Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як замаринувати цибулю для оселедця?

Як замаринувати цибулю для оселедця?

14-01-2021, 21:18
35 481
Як замаринувати цибулю для оселедця?
Маринована цибуля – це цікаве і оригінальне доповнення до багатьох страв. Сьогодні ми розповімо вам, як замаринувати цибульку для оселедця, щоб рибка вийшла неймовірно смачною, без гіркоти і неприємного цибульного запаху.

Як замаринувати цибулю для оселедця під шубою?


Інгредієнти:

  • цибулина – 3 шт.;

  • оцет столовий – 3 ст. ложки;

  • цукор дрібний – 2 ч. ложки;

  • вода фільтрована – 6 ст. ложок.


  • Приготування
    Беремо середні цибулини, чистимо їх і нарізаємо дуже дрібними кубиками. Потім викладаємо в миску і ошпарюємо гарячою водою. Обережно зливаємо рідину, вливаємо столовий оцет і фільтровану воду. Після цього додаємо трохи дрібного цукру, перемішуємо і залишаємо цибулю маринуватися приблизно на 25 хвилин, поставивши в холодильник. Далі відкидаємо її на марлю, віджимаємо і використовуємо для приготування салату «Оселедець під шубою» .

    Швидкий рецепт маринованої цибулі для оселедця


    Інгредієнти:

  • цибулина – 3 шт.;

  • оцет столовий – 3 ст. ложки;

  • цукор – 2 ч. ложки;

  • гірчиця – 1 ч. ложка;

  • вода фільтрована – 6 ст. ложок.


  • Приготування
    Рецепт маринованої цибулі до оселедця досить простий, овоч чистимо, шаткуємо тонкими півкільцями і обполіскуємо під холодною водою. Потім складаємо в тарілку, заливаємо оцтом, розбавляємо холодною водою, додаємо цукор і кладемо трохи гірчиці. Ретельно все перемішуємо і залишаємо цибульку маринуватися приблизно на 10 хвилин. Після цього використовуємо її для салатів або просто в якості закуски.

    Як замаринувати цибулю для оселедця на швидку руку?


    Інгредієнти:

  • цибулина – 2 шт.;

  • цукор – 1 ч. ложка;

  • свіжий кріп – за смаком;

  • вода – 200 мл;

  • оцтова кислота – 5 ч. ложок.


  • Приготування
    Перед тим, як замаринувати цибулю для оселедця в оцті беремо білу і червону цибулини, і очищаємо їх від лушпиння. Після цього шаткуємо цибулини тонкими півкільцями і ошпарюємо окропом. Для приготування маринаду наливаємо в миску холодну воду, розчиняємо в ній цукор і вливаємо оцет. Кріп обполіскуємо, струшуємо, дрібно рубаємо і кидаємо в маринад. Нарізану цибульку викладаємо в широку миску і заливаємо приготованою сумішшю. Залишаємо на 30 хвилин, а потім посипаємо підготовлений оселедець і подаємо страву до столу.

    Як замаринувати цибулю для оселедця з лимоном?


    Інгредієнти:

  • цибулина – 1 шт.;

  • лимон – 1 шт.;

  • вода фільтрована – 50 мл;

  • олія – 1 ст. ложка;

  • сіль – щіпка;

  • цукор дрібний – щіпка;

  • білий мелений перець – щіпка.


  • Приготування
    Цибулю чистимо, обполіскуємо і шаткуємо тонкими півкільцями. Викладаємо в миску, посипаємо білим меленим перцем і ретельно перемішуємо руками. Лимон промиваємо, розрізаємо на 2 половинки і одну з них очищаємо і подрібнюємо цедру на маленькій тертці. З решти лимончика вичавлюємо весь сік. Воду наливаємо в ковшичек, підігріваємо до температури 70 градусів і розчиняємо у ній дрібний цукор і сіль. У приготовлений розчин вливаємо олію, свіжовичавлений лимонний сік і подрібнену цедру. Заливаємо цибульку
    Як замаринувати цибулю для оселедця?
    гарячим маринадом і залишаємо на півгодини при кімнатній температурі. По закінченні вказаного часу відкидаємо її на друшляк і коли вся рідина стече, викладаємо в красивий салатник і подаємо до столу до слабосоленого оселедця.
    Описані вище способи маринування цибулі для оселедця вважаються найбільш простими, доступними і швидкими. Однак ви завжди можете проявити фантазію, поекспериментувати, і урізноманітнити смак маринаду, додавши в нього різноманітні спеції за власним смаком. Наприклад, незвичайний і пікантний смак цибульки додасть щіпка кориці, орегано або простий лавровий листочок.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як замаринувати курку для гриля?
    Як замаринувати курку для гриля?
    Не секрет, що курка гриль виходить такою ароматною і неймовірно смачною завдяки спеціальному пряного маринаду. І далі ми поділимося кількома
    Як замаринувати оселедець?
    Як замаринувати оселедець?
    Мариновану оселедець, напевно, можна назвати класикою російської кухні. Вона стала невід'ємним супроводом безлічі страв, салатів або закусок. Однак в
    Маринована цибуля
    Маринована цибуля
    Кожна господиня повинна навчитися маринувати цибуля, тому що нерідко в рецептах трапляється саме цей інгредієнт. Маринований лук незамінний до
    Як замаринувати цибулю для шашлику?
    Як замаринувати цибулю для шашлику?
    Маринований лук - прекрасне доповнення до готового шашлику, він додає м'ясу особливий смак і аромат, роблячи страву більш насиченим і смачним. Кілька
    Слабосолоний оселедець в домашніх умовах
    Слабосолоний оселедець в домашніх умовах
    Слабосолоний оселедець - улюблене багатьма страва, що з'являється на столах росіян досить часто. Немає проблем, щоб купити оселедця в магазині, але
    Як замаринувати цибулю?
    Як замаринувати цибулю?
    Багато страви, перші і другі, дуже складно уявити без цибулі. І сьогодні ми розповімо, як правильно замаринувати його. Маринований лук відмінно