Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати гуляш зі свинини?

Як приготувати гуляш зі свинини?

4-01-2015, 17:31
3 320
Як приготувати гуляш зі свинини?
Гуляш традиційно готують з телятини чи яловичини, свинина, зроблена таким чином, виходить нітрохи не гірше, а іноді і краще. Його зазвичай подають в якості другої страви з будь-яким гарніром: макаронами, картоплею, гречкою і т. д. Давайте не будемо з вами втрачати часу дарма і скоріше дізнаємося, як приготувати свининою гуляш.

Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?


Інгредієнти:

  • цибулина - 1 шт.;

  • свинина - 500 г;

  • паста томатна - 3 ст. ложки;

  • пшеничне борошно - 1 ст. ложка;

  • тепла кип'ячена вода або м'ясний бульйон - 2 ст.;

  • масло рослинне - 3 ст. ложки;

  • лавровий лист - 2 шт.;

  • запашний перець горошком - 5 шт.;

  • спеції - за смаком.


  • Приготування
    Свинину промиваємо під струменем прохолодної води, висушуємо рушником, нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо 5 хвилин на слабенькому вогні в сковороді з додаванням рослинної олії. Потім додаємо до м'яса очищений і подрібнений ріпчаста цибуля, солимо і перчимо за смаком. Все добре перемішуємо, всипаємо борошно, кидаємо кілька горошин чорного перчика і обсмажуємо ще близько 3 хвилин.
    Після цього кладемо розведену томатну пасту, лавровий листочок, вливаємо 2 склянки м'ясного бульйону або прохолодної кип'яченої води, накриваємо кришкою і тушкуємо гуляш на слабенькому вогні приблизно 30 хвилин. Готову страву приправляємо свіжою зеленню і подаємо до столу з картопляним пюре і соліннями.

    Як приготувати гуляш зі свинини в сметанному соусі?


    Інгредієнти:

  • свинина - 500 г;

  • борошно - 2 ст. ложки;

  • цибулина - 1 шт.;

  • вода - 300 мл;

  • олія - для смаження;

  • мелена паприка - 1 ч. ложка;

  • часник - 1 зубчик;

  • спеції.


  • Для соусу:

  • сметана - 2 ст. ложки;

  • кетчуп - 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Свинину нарізаємо невеликими шматочками, солимо, перчимо і приправляємо паприкою. Потім обсмажуємо м'ясо на попередньо розігрітій сковорідці до появи рум'яної скоринки. Після цього, вливаємо трохи води і тушкуємо свинину на невеликому вогні до повної готовності. Цибулю очищаємо від лушпиння, шаткуємо півкільцями і пасеруємо на іншій сковороді, додавши трохи борошна. Далі перекладаємо цибульну обжарку до готового м'яса, перемішуємо і продовжуємо тушкувати на слабенькому вогні. Часник пропускаємо через прес і відправляємо в сковороду.
    Тепер давайте приготуємо соус: додаємо до м'яса кетчуп і трохи сметани. Добре все перемішуємо і тушкуємо 5 хвилин. Готову страву подаємо з будь-яким гарніром і прикрашаємо свіжою зеленню.

    Як приготувати гуляш зі свинини в мультиварці?


    Інгредієнти:

  • свинина - 700 г;

  • спеції;

  • борошно - 1 ст. ложка;

  • рослинна олія;

  • цибулина - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • помідори - 4 шт.;

  • вода - 180 мл;

  • часник - 2 зубчики.


  • Приготування
    Пропонуємо ще один варіант, як приготувати смачний гуляш зі свинини . М'ясо нарізаємо невеликими шматочками, приправляємо сіллю, меленим чорним перцем і пшеничним борошном. Потім у чашу мультиварки наливаємо трохи олії, включаємо прилад, встановлюємо програму «Смаження» хвилин на 30 і викладаємо підготовлену свинину. Під час
    Як приготувати гуляш зі свинини?
    приготування, м'ясо кілька разів перемішуємо.
    А цим часом чистимо і готуємо поки всі овочі: морква шаткуємо соломкою, цибулю нарізаємо кубиками, перець миємо, подрібнюємо кубиками, а з помідорів знімаємо шкірку і дрібно нарізаємо м'якоть.
    Після цього висипаємо всі овочі до м'яса, приправляємо сіллю, все гарненько перемішуємо і заливаємо окропом. Готуємо гуляш в режимі «Гасіння» 2 години під закритою кришкою. Приблизно за хвилину до вимикання мультиварки додаємо подрібнений часник, перемішуємо і вимикаємо прилад. Готовий гуляш подаємо з будь-яким гарніром в якості другої страви!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Гуляш зі свинини - рецепт
    Гуляш зі свинини - рецепт
    Різноманіття рецептів такого, всім відомого, страви як гуляш, дозволяє нам використовувати різні види м'яса, щоб урізноманітнити смак готового
    Свинина в сметанному соусі
    Свинина в сметанному соусі
    Не знаєте такого смачненького приготувати у вихідний день? Пропонуємо відмінне рішення - зробіть свинину в сметанному соусі. Страва вийде смачним,
    Страви з свинини в мультиварці
    Страви з свинини в мультиварці
    Приготує страву зі свинини в мультиварці нескладно - головне знати відповідні рецепти. Саме про них ми сьогодні і поговоримо. Рагу зі свинини,
    Гуляш зі свинини в мультиварці
    Гуляш зі свинини в мультиварці
    Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми
    Свинина в скороварці
    Свинина в скороварці
    Свинину можна приготувати абсолютно різними способами з використанням різних кухонних пристроїв. І сьогодні ми пропонуємо при приготуванні цього
    Гуляш з курки
    Гуляш з курки
    Любите гуляш, але під рукою немає ні яловичини, ні телятини? Приготуйте його з іншого м'яса! Наприклад, з курки. Рецептів цієї страви дуже багато,