Свинина з грибами - рецепт
Ще одне звичне і просте блюдо, яке можна приготувати оригінально - свинина з грибами. Універсальне поєднання м'яса та грибів практично неможливо зіпсувати, що на руку навіть починаючому кулінару.
Зазвичай, рецепти із запеченої свинини з грибами, даються більшості не надто просто, але ми підготували легку інтерпретацію страви, яке ідеально доповнить ваш святковий стіл.
Інгредієнти:
свиняча вирізка - 500 г;
пармська шинка - 90 г;
оливкова олія - 1 ст. ложка;
яблука - 2 шт.;
сіль, перець - за смаком;
вершкове масло - 15 г;
червоний цибуля - 1 шт.;
печериці - 150 г;
сир пармезан - 25 г;
шавлія - 1 жменя.
Приготування
Для приготування начинки в сковороді розтоплюємо масло й обсмажуємо на ньому гриби з цибулею. Через 4-5 хвилин готування, перекладаємо вміст сковороди на тарілку і залишаємо охолонути, після чого додаємо тертий сир, листя шавлії і все добре перемішуємо.
На робочу поверхню рівним шаром викладаємо пармську шинку, а поверх неї розміщуємо свинячу вирізку, попередньо зробивши на ній поздовжній розріз і розкривши на кшталт книжки. Всередину розрізу викладаємо нашу грибну начинку, закриваємо її шаром м'яса і загорнути рулет пармською шинкою.
Духовку розігріваємо до 200 градусів. Рулет обсмажуємо на сковороді до рум'яного кольору, а потім викладаємо на деко. Випікаємо свинину 30 хвилин, а перед подачею даємо постояти ще хвилин 5. Окремо запікаємо яблука і подаємо їх до м'яса.
Рецепти приготування свинини з грибами в жаровні, не дарма користуються величезною популярністю: по-перше, тушковане м'ясо завжди виходить особливо ніжним і ароматним, а по-друге, хто не любить соковиту свинину під соусом?
Інгредієнти:
оливкова олія -1 ст. ложка;
вершкове масло - 1 ст. ложка;
свиняча вирізка - 750 г;
сіль, перець - за смаком;
печериці - 450 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
борошно - 2 ст. ложки;
біле сухе вино - 1/4 ст.;
яблучний сік - 3/4 ст.;
курячий бульйон - 3/4 ст.;
крохмаль - 1 ст. ложка;
сіль, перець - за смаком;
чебрець - 1 гілочка.
Приготування
Вершкове і оливкове масло підігріваємо в жаровні і обсмажуємо на ньому нарізану кубиками свинину. Як тільки м'ясо стане рум'яним, викладаємо його на тарілку, а в коминку продовжуємо готувати нарізану моркву, цибулю та гриби. Після 4-5 хвилин, посипаємо вміст жаровні борошном і перемішуємо.
Вливаємо в жаровню вино і випариваем його наполовину, після чого розводимо залишки бульйоном і яблучним соком . Повертаємо в жаровню свинину, кладемо гілочку чебрецю і тушкуємо 5 хвилин. Через час, вливаємо до нашого блюдо крохмаль, розведений у столовій ложці води. Тушкуємо страва до загустіння соусу і подаємо до столу.
Цей рецепт з тушкованої свинини і грибів ідеально підходить для трапези в холодну пору року.
Інгредієнти:
свиняча вирізка - 450 г;
картопля - 3 шт.;
сіль, перець - за смаком;
вершкове масло - 1 ст. ложка;
білі гриби - 300 г;
часник - 3 зубчики;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
паприка - 1 1/2 ч. ложки;
борошно - 1/4 ст.;
молоко - 2 ст.;
курячий бульйон - 1 ст.;
діжонська гірчиця - 1 ст. ложка;
петрушка.
Приготування
Духовку розігріваємо до 190 градусів. Свинячу вирізку солимо і перчимо, кладемо у форму з високими бортами, а з боків розподіляємо шматочки картоплі. Випікаємо м'ясо з картоплею 20 хвилин.
У сковороді, тим часом розтоплюємо маслом і обсмажуємо на ньому гриби, цибулю і часник, посипавши їх паприкою і приправивши сіллю з перцем. Через 8 хвилин, заливаємо вміст сковороди бульйоном і додаємо гірчицю, вливаємо молоко і уварюємо всі 1 хвилину. Додаємо в соус борошно, добре перемішуємо і заливаємо їм м'ясо з картоплею. Готуємо свинину ще 15 хвилин і подаємо до столу, посипавши петрушкою.
Цей рецепт зі свининою та грибами, як не можна краще різноманітить асортимент гарячих страв на вашому столі.
Рецепт свинини, запеченої з грибами
Зазвичай, рецепти із запеченої свинини з грибами, даються більшості не надто просто, але ми підготували легку інтерпретацію страви, яке ідеально доповнить ваш святковий стіл.
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування начинки в сковороді розтоплюємо масло й обсмажуємо на ньому гриби з цибулею. Через 4-5 хвилин готування, перекладаємо вміст сковороди на тарілку і залишаємо охолонути, після чого додаємо тертий сир, листя шавлії і все добре перемішуємо.
На робочу поверхню рівним шаром викладаємо пармську шинку, а поверх неї розміщуємо свинячу вирізку, попередньо зробивши на ній поздовжній розріз і розкривши на кшталт книжки. Всередину розрізу викладаємо нашу грибну начинку, закриваємо її шаром м'яса і загорнути рулет пармською шинкою.
Духовку розігріваємо до 200 градусів. Рулет обсмажуємо на сковороді до рум'яного кольору, а потім викладаємо на деко. Випікаємо свинину 30 хвилин, а перед подачею даємо постояти ще хвилин 5. Окремо запікаємо яблука і подаємо їх до м'яса.
Рецепт свинини, тушкованої з грибами
Рецепти приготування свинини з грибами в жаровні, не дарма користуються величезною популярністю: по-перше, тушковане м'ясо завжди виходить особливо ніжним і ароматним, а по-друге, хто не любить соковиту свинину під соусом?
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове і оливкове масло підігріваємо в жаровні і обсмажуємо на ньому нарізану кубиками свинину. Як тільки м'ясо стане рум'яним, викладаємо його на тарілку, а в коминку продовжуємо готувати нарізану моркву, цибулю та гриби. Після 4-5 хвилин, посипаємо вміст жаровні борошном і перемішуємо.
Вливаємо в жаровню вино і випариваем його наполовину, після чого розводимо залишки бульйоном і яблучним соком . Повертаємо в жаровню свинину, кладемо гілочку чебрецю і тушкуємо 5 хвилин. Через час, вливаємо до нашого блюдо крохмаль, розведений у столовій ложці води. Тушкуємо страва до загустіння соусу і подаємо до столу.
Цей рецепт з тушкованої свинини і грибів ідеально підходить для трапези в холодну пору року.
Рецепт свинини з білими грибами
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 190 градусів. Свинячу вирізку солимо і перчимо, кладемо у форму з високими бортами, а з боків розподіляємо шматочки картоплі. Випікаємо м'ясо з картоплею 20 хвилин.
У сковороді, тим часом розтоплюємо маслом і обсмажуємо на ньому гриби, цибулю і часник, посипавши їх паприкою і приправивши сіллю з перцем. Через 8 хвилин, заливаємо вміст сковороди бульйоном і додаємо гірчицю, вливаємо молоко і уварюємо всі 1 хвилину. Додаємо в соус борошно, добре перемішуємо і заливаємо їм м'ясо з картоплею. Готуємо свинину ще 15 хвилин і подаємо до столу, посипавши петрушкою.
Цей рецепт зі свининою та грибами, як не можна краще різноманітить асортимент гарячих страв на вашому столі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Свинина, смажена з цибулею
Бюджетним способом приготування м'яса, є його обсмажування з цибулею окремо і в доповнення з овочами. Таке просте блюдо стане смачним і швидким
Свинина в горщиках - рецепти
Горщики - дивовижний винахід людства, яке значно спрощує процес приготування багатьох страв. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати свинину
Свинина, тушкована в сметані
Зробити м'ясо соковитим і ніжним допомагає гасіння. І зараз ми розповімо, як приготувати свинину, тушкований в сметані. Таке блюдо стане відмінним
Свинина з печерицями
М'ясо і гриби - чудове поєднання на весь час. І якщо ви роздумуєте щоб такого смачненького зробити у вихідний день, приготуйте свинину з печерицями.
М'ясо з грибами і сиром
М'ясо з грибами і сиром відмінно поєднується, як в гарячих стравах, так і в різних закусках. У нашій статті пропонуємо вам ознайомитися з деякими
Свинина, запечена в тісті
М'ясо в тісті - це популярний англійське блюдо. Тільки воно готується не з свинини, а з яловичини. Але якщо ви готові експериментувати і відійти від