Свинина в сметанному соусі
Представляємо вашій увазі чудові рецепти свинини в сметанному соусі . М'ясо виходить казково ніжним, м'яким і неймовірно смачним. Як гарнір відмінно підійдуть картопляне пюре, спагеті, рисова або гречана каша .
Інгредієнти:
свинина - 500 г;
цибулина - 1 шт.;
борошно - 2 ст. ложки;
спеції;
м'ясний бульйон - 2 ст.;
сметана - 150 мл;
томатна паста - 2 ст. ложки.
Приготування
М'якоть свинини обробляємо і нарізаємо смужками. Чистимо цибулину, споліскуємо, шаткуємо півкільцями і викладаємо в глибоку сковороду. Пасеруємо цибулю до прозорості, після чого викладаємо до нього м'ясо і смажимо до появи скоринки. Солимо, перчимо за смаком, притрушуємо злегка борошном і готуємо, помішуючи, протягом пари хвилин. Готовий м'ясний бульйон перелити в каструлю з товстим дном, викладаємо в неї м'ясо, додаємо сметану і томатну пасту. Тушкуємо свинину на слабенькому вогні до загусання соусу.
Інгредієнти:
свинина - 1 кг;
часник - 5 зубчиків;
сметана - 500 мл;
чорний мелений перець - за смаком.
Приготування
Для приготування свинини, запеченої в сметанному соусі, м'ясо промиваємо, нарізаємо на гуляш і викладаємо в лоток для запікання. В окремому посуді змішуємо сметану з майонезом, додаємо тертий часник, чорний перчик, солимо за смаком, після чого все перемішуємо і заливаємо соусом м'ясо. Відправляємо форму в духовку і запікаємо приблизно 30 хвилин.
Інгредієнти:
борошно - 1 ч. ложка;
сметана - 30 мл;
свинина - 500 г;
цибулина - 2 шт.;
гірчиця - 2 ч. ложки;
вода - 2 ст. ложки;
часник - 3 зубчики;
рослинна олія;
спеції.
Приготування
Свинину промиваємо та нарізаємо шматочками. Викладаємо м'ясо на розігріту сковороду з маслом і смажимо до утворення скоринки. Цибулю чистимо, промиваємо, шаткуємо кільцями і перекладаємо до м'яса. Обсмажуємо все на маленькому вогні до рум'яного стану. В окремій мисочці змішати гірчицю зі сметаною, додаємо подрібнений часничок, сіль з перцем, поступово всипаємо борошно і вливаємо воду. Ретельно перемішуємо масу до однорідності і заливаємо приготовленим соусом м'ясо. Тепер тушкуємо до готовності. За 2 хвилини до кінця приготування, посипаємо блюдо подрібненою зеленню і гарненько перемішуємо. Ось і все, свинина в гірчично-сметанному соусі готова!
Інгредієнти:
цибулина - 2 шт.;
олія - для смаження;
свинина - 600 г;
сметана - 200 мл;
борошно - 2 ст. ложки;
часник - 2 зубчики;
зелень, спеції - за смаком.
Приготування
Свинину обробляємо і нарізаємо шматочками. М'ясо підсолюємо, замариновиваем в улюблених спеціях і залишаємо на півгодини. Тим часом очищаємо і промиваємо ріпчасту цибулю шаткуємо півкільцями. Далі розігріваємо сковороду з невеликою кількістю рослинного масла, викладаємо свинину і обсмажуємо на середньому вогні. Доводимо м'ясо до напівготовності і додаємо цибулю, перемішуємо і готуємо ще хвилин 5-7.
Потім перекладаємо все в сотейник, доливаємо трохи води, кидаємо за бажанням лавровий листочок і перчик запашний горошком. Тушкуємо на повільному вогні хвилин 30 а цим часом робимо поки соус.
Для цього обсмажуємо борошно на сухій сковороді, повільно вливаємо сметану і зменшуємо вогонь до мінімуму. Додаємо за смаком сушену зелень петрушки й варимо пару хвилин 5 постійно помішуючи, до загустіння. Готовий сметанний соус переливаємо акуратно в каструлю зі свининою, добре перемішуємо і тушкуємо до готовності. В самому кінці присмачую блюдо подрібненим часником, накриваємо кришкою і даємо смаженої свинини в сметанному соусі трохи «настоятися».
Свинина в томатно-сметанному соусі
Інгредієнти:
Приготування
М'якоть свинини обробляємо і нарізаємо смужками. Чистимо цибулину, споліскуємо, шаткуємо півкільцями і викладаємо в глибоку сковороду. Пасеруємо цибулю до прозорості, після чого викладаємо до нього м'ясо і смажимо до появи скоринки. Солимо, перчимо за смаком, притрушуємо злегка борошном і готуємо, помішуючи, протягом пари хвилин. Готовий м'ясний бульйон перелити в каструлю з товстим дном, викладаємо в неї м'ясо, додаємо сметану і томатну пасту. Тушкуємо свинину на слабенькому вогні до загусання соусу.
Свинина в сметано-часниковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування свинини, запеченої в сметанному соусі, м'ясо промиваємо, нарізаємо на гуляш і викладаємо в лоток для запікання. В окремому посуді змішуємо сметану з майонезом, додаємо тертий часник, чорний перчик, солимо за смаком, після чого все перемішуємо і заливаємо соусом м'ясо. Відправляємо форму в духовку і запікаємо приблизно 30 хвилин.
Свинина в сметано-гірчичному соусі
Інгредієнти:
Приготування
Свинину промиваємо та нарізаємо шматочками. Викладаємо м'ясо на розігріту сковороду з маслом і смажимо до утворення скоринки. Цибулю чистимо, промиваємо, шаткуємо кільцями і перекладаємо до м'яса. Обсмажуємо все на маленькому вогні до рум'яного стану. В окремій мисочці змішати гірчицю зі сметаною, додаємо подрібнений часничок, сіль з перцем, поступово всипаємо борошно і вливаємо воду. Ретельно перемішуємо масу до однорідності і заливаємо приготовленим соусом м'ясо. Тепер тушкуємо до готовності. За 2 хвилини до кінця приготування, посипаємо блюдо подрібненою зеленню і гарненько перемішуємо. Ось і все, свинина в гірчично-сметанному соусі готова!
Свинина, тушкована в сметанному соусі
Інгредієнти:
Приготування
Свинину обробляємо і нарізаємо шматочками. М'ясо підсолюємо, замариновиваем в улюблених спеціях і залишаємо на півгодини. Тим часом очищаємо і промиваємо ріпчасту цибулю шаткуємо півкільцями. Далі розігріваємо сковороду з невеликою кількістю рослинного масла, викладаємо свинину і обсмажуємо на середньому вогні. Доводимо м'ясо до напівготовності і додаємо цибулю, перемішуємо і готуємо ще хвилин 5-7.
Потім перекладаємо все в сотейник, доливаємо трохи води, кидаємо за бажанням лавровий листочок і перчик запашний горошком. Тушкуємо на повільному вогні хвилин 30 а цим часом робимо поки соус.
Для цього обсмажуємо борошно на сухій сковороді, повільно вливаємо сметану і зменшуємо вогонь до мінімуму. Додаємо за смаком сушену зелень петрушки й варимо пару хвилин 5 постійно помішуючи, до загустіння. Готовий сметанний соус переливаємо акуратно в каструлю зі свининою, добре перемішуємо і тушкуємо до готовності. В самому кінці присмачую блюдо подрібненим часником, накриваємо кришкою і даємо смаженої свинини в сметанному соусі трохи «настоятися».
Рекомендуємо добрі рецепти
Свинина з грибами в соусі
Ніжні шматочки м'яса в поєднанні з грибами гарні під будь-яким соусом. Сьогодні ми підібрали для вас три його основні види. Таке оригінальне блюдо
Кролик в сметанному соусі
Коли хочеться скуштувати ароматної, апетитного, смачного, ніжного і низькокалорійного страви, то варто придивитися до рецептами кролика під соусом.
Свинина з болгарським перцем
Свинина з болгарським перцем - повсякденне блюдо, яке приготувати досить просто без зайвих зусиль і часу. Ми пропонуємо вам кілька цікавих рецептів
Свинина у вершковому соусі
Свинина дуже добре поєднується з різноманітними класичними горчичними, часниковими, томатними, медовими соусами. І сьогодні ми приготували для вас
Свинина з соусом - рецепти
Свинина з соусом - приголомшливо смачне блюдо, яке неодмінно сподобається вашим близьким і гостям. І сьогодні ми детально розберемося, як її
Як приготувати гуляш зі свинини?
Гуляш - популярний угорське блюдо, яке традиційно готується з телятини чи яловичини. Але не менш смачним це страва вийде, якщо для його створення