Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Відбивні з помідорами

Відбивні з помідорами

18-03-2015, 19:04
822
Відбивні з помідорами
Завдяки соковитості, яку надають страві томати, відбивні з помідорами важко пересушити, що нерідко виходить у недосвідчених господинь. Щоб порадувати себе і своїх близьких чимось оригінальним і смачним на вечерю приготуйте відбивні з помідорами.

Відбивна з помідорами і сиром в духовці


Інгредієнти:

  • свиняча відбивна - 4 шт.;

  • борошно - 1/2 ст.;

  • хлібна паніровка - 1 ст.;

  • яйця - 2 шт.;

  • оливкова олія;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • часник - 1 зубчик;

  • томати черрі - 250 г;

  • томатний соус - 1/2 ст.;

  • твердий сир.


  • Приготування
    Свинину відбиваємо, обвалюють у борошні, занурюємо у збите з сіллю і перцем яйце, а потім обсипаємо хлібної крихтою. На сковороді розігріваємо оливкову олію і обсмажуємо а ньому відбивні з обох сторін до повної готовності.
    Поки м'ясо смажиться, на іншій сковороді обсмажуємо нарізану цибулю до прозорості, додаємо до нього часник, розрізані навпіл помідори і трохи томатного соусу. Через 5 хвилин викладаємо томатною масу поверх відбивних, посипаємо все невеликою кількістю сиру і ставимо під гриль до тих пір, поки сир не розплавиться.
    Подаємо свинячі відбивні з помідорами разом з картопляним пюре і пропаренним горошком.

    Курячі відбивні з помідорами


    Курячі відбивні з помідорами не обов'язково готувати за таким звичним рецептом як попередній: кляр, томати, сир і в духовку, можна зробити середземноморське блюдо з томатами і курячим філе, яке стане ідеальним доповненням до келиха білого вина.
    Інгредієнти:

  • куряче філе - 750 г;

  • сіль, перець - за смаком;

  • оливкова олія - 2 ст. ложки;

  • томати черрі - 1 1/2 ст.;

  • сухе біле вино - 3/4 ст.;

  • зелену цибулю.
  • Відбивні з помідорами


    Приготування
    Куряче філе нарізаємо шарами однакової товщини і відбиваємо. Приправляємо м'ясо сіллю і перцем з обох сторін. Розігріваємо олію в сковороді і обсмажуємо на ньому відбивні по 2-3 хвилини з кожного боку. Тепер кладемо на сковороду томати черрі, збільшуємо вогонь і продовжуємо готування ще 2-3 хвилини. Заливаємо вміст сковороди вином і чекаємо, поки рідина випарується наполовину ще 3 хвилини, далі посипаємо блюдо нарізаним зеленим цибулею і подаємо до столу в компанії з улюбленим гарніром.
    Варто відзначити, що це блюдо легко може доповнюватися іншими інгредієнтами, наприклад, спробуйте приготувати відбивні з помідорами і грибами, або нарізаним солодким перцем, кабачками або баклажанами. Приємного апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Курячі відбивні - рецепт
    Курячі відбивні - рецепт
    Новий рік - час феєрверків, подарунків, шампанського, мандарин і кулінарних шедеврів. Чого тільки не буває на новорічному столі! Пропонуємо вам
    Відбивні з грибами
    Відбивні з грибами
    Відбивні з грибами - чудове блюдо, яке припаде до смаку багатьом, до того ж приготувати його досить просто. А подавати їх можна до будь гарнірів.
    М'ясо з грибами і сиром
    М'ясо з грибами і сиром
    М'ясо з грибами і сиром відмінно поєднується, як в гарячих стравах, так і в різних закусках. У нашій статті пропонуємо вам ознайомитися з деякими
    Відбивні в духовці з сиром
    Відбивні в духовці з сиром
    Відбивні - смачне і улюблене багатьма блюдо. А якщо ще додати сир, то вийде ще оригінальніше і смачніше. Що ж, давайте вивчимо цікаві рецепти
    Свинина з помідорами - рецепт
    Свинина з помідорами - рецепт
    Свинина - смачне жирне м'ясо, яке смажать, тушкують, запікають. І сьогодні ми розповімо, як її легко і просто приготувати з помідорами. Давайте
    Відбивні на сковороді
    Відбивні на сковороді
    Відбивні, засмажені на сковороді - універсальна страва. Готується швидко, не вимагає особливих навичок, виходить ситно і смачно. Відбивні можна