Відбивні з грибами

Відбивні зі свинини по-французьки з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Відбивні промиваємо й обсушуємо. Кожен великий шматочок розрізаємо навпіл. У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому гриби до золотистого кольору. Відбивні посипаємо сіллю і перцем, а після обвалюємо в борошні. Смажимо м'ясо на олії з обох сторін, до золотистого кольору. Після, заливаємо м'ясо марсалою і чекаємо, поки вино трохи випарується. Підливаємо на сковороду м'ясний бульйон , кладемо нарізану часник і цибулю, додаємо обсмажені гриби. Тушкуємо м'ясо з грибами близько 10 хвилин на малому вогні, не забуваючи періодично перевертати відбивні. Як тільки соус став досить густим, додаємо сіль і перець і подаємо страву до столу.
Відбивні з яловичини з помідорами і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Розігріваємо сковороду гриль. М'ясо посипаємо сіллю і перцем. Обсмажуємо яловичину до бажаної готовності. Поки м'ясо смажиться, наливаємо в сковороду масло і кладемо томати, цибулю, гриби. Приправляємо овочі і гриби вустерширським соусом . Обсмажуємо все 15-20 хвилин. Овочі викладаємо поверх відбивною і подаємо до столу.
Якщо ви не любите томати, то приготуйте яловичі відбивні з грибами і ананасом. Для цього замаринуйте м'ясо в суміші ананасового соку і соєвого соусу (1:1) з додаванням 2 ст. ложок коричневого цукру і зубчики часнику. Мариноване м'ясо обжарите на грилі з скибочкою ананаса і цілими печерицями.
Курячі відбивні з грибами в духовці
Відбивні, фаршировані грибами завжди були особливо гаряче улюблені їдцями, цей рецепт не стане винятком.
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе розрізаємо вздовж навпіл, розкриваючи м'ясо як книжку. Злегка відбиваємо курятину і посипаємо сіллю і перцем. На готову відбивну кладемо 2 шматка «Прошутто» і 2 шматка сиру. Звертаємо куру рулетом і пов'язуємо з допомогою шпагату.
Духовку розігріваємо до 210 градусів. На сковороді розігріваємо столову ложку вершкового масла й обсмажуємо на ньому рулет до рум'яності. Перекладаємо куру на деко і відправляємо в духовку на 7-8 хвилин. Готову курку необхідно залишити відпочити на 10 хвилин поза духовки.

Всі залишки сиру і жиру з-під шинки, що залишилися після запікання, видаляємо з дека. Ставимо деко на вогонь, наливаємо оливкової олії і обсмажуємо на ньому гриби до золотистого кольору і повного випаровування вологи. Заливаємо гриби бульйоном і додаємо оцет. Випариваем соус 10-12 хвилин і доповнюємо базиліком.
Для більшої зручності ви можете приготувати відбивні з індички з грибами, так як філе індички завдяки розмірам, легше начиняється і згортається.
Рекомендуємо добрі рецепти

Курячі відбивні - рецепт
Новий рік - час феєрверків, подарунків, шампанського, мандарин і кулінарних шедеврів. Чого тільки не буває на новорічному столі! Пропонуємо вам

Відбивні з ананасом
Поєднання м'яса та фруктів вже давно не є чимось незвичайним і екзотичним. І сьогодні ми розповімо, як приготувати дивовижні відбивні з ананасом.

М'ясо з грибами і сиром
М'ясо з грибами і сиром відмінно поєднується, як в гарячих стравах, так і в різних закусках. У нашій статті пропонуємо вам ознайомитися з деякими

Відбивні в духовці з сиром
Відбивні - смачне і улюблене багатьма блюдо. А якщо ще додати сир, то вийде ще оригінальніше і смачніше. Що ж, давайте вивчимо цікаві рецепти

Відбивні на сковороді
Відбивні, засмажені на сковороді - універсальна страва. Готується швидко, не вимагає особливих навичок, виходить ситно і смачно. Відбивні можна

Відбивні з помідорами
Відбивні - універсальне блюдо, яке можна приготувати на швидку руку, як на звичайний вечеря, так і до святкового столу. Однак, трапляється, що