Свинина у вершковому соусі

Рецепт свинини в вершково-гірчичному соусі
Інгредієнти:
Приготування
У сковороді розігріваємо оливкове масло і викладаємо на неї м'ясо. Обсмажуємо нарізану шматочками свинину, по 2 хвилини з кожного боку. Цибулю і гриби нарізаємо довільно, часник пропускаємо через прес і додаємо овочі та гриби на сковороду до м'яса. Смажимо все 4-5 хвилин, постійно помішуючи.
Виливаємо на сковороду додаємо сметану і гірчицю. Як тільки соус почне закипати - знімаємо сковороду з вогню і посипаємо блюдо нарізаним базиліком. Подаємо свинину в вершково- грибному соусі з гірчицею, гарнируя її рисом, або пастою.
Свинина в вершково-часниковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Свинину нарізаємо на відбивні товщиною з палець і викладаємо їх на змащену маслом сковороду. Обсмажуємо м'ясо по 3-5 хвилин з кожного боку, наприкінці готування посипаємо його насінням кунжуту.
У сковороді на вершковому маслі обсмажуємо дрібно нарізаний часник близько хвилини, після чого заливаємо його молоком і додаємо вершковий сир. Зменшуємо жар під сковородою і перемішуємо соус до однорідності. Додаємо дрібно нарізаний зелений лук. Як тільки соус загусне, переливаємо його в соусник і подаємо з м'ясом і гарніром з картоплі.
Свинина в вершково-сирному соусі
Інгредієнти:
Приготування
Свинячі відбивні посипаємо сіллю і перцем і обсмажуємо по 5-7 хвилин з кожного боку. Перед сервіровкою даємо м'яса відпочити, а тим часом займемося соусом.
У сотейнику розтоплюємо масло й обсмажуємо на ньому подрібнений зелений лук і часник 1-2 хвилини. Після закінчення часу засипаємо в сотейник борошно, перемішуємо і заливаємо все молоком. Доводимо суміш до кипіння і варимо, помішуючи, до загустіння. В кінці готування доповнюємо соус сиром і вином. Подаємо свинину під вершковим соусом з келихом улюбленого вина.
Тушкована свинина у вершковому соусі
Інгредієнти:

Приготування
Духовку розігріваємо до 170 градусів. У сотейнику розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо свинину до золотистого кольору, попередньо нарізавши м'ясо великими кубиками. Поки м'ясо смажиться на сковороді обсмажуємо бекон, а за ним - суміш з ріпчастої цибулі і цибулі-шалот з селерою - овочі повинні почати розм'якшуватися. Перекладаємо зажарку в жаровню з м'ясом і заливаємо сидром і бульйоном. Накриваємо жаровню кришкою і тушкуємо м'ясо 2 години на малому вогні. Через 2 години додаємо в блюдо сметану і борошно, попередньо розведену з рівною кількістю води. Приправляємо блюдо естрагоном, сіллю і перцем, і готуємо до тих пір, поки соус не загусне.
Рекомендуємо добрі рецепти

Свинина з грибами в соусі
Ніжні шматочки м'яса в поєднанні з грибами гарні під будь-яким соусом. Сьогодні ми підібрали для вас три його основні види. Таке оригінальне блюдо

Індичка у вершковому соусі
М'ясо індички є корисним і дієтичним. І зараз ми поділимося з вами цікавими рецептами створення індички у вершковому соусі. Таке вишукане блюдо

Свинина, смажена з цибулею
Бюджетним способом приготування м'яса, є його обсмажування з цибулею окремо і в доповнення з овочами. Таке просте блюдо стане смачним і швидким

Свинина, тушкована в сметані
Зробити м'ясо соковитим і ніжним допомагає гасіння. І зараз ми розповімо, як приготувати свинину, тушкований в сметані. Таке блюдо стане відмінним

Свинина в сметанному соусі
Не знаєте такого смачненького приготувати у вихідний день? Пропонуємо відмінне рішення - зробіть свинину в сметанному соусі. Страва вийде смачним,

Свинина з печерицями
М'ясо і гриби - чудове поєднання на весь час. І якщо ви роздумуєте щоб такого смачненького зробити у вихідний день, приготуйте свинину з печерицями.