Сортировать статьи по: дате | популярности | посещаемости | комментариям | алфавиту
417
0

Папрікаш з курки - рецепт

Традиційний угорський папрікаш - це чудове пікантне гаряче блюдо, яке неодмінно оригінально різноманітить ваше повсякденне меню. До того ж весь процес його створення абсолютно не складний, головне підібрати правильні компоненти і прянощі.
336
0

Угорська ватрушка з сиром

Угорська ватрушка нагадує наше традиційне ласощі лише начинкою з сиру, в іншому це абсолютно інший вид випічки. Далі розповімо, як спекти смачні ватрушки з листкового тіста у традиційному їхньому варіанті і представимо їх ледачий рецепт.
550
0

Пиріг «Жербу»

Традиційний угорський пиріг «Жербу» отримав свою назву від імені свого творця Еміля Жербу. І, звичайно ж, як і всі традиційні страви, цей пиріг обзавівся безліччю варіантів приготування. А ми для вас приготували кілька найоригінальніших рецептів «Жербу».
2115
0

Торт "Естерхазі": рецепт

Торт «Естерхазі» знайомий всім любителям солодкого. Цей десерт був популярний в радянський час і не втратив своєї популярності і в наші дні. Втім, приготувати угорське ласощі під силу будь старанною хазяєчці - потрібно лише мати трохи фантазії і терпіння.
1205
0

Угорський яблучний пиріг

Одна з візитних карток Угорщини - традиційний яблучний пиріг, який доводиться до вподоби всім гостям цієї країни. Але якщо ж ви не збираєтеся нікуди їхати, а скуштувати смачного пирога з яблуками все ж хочеться, то беріть на замітку наш рецепт десерту.
1165
0

Гуляш з курки

Любите гуляш, але під рукою немає ні яловичини, ні телятини? Приготуйте його з іншого м'яса! Наприклад, з курки. Рецептів цієї страви дуже багато, оскільки готувати його можна і на плиті у звичайній сковороді або каструлі, і в мультиварці.
971
0

Торт «Добош»

Любите солодке? Тоді вам сподобається торт Добош, що належить угорської кухні. Він дуже смачний і ніжний, з улюбленим всіма бісквітом і карамельним кремом. Спробуйте приготувати його своїй сім'ї, і від десерту їх за вуха не відтягнете.
1024
0

Угорська ватрушка

Ватрушки - це смачні відкриті коржі з начинкою. Різновидів їх на сьогоднішній день досить багато: з сиром, повидлом, ягодами, королевська, французька. Але сьогодні ми хочемо розповісти вам цікаві рецепти створення саме угорської ватрушки.
956
0

Перкельт з свинини

Перкельт - це м'ясна страва угорської кухні, приготовлене з великою кількістю цибулі. Його готують з яловичини, баранини, птиці. Але сьогодні ми поговоримо про те, як його смачно зробити з свинини. Давайте розглянемо кілька оригінальних рецептів.
2206
0

Гуляш з курячого філе

Гуляш - це угорське національне блюдо, яке відноситься до категорії густих супів. У класичному варіанті його готують з молодої яловичини. Але можна використовувати і інше м'ясо. І сьогодні ми розповімо, як приготувати чудовий гуляш з курячого філе.