Свинина з печерицями
М'ясо і гриби - поєднання на всі часи. Якщо ви міркуєте про те, щоб приготувати на святковий, або простий буденний вечерю, то зупиніть свій вибір на поєднанні свинини і печериць, адже воно просто не може не сподобатися.
Інгредієнти:
вершкове масло - 1 ч. ложка;
свиняча відбивна - 4 шт.;
сіль - 1/2 ч. ложки;
чорний мелений перець;
цибулю-шалот - 4 шт.;
курячий бульйон - 1 ст.;
печериці - 500 г;
діжонська гірчиця - 1 ст. ложка;
петрушка.
Приготування
У сковороді розтоплюємо вершкове масло. Свинячі відбивні приправляємо сіллю і перцем і обсмажуємо їх по 7-8 хвилин з кожного боку. Подрумяненное м'ясо перекладаємо на тарілку, а на його місце в сковороду засипаємо нарізану цибулю-шалот. Обсмажуємо цибулю 3 хвилини, заливаємо його курячим бульйоном , додаємо гірчицю і посічену петрушку і випариваем рідина 2-3 хвилини. До цибулі додаємо нарізані гриби і продовжуємо готування ще 5-7 хвилин.
Подаємо свинину з грибним соусом і посипаємо залишками посіченою петрушки.
Інгредієнти:
свинячий фарш - 500 г;
оливкова олія;
печериці - 500 г;
тертий твердий сир - 1 ст.;
зернистий сир - 1 ст.;
яйця - 8 шт.;
суміш італійських трав - 1 ч. ложка;
сіль, перець.
Приготування
Духовку розігріваємо до 190 градусів. Наливаємо на сковорідку оливкову олію і обсмажуємо на ньому свинячий фарш, не забуваючи приправити його.
Тепер перейдемо до сиру. Для даного рецепту не згодиться простий сир, необхідно придбати грубозернистий сир, так званий зернистий сир, з округлими гранулами, який зазвичай продається з великою кількістю розсолу. Перед готуванням розсіл необхідно злити і промити зерна сиру під струменем холодної води.
Гриби слід очистити і нарізати великими шматками, які потім необхідно обсмажити до золотистого кольору окремо від м'яса.
У глибоку тарілку вбиваємо яйця і збиваємо їх віночком. Змішуємо яйця з сиром і 1/4 склянки твердого сиру. Змащуємо горщики маслом і викладаємо в них інгредієнти в наступному порядку: гриби, м'ясо, яєчна суміш і шар тертого сиру. Запікаємо свинину в горщиках з печерицями до золотистого кольору сиру приблизно 25 хвилин.
Скористайтеся цим рецептом, щоби приготувати свинину з печерицями в мультиварці. Для цього викладіть всі підготовлені інгредієнти і виставте режим «Випічка» на 30 хвилин.
Інгредієнти:
оливкова олія - 1 ст. ложка;
вершкове масло - 1 ст. ложка;
свинина (м'якоть) - 600 г;
печериці - 400 г;
цибулю-шалот - 6 шт.;
борошно - 1 ст. ложка;
морква - 1 шт.;
біле сухе вино - 1/4 ст.;
яблучний сік - 3/4 ст.;
курячий бульйон - 3/4 ст.;
свіжий чебрець - 1 ст. ложка;
крохмаль - 1 ст. ложка;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Перед тим, як приготувати тушковану свинину з печерицями, м'ясо необхідно обсмажити. Рослинне і вершкове масло розтоплюємо в жаровні і обсмажуємо на ньому свинину з усіх боків до рум'янцю. Як тільки м'ясо стане золотистим, перекладаємо його на тарілку і відставляємо в сторону.
Гриби крупно нарізаємо, цибулю і моркву ріжемо кільцями. Обсмажуємо гриби і овочі до м'якості, в тій же сковороді, де готувалося м'ясо, після чого додаємо борошно і смажимо все ще хвилину. Заливаємо вміст жаровні вином, сидром та бульйоном. Додаємо столову ложку борошна, розведеного водою. Вогонь зменшуємо до малого і повертаємо свинину назад в жаровню, додавши туди ж чебрець. Тепер залишилося протушкувати свинину близько 15-2 годин, або до тих пір, поки вся рідина не випарується до стану густої підливи.
Смажена свинина з печерицями
Інгредієнти:
Приготування
У сковороді розтоплюємо вершкове масло. Свинячі відбивні приправляємо сіллю і перцем і обсмажуємо їх по 7-8 хвилин з кожного боку. Подрумяненное м'ясо перекладаємо на тарілку, а на його місце в сковороду засипаємо нарізану цибулю-шалот. Обсмажуємо цибулю 3 хвилини, заливаємо його курячим бульйоном , додаємо гірчицю і посічену петрушку і випариваем рідина 2-3 хвилини. До цибулі додаємо нарізані гриби і продовжуємо готування ще 5-7 хвилин.
Подаємо свинину з грибним соусом і посипаємо залишками посіченою петрушки.
Свинина, запечена з печерицями та сиром в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 190 градусів. Наливаємо на сковорідку оливкову олію і обсмажуємо на ньому свинячий фарш, не забуваючи приправити його.
Тепер перейдемо до сиру. Для даного рецепту не згодиться простий сир, необхідно придбати грубозернистий сир, так званий зернистий сир, з округлими гранулами, який зазвичай продається з великою кількістю розсолу. Перед готуванням розсіл необхідно злити і промити зерна сиру під струменем холодної води.
Гриби слід очистити і нарізати великими шматками, які потім необхідно обсмажити до золотистого кольору окремо від м'яса.
У глибоку тарілку вбиваємо яйця і збиваємо їх віночком. Змішуємо яйця з сиром і 1/4 склянки твердого сиру. Змащуємо горщики маслом і викладаємо в них інгредієнти в наступному порядку: гриби, м'ясо, яєчна суміш і шар тертого сиру. Запікаємо свинину в горщиках з печерицями до золотистого кольору сиру приблизно 25 хвилин.
Скористайтеся цим рецептом, щоби приготувати свинину з печерицями в мультиварці. Для цього викладіть всі підготовлені інгредієнти і виставте режим «Випічка» на 30 хвилин.
Тушкована свинина з печерицями
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати тушковану свинину з печерицями, м'ясо необхідно обсмажити. Рослинне і вершкове масло розтоплюємо в жаровні і обсмажуємо на ньому свинину з усіх боків до рум'янцю. Як тільки м'ясо стане золотистим, перекладаємо його на тарілку і відставляємо в сторону.
Гриби крупно нарізаємо, цибулю і моркву ріжемо кільцями. Обсмажуємо гриби і овочі до м'якості, в тій же сковороді, де готувалося м'ясо, після чого додаємо борошно і смажимо все ще хвилину. Заливаємо вміст жаровні вином, сидром та бульйоном. Додаємо столову ложку борошна, розведеного водою. Вогонь зменшуємо до малого і повертаємо свинину назад в жаровню, додавши туди ж чебрець. Тепер залишилося протушкувати свинину близько 15-2 годин, або до тих пір, поки вся рідина не випарується до стану густої підливи.
Рекомендуємо добрі рецепти
Свинина з грибами - рецепт
Свинина з грибами - це просте і смачне блюдо. Його можна подати, як на повсякденний, так і святковий стіл. У нашій статті ми зібрали декілька
Рецепт печені зі свинини
Печеня - це процес томління м'яса і овочів на невеликому вогні, що дозволяє страви розкрити свої смакові якості повною мірою. І сьогодні ми
Свинина, тушкована в сметані
Зробити м'ясо соковитим і ніжним допомагає гасіння. І зараз ми розповімо, як приготувати свинину, тушкований в сметані. Таке блюдо стане відмінним
Свинина у вершковому соусі
Свинина дуже добре поєднується з різноманітними класичними горчичними, часниковими, томатними, медовими соусами. І сьогодні ми приготували для вас
Свинина, запечена в тісті
М'ясо в тісті - це популярний англійське блюдо. Тільки воно готується не з свинини, а з яловичини. Але якщо ви готові експериментувати і відійти від
Тушковані печериці
Гасіння - один з корисних способів приготування їжі. І сьогодні ми детально розберемося, як смачно тушкувати печериці. Пропонуємо вашій увазі