Відбивні в духовці з сиром
Відбивні і самі по собі блюдо смачне і всіма улюблене, але в доповненні з сиром м'ясне гаряче виграє серед усього асортименту страв. У цій статті ми вирішили поділитися самими цікавими рецептами приготування відбивних під сиром, запечених в духовці.
Інгредієнти:
свинячі відбивні - 4 шт.;
оливкова олія - 4 ч. ложки;
гірчиця - 1 ч. ложка;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
твердий сир - 50 г;
сіль, перець;
чебрець - 1 ч. ложка.
Приготування
Свинячі відбивні поливаємо оливковою олією, натираємо сіллю, перцем і подрібненим чебрецем. У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому тонкі кільця цибулі до повної готовності.
Розігріваємо суху сковороду і обсмажуємо на ній м'ясо до повної готовності (врахуйте, що відбивні ще будуть запікати під грилем, так що не пересушите їх!). Як тільки будуть готові відбивні, намастіть їх гірчицею з одного боку, зверху викладіть кільця цибулі і посипте все сиром. Поставте відбивні в духовку під гриль і дочекайтеся повного розплавлення сиру.
Інгредієнти:
свинячі відбивні - 4 шт.;
часник - 4 зубчики;
коричневий цукор - 1/3 ст.;
вершкове масло - 4 ст. ложки;
томат - 1 шт.;
паприка - 1 ч. ложка;
тертий твердий сир - 1/2 ст.;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Натираємо відбивні часником і цукром. Кладемо відбивні на деко і поливаємо розтопленим маслом, зверху посипаємо паприку і кладемо кружечок томату. Випікаємо при 180 градусах 20-25 хвилин, після чого посипаємо сиром і продовжуємо готування ще на 5 хвилин.
Інгредієнти:
куряче філе - 2-3 шт.;
твердий сир - 120 г;
часник - 2 зубчики;
сіль, перець - за смаком;
кріп - 1 пучок;
рослинне масло - для смаження;
йогурт - 150 р.
Приготування
Куряче філе ділимо на дві половинки. Кожну половинку накриваємо харчовою плівкою і відбиваємо. Готові відбивні приправляємо з обох сторін.
Зелень подрібнюємо і змішуємо з йогуртом (йогурт також не забуваємо приправити сіллю і перцем), слідом додаємо пропущений через прес часник. Сир натираємо на дрібній тертці.
Деко для випічки змащуємо маслом і викладаємо на нього відбивні. Зверху розподіляємо йогуртову масу, посипаємо блюдо тертим сиром. Ставимо запікати курячі відбивні в духовці з сиром на 20 хвилин при 180 градусах. Подаємо страва до святкового столу гарячим.
Відбивні зі свинини в духовці з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Свинячі відбивні поливаємо оливковою олією, натираємо сіллю, перцем і подрібненим чебрецем. У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому тонкі кільця цибулі до повної готовності.
Розігріваємо суху сковороду і обсмажуємо на ній м'ясо до повної готовності (врахуйте, що відбивні ще будуть запікати під грилем, так що не пересушите їх!). Як тільки будуть готові відбивні, намастіть їх гірчицею з одного боку, зверху викладіть кільця цибулі і посипте все сиром. Поставте відбивні в духовку під гриль і дочекайтеся повного розплавлення сиру.
Відбивні зі свинини в духовці з сиром і помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Натираємо відбивні часником і цукром. Кладемо відбивні на деко і поливаємо розтопленим маслом, зверху посипаємо паприку і кладемо кружечок томату. Випікаємо при 180 градусах 20-25 хвилин, після чого посипаємо сиром і продовжуємо готування ще на 5 хвилин.
Відбивні з курячого філе в духовці з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе ділимо на дві половинки. Кожну половинку накриваємо харчовою плівкою і відбиваємо. Готові відбивні приправляємо з обох сторін.
Зелень подрібнюємо і змішуємо з йогуртом (йогурт також не забуваємо приправити сіллю і перцем), слідом додаємо пропущений через прес часник. Сир натираємо на дрібній тертці.
Деко для випічки змащуємо маслом і викладаємо на нього відбивні. Зверху розподіляємо йогуртову масу, посипаємо блюдо тертим сиром. Ставимо запікати курячі відбивні в духовці з сиром на 20 хвилин при 180 градусах. Подаємо страва до святкового столу гарячим.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячі відбивні - рецепт
Новий рік - час феєрверків, подарунків, шампанського, мандарин і кулінарних шедеврів. Чого тільки не буває на новорічному столі! Пропонуємо вам
Відбивні зі свинини в клярі
Любите готувати відбивні зі свинини, але звичні рецепти вже набридли? Тоді ми підкажемо вам, як урізноманітнити це просте блюдо і що приготувати до
Відбивні з ананасом
Поєднання м'яса та фруктів вже давно не є чимось незвичайним і екзотичним. І сьогодні ми розповімо, як приготувати дивовижні відбивні з ананасом.
Відбивні з грибами
Відбивні з грибами - чудове блюдо, яке припаде до смаку багатьом, до того ж приготувати його досить просто. А подавати їх можна до будь гарнірів.
Відбивні на сковороді
Відбивні, засмажені на сковороді - універсальна страва. Готується швидко, не вимагає особливих навичок, виходить ситно і смачно. Відбивні можна
Відбивні з помідорами
Відбивні - універсальне блюдо, яке можна приготувати на швидку руку, як на звичайний вечеря, так і до святкового столу. Однак, трапляється, що