Свинина з грибами - рецепт

Рецепт свинини, запеченої з грибами
Зазвичай, рецепти із запеченої свинини з грибами, даються більшості не надто просто, але ми підготували легку інтерпретацію страви, яке ідеально доповнить ваш святковий стіл.
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування начинки в сковороді розтоплюємо масло й обсмажуємо на ньому гриби з цибулею. Через 4-5 хвилин готування, перекладаємо вміст сковороди на тарілку і залишаємо охолонути, після чого додаємо тертий сир, листя шавлії і все добре перемішуємо.
На робочу поверхню рівним шаром викладаємо пармську шинку, а поверх неї розміщуємо свинячу вирізку, попередньо зробивши на ній поздовжній розріз і розкривши на кшталт книжки. Всередину розрізу викладаємо нашу грибну начинку, закриваємо її шаром м'яса і загорнути рулет пармською шинкою.
Духовку розігріваємо до 200 градусів. Рулет обсмажуємо на сковороді до рум'яного кольору, а потім викладаємо на деко. Випікаємо свинину 30 хвилин, а перед подачею даємо постояти ще хвилин 5. Окремо запікаємо яблука і подаємо їх до м'яса.
Рецепт свинини, тушкованої з грибами
Рецепти приготування свинини з грибами в жаровні, не дарма користуються величезною популярністю: по-перше, тушковане м'ясо завжди виходить особливо ніжним і ароматним, а по-друге, хто не любить соковиту свинину під соусом?
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове і оливкове масло підігріваємо в жаровні і обсмажуємо на ньому нарізану кубиками свинину. Як тільки м'ясо стане рум'яним, викладаємо його на тарілку, а в коминку продовжуємо готувати нарізану моркву, цибулю та гриби. Після 4-5 хвилин, посипаємо вміст жаровні борошном і перемішуємо.
Вливаємо в жаровню вино і випариваем його наполовину, після чого розводимо залишки бульйоном і яблучним соком . Повертаємо в жаровню свинину, кладемо гілочку чебрецю і тушкуємо 5 хвилин. Через час, вливаємо до нашого блюдо крохмаль, розведений у столовій ложці води. Тушкуємо страва до загустіння соусу і подаємо до столу.
Цей рецепт з тушкованої свинини і грибів ідеально підходить для трапези в холодну пору року.
Рецепт свинини з білими грибами
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 190 градусів. Свинячу вирізку солимо і перчимо, кладемо у форму з високими бортами, а з боків розподіляємо

У сковороді, тим часом розтоплюємо маслом і обсмажуємо на ньому гриби, цибулю і часник, посипавши їх паприкою і приправивши сіллю з перцем. Через 8 хвилин, заливаємо вміст сковороди бульйоном і додаємо гірчицю, вливаємо молоко і уварюємо всі 1 хвилину. Додаємо в соус борошно, добре перемішуємо і заливаємо їм м'ясо з картоплею. Готуємо свинину ще 15 хвилин і подаємо до столу, посипавши петрушкою.
Цей рецепт зі свининою та грибами, як не можна краще різноманітить асортимент гарячих страв на вашому столі.
Рекомендуємо добрі рецепти

Свинина, смажена з цибулею
Бюджетним способом приготування м'яса, є його обсмажування з цибулею окремо і в доповнення з овочами. Таке просте блюдо стане смачним і швидким

Свинина в горщиках - рецепти
Горщики - дивовижний винахід людства, яке значно спрощує процес приготування багатьох страв. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати свинину

Свинина, тушкована в сметані
Зробити м'ясо соковитим і ніжним допомагає гасіння. І зараз ми розповімо, як приготувати свинину, тушкований в сметані. Таке блюдо стане відмінним

Свинина з печерицями
М'ясо і гриби - чудове поєднання на весь час. І якщо ви роздумуєте щоб такого смачненького зробити у вихідний день, приготуйте свинину з печерицями.

М'ясо з грибами і сиром
М'ясо з грибами і сиром відмінно поєднується, як в гарячих стравах, так і в різних закусках. У нашій статті пропонуємо вам ознайомитися з деякими

Свинина, запечена в тісті
М'ясо в тісті - це популярний англійське блюдо. Тільки воно готується не з свинини, а з яловичини. Але якщо ви готові експериментувати і відійти від