте.

  • Укладіть шарами, змащуючи майонезом: картопля, яєчний білок,риба, цибуля, білок, морква, жовток.


  • Салат з картоплі по-корейськи

    Картопляний салат по-американськи, по-німецьки і по-корейськи - рецепти з солоними огірками, грибами та рибою

    Салат з сирої картоплі - традиційний для корейської кухні. Страва являє собою тертий картопля, яка швидко занурюють в киплячий розсіл, ніж домагаються щільною і хрусткою текстури. Після чого, приправляють спеціями і гарячим маслом, завдяки чому він стає пікантним і ароматним.
    Інгредієнти:

  • картопля - 400 г;

  • вода - 15 л;

  • огірковий розсіл - 500 мл;

  • зубок часнику - 3 шт.;

  • олія - 60 мл;

  • червоний мелений перець - 2 р;

  • коріандр - 5 р.


  • Приготування

  • Подрібніть картоплю на корейській тертці прямо в холодну воду.

  • Проварити 2 хвилини в киплячій з розсолом воді і просушіть.

  • Заправте картопляний салат гарячим маслом і спеціями.


  • Класичний рибний салат з картоплею

    Картопляний салат по-американськи, по-німецьки і по-корейськи - рецепти з солоними огірками, грибами та рибою

    Ще один доказ всенародної любові до картоплі і риби - картопляний салат з оселедцем, традиційний для австрійської, німецької та чеської кухонь. У цих країнах вміло використовують поєднання кислого, солодкого і солоного, додаючи до даних компонентів яблуко і мариновані огірки, пов'язуючи воєдино всі заправкою з сметани, гірчиці і оцту.
    Інгредієнти:

  • філе оселедця - 150 г;

  • яблуко - 1/2 шт.;

  • салатний цибуля - 1 шт.;

  • відварна картопля - 5 шт.;

  • сметана - 120 г;

  • яблучний оцет - 20 мл;

  • гірчиця - 10 г;

  • кріп - 20 г;

  • мариновані корнішони - 5 шт.


  • Приготування

  • Всі компоненти наріжте скибочками і укладіть гіркою на тарілку.

  • Збийте гірчицю і оцет зі сметаною і заправте салат.


  • Салат з крабовими паличками і картоплею

    Картопляний салат по-американськи, по-німецьки і по-корейськи - рецепти з солоними огірками, грибами та рибою

    Крабовий салат з картоплею - альтернатива для тих, хто не сприймає рецепту з рисом. Це ніжне, соковите і дуже ситне блюдо, з простими компонентами і швидким приготуванням. Його зручно взяти на пікнік або урізноманітнити домашні посиденьки. Залишиться тільки заправити крабові палички, картоплю і моркву майонезом і скликати їдців.
    Інгредієнти:

  • картопля - 3 шт.;

  • крабові палички - 250 г;

  • морква - 1 шт.;

  • зелена цибуля - 40 г;

  • майонез - 100 р.


  • Приготування

  • Картоплю і моркву відваріть і наріжте кубиками.

  • З'єднайте з цибулею і крабовими паличками і заправте майонезом.


  • Салат з грибами і картоплею

    Картопляний салат по-американськи, по-німецьки і по-корейськи - рецепти з солоними огірками, грибами та рибою

    Пісний Салат з грибами і картоплею незамінний для міжсезоння. Навесні, коли свіжі овочі з-за високої ціни не доступні, виручить ситне блюдо з печеної картоплі і маринованих грибів. Кисло-солодкий смак і хрусткості останніх, дозволить використовувати мінімум компонентів і не мудрувати з заправкою, обійшовшись рослинним маслом.
    Інгредієнти:

  • картопля - 4 шт.;

  • мариновані гриби - 200 г;

  • зубок часнику - 3 шт.;

  • олія - 60 мл;

  • свіжа зелень - жменя.


  • Приготування

  • Проваріть картопля 10 хвилин.

  • Не знімаючи шкірки, збризніть маслом і запікайте в духовці 20 хвилин при 180 градусах.

  • З'єднайте з грибами, часником, зеленню та маслом.


  • Теплий салат з картоплею

    Картопляний салат по-американськи, по-німецьки і по-корейськи - рецепти з солоними огірками, грибами та рибою

    Теплий картопляний салат - осінньо-зимова страва. У цю пору року хочеться швидко зігрітися, отримати повний набір вітамінів і не витрачати час на стояння біля плити. У даному рецепті зелень, тунець, квасоля і сушені томати чудово поєднуються з теплим картоплею і не віднімають часу, оскільки використовуються в консервованому вигляді.
    Інгредієнти:

  • картопля - 350 г;

  • консервований тунець - 180 г;

  • сушені томати - 50 г;

  • консервована квасоля - 150 г;

  • зелень - 40 г;

  • олія - 60 мл;

  • сік лимона - 40 мл;

  • червоний цибуля - 1 шт.


  • Приготування

  • Картоплю відваріть, не очищаючи наріжте часточками.

  • Додайте всі інші компоненти.

  • Заправте маслом і соком лимона.
    Додав: admin | 16-04-2018, 17:49
    Переглядів: 256