Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Свинина з грибами - рецепт

Свинина з грибами - рецепт

21-03-2015, 19:34
1 612
Свинина з грибами - рецепт
Ще одне звичне і просте блюдо, яке можна приготувати оригінально - свинина з грибами. Універсальне поєднання м'яса та грибів практично неможливо зіпсувати, що на руку навіть починаючому кулінару.

Рецепт свинини, запеченої з грибами


Зазвичай, рецепти із запеченої свинини з грибами, даються більшості не надто просто, але ми підготували легку інтерпретацію страви, яке ідеально доповнить ваш святковий стіл.
Інгредієнти:

  • свиняча вирізка - 500 г;

  • пармська шинка - 90 г;

  • оливкова олія - 1 ст. ложка;

  • яблука - 2 шт.;

  • сіль, перець - за смаком;

  • вершкове масло - 15 г;

  • червоний цибуля - 1 шт.;

  • печериці - 150 г;

  • сир пармезан - 25 г;

  • шавлія - 1 жменя.


  • Приготування
    Для приготування начинки в сковороді розтоплюємо масло й обсмажуємо на ньому гриби з цибулею. Через 4-5 хвилин готування, перекладаємо вміст сковороди на тарілку і залишаємо охолонути, після чого додаємо тертий сир, листя шавлії і все добре перемішуємо.
    На робочу поверхню рівним шаром викладаємо пармську шинку, а поверх неї розміщуємо свинячу вирізку, попередньо зробивши на ній поздовжній розріз і розкривши на кшталт книжки. Всередину розрізу викладаємо нашу грибну начинку, закриваємо її шаром м'яса і загорнути рулет пармською шинкою.
    Духовку розігріваємо до 200 градусів. Рулет обсмажуємо на сковороді до рум'яного кольору, а потім викладаємо на деко. Випікаємо свинину 30 хвилин, а перед подачею даємо постояти ще хвилин 5. Окремо запікаємо яблука і подаємо їх до м'яса.

    Рецепт свинини, тушкованої з грибами


    Рецепти приготування свинини з грибами в жаровні, не дарма користуються величезною популярністю: по-перше, тушковане м'ясо завжди виходить особливо ніжним і ароматним, а по-друге, хто не любить соковиту свинину під соусом?
    Інгредієнти:

  • оливкова олія -1 ст. ложка;

  • вершкове масло - 1 ст. ложка;

  • свиняча вирізка - 750 г;

  • сіль, перець - за смаком;

  • печериці - 450 г;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • борошно - 2 ст. ложки;

  • біле сухе вино - 1/4 ст.;

  • яблучний сік - 3/4 ст.;

  • курячий бульйон - 3/4 ст.;

  • крохмаль - 1 ст. ложка;

  • сіль, перець - за смаком;

  • чебрець - 1 гілочка.


  • Приготування
    Вершкове і оливкове масло підігріваємо в жаровні і обсмажуємо на ньому нарізану кубиками свинину. Як тільки м'ясо стане рум'яним, викладаємо його на тарілку, а в коминку продовжуємо готувати нарізану моркву, цибулю та гриби. Після 4-5 хвилин, посипаємо вміст жаровні борошном і перемішуємо.
    Вливаємо в жаровню вино і випариваем його наполовину, після чого розводимо залишки бульйоном і яблучним соком . Повертаємо в жаровню свинину, кладемо гілочку чебрецю і тушкуємо 5 хвилин. Через час, вливаємо до нашого блюдо крохмаль, розведений у столовій ложці води. Тушкуємо страва до загустіння соусу і подаємо до столу.
    Цей рецепт з тушкованої свинини і грибів ідеально підходить для трапези в холодну пору року.

    Рецепт свинини з білими грибами


    Інгредієнти:

  • свиняча вирізка - 450 г;

  • картопля - 3 шт.;

  • сіль, перець - за смаком;

  • вершкове масло - 1 ст. ложка;

  • білі гриби - 300 г;

  • часник - 3 зубчики;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • паприка - 1 1/2 ч. ложки;

  • борошно - 1/4 ст.;

  • молоко - 2 ст.;

  • курячий бульйон - 1 ст.;

  • діжонська гірчиця - 1 ст. ложка;

  • петрушка.


  • Приготування
    Духовку розігріваємо до 190 градусів. Свинячу вирізку солимо і перчимо, кладемо у форму з високими бортами, а з боків розподіляємо
    Свинина з грибами - рецепт
    шматочки картоплі. Випікаємо м'ясо з картоплею 20 хвилин.
    У сковороді, тим часом розтоплюємо маслом і обсмажуємо на ньому гриби, цибулю і часник, посипавши їх паприкою і приправивши сіллю з перцем. Через 8 хвилин, заливаємо вміст сковороди бульйоном і додаємо гірчицю, вливаємо молоко і уварюємо всі 1 хвилину. Додаємо в соус борошно, добре перемішуємо і заливаємо їм м'ясо з картоплею. Готуємо свинину ще 15 хвилин і подаємо до столу, посипавши петрушкою.
    Цей рецепт зі свининою та грибами, як не можна краще різноманітить асортимент гарячих страв на вашому столі.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Свинина, смажена з цибулею
    Свинина, смажена з цибулею
    Бюджетним способом приготування м'яса, є його обсмажування з цибулею окремо і в доповнення з овочами. Таке просте блюдо стане смачним і швидким
    Свинина в горщиках - рецепти
    Свинина в горщиках - рецепти
    Горщики - дивовижний винахід людства, яке значно спрощує процес приготування багатьох страв. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати свинину
    Свинина, тушкована в сметані
    Свинина, тушкована в сметані
    Зробити м'ясо соковитим і ніжним допомагає гасіння. І зараз ми розповімо, як приготувати свинину, тушкований в сметані. Таке блюдо стане відмінним
    Свинина з печерицями
    Свинина з печерицями
    М'ясо і гриби - чудове поєднання на весь час. І якщо ви роздумуєте щоб такого смачненького зробити у вихідний день, приготуйте свинину з печерицями.
    М'ясо з грибами і сиром
    М'ясо з грибами і сиром
    М'ясо з грибами і сиром відмінно поєднується, як в гарячих стравах, так і в різних закусках. У нашій статті пропонуємо вам ознайомитися з деякими
    Свинина, запечена в тісті
    Свинина, запечена в тісті
    М'ясо в тісті - це популярний англійське блюдо. Тільки воно готується не з свинини, а з яловичини. Але якщо ви готові експериментувати і відійти від