М'ясо з грибами і сиром
Поєднання м'яса, грибів і сиру добре не тільки в гарячих стравах, але і в закусках і салатах. Кілька рецептів на основі цього поєднання ми розглянемо нижче.
Інгредієнти:
оливкова олія - 2 ст. ложки;
цибуля ріпчаста -1 шт;
часник - 2-3 зубчики;
мариновані гриби - 300 г;
м'який сир - 150 г;
петрушка;
вершкове масло - 70 г;
курячий бульйон - 1 ст.;
свинина - 15 кг;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Ріпчасту цибулю нарізаємо і обсмажуємо до прозорості. Як тільки шматочки цибулі стануть м'якими, додаємо до них часник і продовжуємо готування ще 30-40 секунд. Мариновані гриби ріжемо пластинками і відправляємо на сковорідку до пассеровке. Слідом кладемо хороший шматок вершкового масла, додаємо сіль і перець. Заливаємо вміст сковороди курячим бульйоном і тушкуємо на великому вогні до практично повного випаровування рідини. До гарячої начинки додаємо шматочки сиру і перемішуємо.
Свинину ріжемо на кшталт книжки і відбиваємо шматочок до товщини близько 2-3 див. Викладаємо в центр відбивною грибну начинку і звертаємо все в рулет. Рулет фіксуємо шпагатом і кладемо на деко. Посипаємо м'ясо сіллю і перцем і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку. Випікаємо м'ясо 25-30 хвилин, після чого м'ясо повинно постояти 5-7 хвилин перед подачею при кімнатній температурі.
Інгредієнти:
м'якоть свинини - 350 г;
томати черрі - 200 г;
твердий сир - 150 г;
мариновані шампіньйони - 1 банка;
майонез;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Свинину відварюємо і нарізаємо кубиками. Аналогічним чином ріжемо і твердий сир. Мариновані шампіньйони і помідори ріжемо четвертинками. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти і заправляємо їх майонезом. Сіль і перець додаємо за смаком. Салат з грибами, м'ясом і сиром готовий до подачі.
Інгредієнти:
свинина (відбивні) - 1 кг;
твердий сир - 100 г;
печериці - 200 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
сіль, перець;
рослинна олія;
майонез.
Приготування
Гриби нарізаємо пластинками і обсмажуємо з тонкими кільцями цибулі до повного випаровування вологи. Солимо і перчимо пасеровку.
Відбиваємо м'ясо, приправляємо і смажимо до готовності з обох сторін. Як тільки будуть готові відбивні - викладаємо поверх них гриби з цибулею, поливаємо все невеликою кількістю майонезу і посипаємо тертим сиром. Відправляємо відбивні під гриль до тих пір, поки сир не розплавиться і не схопиться золотистою скоринкою.
М'ясо, фаршироване грибами і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Ріпчасту цибулю нарізаємо і обсмажуємо до прозорості. Як тільки шматочки цибулі стануть м'якими, додаємо до них часник і продовжуємо готування ще 30-40 секунд. Мариновані гриби ріжемо пластинками і відправляємо на сковорідку до пассеровке. Слідом кладемо хороший шматок вершкового масла, додаємо сіль і перець. Заливаємо вміст сковороди курячим бульйоном і тушкуємо на великому вогні до практично повного випаровування рідини. До гарячої начинки додаємо шматочки сиру і перемішуємо.
Свинину ріжемо на кшталт книжки і відбиваємо шматочок до товщини близько 2-3 див. Викладаємо в центр відбивною грибну начинку і звертаємо все в рулет. Рулет фіксуємо шпагатом і кладемо на деко. Посипаємо м'ясо сіллю і перцем і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку. Випікаємо м'ясо 25-30 хвилин, після чого м'ясо повинно постояти 5-7 хвилин перед подачею при кімнатній температурі.
Салат з грибами, м'ясом, помідорами і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Свинину відварюємо і нарізаємо кубиками. Аналогічним чином ріжемо і твердий сир. Мариновані шампіньйони і помідори ріжемо четвертинками. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти і заправляємо їх майонезом. Сіль і перець додаємо за смаком. Салат з грибами, м'ясом і сиром готовий до подачі.
М'ясо під грибами і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Гриби нарізаємо пластинками і обсмажуємо з тонкими кільцями цибулі до повного випаровування вологи. Солимо і перчимо пасеровку.
Відбиваємо м'ясо, приправляємо і смажимо до готовності з обох сторін. Як тільки будуть готові відбивні - викладаємо поверх них гриби з цибулею, поливаємо все невеликою кількістю майонезу і посипаємо тертим сиром. Відправляємо відбивні під гриль до тих пір, поки сир не розплавиться і не схопиться золотистою скоринкою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з м'ясом і грибами
М'ясні салати виходять не тільки смачними, але і поживними. Проявивши трохи фантазії і помінявши кілька інгредієнтів можна отримати нове блюдо. І
М'ясо по-французьки з свинини
Таке блюдо, як «м'ясо по-французьки» готують з курки, яловичини, але частіше всього використовують свинину при створенні цієї смакоти. Давайте
Свинина з грибами в духовці
Для ситного і повноцінного вечері чудово підійде м'ясо з грибами. Таке блюдо можна приготувати до приходу гостей і для романтичної вечері при
Відбивні з грибами
Відбивні з грибами - чудове блюдо, яке припаде до смаку багатьом, до того ж приготувати його досить просто. А подавати їх можна до будь гарнірів.
Відбивні в духовці з сиром
Відбивні - смачне і улюблене багатьма блюдо. А якщо ще додати сир, то вийде ще оригінальніше і смачніше. Що ж, давайте вивчимо цікаві рецепти
Відбивні з помідорами
Відбивні - універсальне блюдо, яке можна приготувати на швидку руку, як на звичайний вечеря, так і до святкового столу. Однак, трапляється, що