Сортировать статьи по: дате | популярности | посещаемости | комментариям | алфавиту
111
0

Родзинки з черноплодки

Родзинки з черноплодки – дивовижне ласощі, яке дійсно схоже і за смаком, і по якості на традиційні виноградні сухофрукти. Далі опишемо способи виготовлення цієї солодощі і підкажемо, як його правильно зберігати в домашніх умовах.
67
0

Сироп з чорноплідної горобини на зиму

Поряд з вареннями, асортимент заготовок у вашій коморі може поповнити корисний і смачний сироп з чорної горобини. У складі такого ласощі терпкі і кислі ягідки розкривають смак по-новому, перетворюючись у смачне і неприторное частування.
66
0

Фізаліс - рецепти приготування

Плоди фізалісу відрізняються цікавим зовнішнім виглядом і універсальним смаком, підходящим для приготування солоних страв і десертів (залежить від сорту). Кілька цікавих варіацій заготівлі про запас цих дивовижних плодів розберемо далі.
327
0

Бичачі яйця - рецепти

Східна кухня формувалася довго, суворо дотримуючись традицій, тому може здивувати своїми стравами навіть найдосвідченішого гурмана. Одним з таких незвичайних страв, відомих і популярних на Сході, є бичачі яйця, про рецепти приготування яких детально поговоримо далі.
48
0

Цукати з чорноплідної горобини

Як правило, без цукатів не обходиться безліч десертів, також вони служать оригінальним прикрасою для випічки. Для виготовлення цього чудового ласощі використовуються практично всі їстівні ягоди, і черноплодка - не виняток.
62
0

Як смачно приготувати нутрію?

Якщо ви не знаєте, що приготувати з м'яса нутрії, не засмучуйтеся, а впевнено використовуйте наведені далі рекомендації. Розповімо, два цікавих способу виготовлення чудового частування. Підкажемо, як нутрію посмажити або оригінально запекти.
93
0

Смажений апельсин

Апельсини смачні не тільки у свіжому вигляді, але і добре проходять термічну обробку, тому підходять для створення солодких і ситних страв. Далі на прикладі трійки рецептів ми доведемо, що страви з смаженою апельсином - це шалено смачно і дуже незвично!
53
0

Як приготувати зизифус?

Зизифус – теплолюбна рослина, поширена в південних широтах. Його плоди неймовірно корисні і навіть лікувальне, і якщо у вас з'явиться хоча б найменша можливість поласувати ними хоч у свіжому вигляді, хоч у вигляді заготовок – неодмінно скористайтеся нею.
38
0

Маринований зизифус – рецепт

Свіжі плоди зизифуса особливо смачні і вживають їх мало не з кісточками зважаючи на їх користі, а решта несъеденными плоди можна заготовити, а саме замаринувати. Кілька цікавих способів заготівлі екзотичних плодів детально описані далі.
59
0

Зизифус - рецепти приготування

Завдяки високим медичним і кулінарним показниками, плоди екзотичного чагарнику зизифуса отримали визнання не тільки в Азії, але і у вітчизняних садівників, активно вирощують цей чагарник. Сьогодні поговоримо, що ж з нього можна приготувати.