Як приготувати гуляш зі свинини?

Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
Інгредієнти:
Приготування
Свинину промиваємо під струменем прохолодної води, висушуємо рушником, нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо 5 хвилин на слабенькому вогні в сковороді з додаванням рослинної олії. Потім додаємо до м'яса очищений і подрібнений ріпчаста цибуля, солимо і перчимо за смаком. Все добре перемішуємо, всипаємо борошно, кидаємо кілька горошин чорного перчика і обсмажуємо ще близько 3 хвилин.
Після цього кладемо розведену томатну пасту, лавровий листочок, вливаємо 2 склянки м'ясного бульйону або прохолодної кип'яченої води, накриваємо кришкою і тушкуємо гуляш на слабенькому вогні приблизно 30 хвилин. Готову страву приправляємо свіжою зеленню і подаємо до столу з картопляним пюре і соліннями.
Як приготувати гуляш зі свинини в сметанному соусі?
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Свинину нарізаємо невеликими шматочками, солимо, перчимо і приправляємо паприкою. Потім обсмажуємо м'ясо на попередньо розігрітій сковорідці до появи рум'яної скоринки. Після цього, вливаємо трохи води і тушкуємо свинину на невеликому вогні до повної готовності. Цибулю очищаємо від лушпиння, шаткуємо півкільцями і пасеруємо на іншій сковороді, додавши трохи борошна. Далі перекладаємо цибульну обжарку до готового м'яса, перемішуємо і продовжуємо тушкувати на слабенькому вогні. Часник пропускаємо через прес і відправляємо в сковороду.
Тепер давайте приготуємо соус: додаємо до м'яса кетчуп і трохи сметани. Добре все перемішуємо і тушкуємо 5 хвилин. Готову страву подаємо з будь-яким гарніром і прикрашаємо свіжою зеленню.
Як приготувати гуляш зі свинини в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо ще один варіант, як приготувати смачний гуляш зі свинини . М'ясо нарізаємо невеликими шматочками, приправляємо сіллю, меленим чорним перцем і пшеничним борошном. Потім у чашу мультиварки наливаємо трохи олії, включаємо прилад, встановлюємо програму «Смаження» хвилин на 30 і викладаємо підготовлену свинину. Під час

А цим часом чистимо і готуємо поки всі овочі: морква шаткуємо соломкою, цибулю нарізаємо кубиками, перець миємо, подрібнюємо кубиками, а з помідорів знімаємо шкірку і дрібно нарізаємо м'якоть.
Після цього висипаємо всі овочі до м'яса, приправляємо сіллю, все гарненько перемішуємо і заливаємо окропом. Готуємо гуляш в режимі «Гасіння» 2 години під закритою кришкою. Приблизно за хвилину до вимикання мультиварки додаємо подрібнений часник, перемішуємо і вимикаємо прилад. Готовий гуляш подаємо з будь-яким гарніром в якості другої страви!
Рекомендуємо добрі рецепти

Гуляш зі свинини - рецепт
Різноманіття рецептів такого, всім відомого, страви як гуляш, дозволяє нам використовувати різні види м'яса, щоб урізноманітнити смак готового

Свинина в сметанному соусі
Не знаєте такого смачненького приготувати у вихідний день? Пропонуємо відмінне рішення - зробіть свинину в сметанному соусі. Страва вийде смачним,

Страви з свинини в мультиварці
Приготує страву зі свинини в мультиварці нескладно - головне знати відповідні рецепти. Саме про них ми сьогодні і поговоримо. Рагу зі свинини,

Гуляш зі свинини в мультиварці
Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми

Свинина в скороварці
Свинину можна приготувати абсолютно різними способами з використанням різних кухонних пристроїв. І сьогодні ми пропонуємо при приготуванні цього

Гуляш з курки
Любите гуляш, але під рукою немає ні яловичини, ні телятини? Приготуйте його з іншого м'яса! Наприклад, з курки. Рецептів цієї страви дуже багато,