Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Відбивні зі свинини в клярі

Відбивні зі свинини в клярі

19-03-2015, 15:13
1 228
Відбивні зі свинини в клярі
Найсмачніше блюдо для вашого столу - це свинячі відбивні. Їх ніжний смак приведе в захват будь-якого гурмана і для святкового столу вони стануть чудовою прикрасою. Питання в тому, як робити відбивні зі свинини? Зараз все дізнаєтеся.

Відбивні зі свинини в клярі


Інгредієнти:

  • свиняча вирізка - 500 г;

  • яйця - 2-3 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • сіль - 1-2 ч. ложки;

  • чорний мелений перець - 1-2 ч. ложки;

  • рослинна олія - 4-6 ст. ложки;

  • борошно - 10 ст. ложок;

  • сметана - 3 ст. ложки.


  • Приготування
    Свинину потрібно нарізати на шматочки товщиною приблизно 1-1 5 см. Потім ці шматочки ми відбиваємо спеціальним молотком. В цей час готуємо кляр. Для цього беремо яйця і змішуємо їх з молоком, видавлюємо через прес часник і додаємо його в суміш. Збиваємо міксером або віночком, додаємо сіль і перець.
    Беремо відбиті шматочки м'яса, солимо їх і перчимо з обох сторін. Кожен шматочок обвалюємо в борошні, потім в клярі, потім знову в борошні.
    Продовжуємо робити соковиті відбивні зі свинини. Тепер це м'ясо потрібно посмажити на сковороді на добре розігрітій олії. Обсмажувати потрібно до рум'яної скоринки з обох сторін. Якщо ваше м'ясо спочатку було трохи жорстким, то вам потрібно буде після смаження тушкувати його на маленькому вогні з невеликою кількістю води приблизно десять хвилин. Готові свинячі відбивні потрібно викласти на серветки, для того, щоб стік жир. Подавати краще зі свіжим салатом із зеленню.

    Свинячі відбивні в паніровці


    Інгредієнти:
    Для відбивних:

  • свинячі відбивні - 3 шт.;

  • яйця - 1-2 штуки;

  • панірувальні сухарі.


  • Для овочевого гарніру:

  • кабачки - 2 шт.;

  • баклажани - 2 шт.;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • помідори - 3 шт.;

  • томатна паста - 1-2 ст. ложки;

  • часник - 2 зубчики;

  • сметана і зелень - за смаком.


  • Приготування
    Беремо свинячі відбивні, відбиваємо з двох сторін, солі і перчимо за смаком. Готуємо кляр для свинячих відбивних - яйця збиваємо, перемішуємо з сіллю. Вмочуємо відбивну яйця. Паніруємо в сухарях. Потім повторюємо дії - тобто, паніруємо ще раз відбивні в яйцях і сухарях. Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо на неї відбивні і обсмажуємо з двох боків до золотистого кольору. Потім відбивні викладаємо в вогнетривке блюдо і ставимо в духовку, де і випікаємо 5-7 хвилин при 180 градусах.
    Тепер готуємо гарнір. Потрібно нарізати дрібними шматочками баклажани, кабачки і цибулю, потім обсмажити їх в олії. Подрібнюємо часник і кладемо на сковороду. В цей же час нарізаємо помідори і додаємо до інших овочів. Перемішуємо і по ходу додаємо томатну пасту. Виливаємо в сковороду сметану, солимо і перчимо за смаком. Останній штрих - це зелень, яку потрібно подрібнити і додати до овочів за дві-три хвилини до готовності. Викладаємо відбивні і овочевий гарнір на блюдо і подаємо до столу.

    Відбивні зі свинини в сирі


    Існують також варіанти відбивних з іншими видами приправи. Так, дуже популярні відбивні в сухарях, відбивні в яйці, відбивні в тісті, відбивні з грибами, і навіть відбивні з чорносливом. Вашій увазі ми хочемо запропонувати відбивні зі свинини в сирі.
    Інгредієнти:

  • свинина - 400 г;

  • сир - 200 г;

  • яйце - 2 шт.;
  • Відбивні зі свинини в клярі

  • оливкова олія - 50 мл;

  • крохмаль - 4 ст. ложки.


  • Приготування
    Як і в попередніх рецептах, свинину нарізаємо порційними шматочками. Відбиваємо з допомогою спеціального молотка. Змішуємо оливкове масло з сіллю і перцем, змащуємо шматочки з двох сторін. Натираємо сир на тертці і змішуємо його з яйцями. Беремо наші свинячі відбивні і мочаємо їх в крохмаль, а потім в сир, і обсмажуємо їх на оливковій олії по п'ять хвилин з кожного боку. У підсумку виходять відбивні з дуже ніжним смаком.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Курячі відбивні - рецепт
    Курячі відбивні - рецепт
    Новий рік - час феєрверків, подарунків, шампанського, мандарин і кулінарних шедеврів. Чого тільки не буває на новорічному столі! Пропонуємо вам
    Як приготувати відбивні зі свинини?
    Як приготувати відбивні зі свинини?
    Всі чоловіки дуже люблять м'ясні страви, особливо відбивні зі свинини. Адже вони такі смачні - з хрусткою скоринкою зовні, соковиті і м'які
    Відбивні в духовці з сиром
    Відбивні в духовці з сиром
    Відбивні - смачне і улюблене багатьма блюдо. А якщо ще додати сир, то вийде ще оригінальніше і смачніше. Що ж, давайте вивчимо цікаві рецепти
    Відбивні на сковороді
    Відбивні на сковороді
    Відбивні, засмажені на сковороді - універсальна страва. Готується швидко, не вимагає особливих навичок, виходить ситно і смачно. Відбивні можна
    Відбивні з помідорами
    Відбивні з помідорами
    Відбивні - універсальне блюдо, яке можна приготувати на швидку руку, як на звичайний вечеря, так і до святкового столу. Однак, трапляється, що
    Відбивні в мультиварці
    Відбивні в мультиварці
    Коли хочеться смачних відбивних, але не хочеться смажити їх на плиті, а потім і відмивати його від жиру, радимо вам звернути увагу на цю статтю. У