Маринована цибуля – це цікаве і оригінальне доповнення до багатьох страв. Сьогодні ми розповімо вам, як замаринувати цибульку для оселедця, щоб рибка вийшла неймовірно смачною, без гіркоти і неприємного цибульного запаху.
Як замаринувати цибулю для оселедця під шубою?
Інгредієнти: цибулина – 3 шт.; оцет столовий – 3 ст. ложки; цукор дрібний – 2 ч. ложки; вода фільтрована – 6 ст. ложок. Приготування Беремо середні цибулини, чистимо їх і нарізаємо дуже дрібними кубиками. Потім викладаємо в миску і ошпарюємо гарячою водою. Обережно зливаємо рідину, вливаємо столовий оцет і фільтровану воду. Після цього додаємо трохи дрібного цукру, перемішуємо і залишаємо цибулю маринуватися приблизно на 25 хвилин, поставивши в холодильник. Далі відкидаємо її на марлю, віджимаємо і використовуємо для приготування салату «Оселедець під шубою» .
Швидкий рецепт маринованої цибулі для оселедця
Інгредієнти: цибулина – 3 шт.; оцет столовий – 3 ст. ложки; цукор – 2 ч. ложки; гірчиця – 1 ч. ложка; вода фільтрована – 6 ст. ложок. Приготування Рецепт маринованої цибулі до оселедця досить простий, овоч чистимо, шаткуємо тонкими півкільцями і обполіскуємо під холодною водою. Потім складаємо в тарілку, заливаємо оцтом, розбавляємо холодною водою, додаємо цукор і кладемо трохи гірчиці. Ретельно все перемішуємо і залишаємо цибульку маринуватися приблизно на 10 хвилин. Після цього використовуємо її для салатів або просто в якості закуски.
Як замаринувати цибулю для оселедця на швидку руку?
Інгредієнти: цибулина – 2 шт.; цукор – 1 ч. ложка; свіжий кріп – за смаком; вода – 200 мл; оцтова кислота – 5 ч. ложок. Приготування Перед тим, як замаринувати цибулю для оселедця в оцті беремо білу і червону цибулини, і очищаємо їх від лушпиння. Після цього шаткуємо цибулини тонкими півкільцями і ошпарюємо окропом. Для приготування маринаду наливаємо в миску холодну воду, розчиняємо в ній цукор і вливаємо оцет. Кріп обполіскуємо, струшуємо, дрібно рубаємо і кидаємо в маринад. Нарізану цибульку викладаємо в широку миску і заливаємо приготованою сумішшю. Залишаємо на 30 хвилин, а потім посипаємо підготовлений оселедець і подаємо страву до столу.
Як замаринувати цибулю для оселедця з лимоном?
Інгредієнти: цибулина – 1 шт.; лимон – 1 шт.; вода фільтрована – 50 мл; олія – 1 ст. ложка; сіль – щіпка; цукор дрібний – щіпка; білий мелений перець – щіпка. Приготування Цибулю чистимо, обполіскуємо і шаткуємо тонкими півкільцями. Викладаємо в миску, посипаємо білим меленим перцем і ретельно перемішуємо руками. Лимон промиваємо, розрізаємо на 2 половинки і одну з них очищаємо і подрібнюємо цедру на маленькій тертці. З решти лимончика вичавлюємо весь сік. Воду наливаємо в ковшичек, підігріваємо до температури 70 градусів і розчиняємо у ній дрібний цукор і сіль. У приготовлений розчин вливаємо олію, свіжовичавлений лимонний сік і подрібнену цедру. Заливаємо цибульку
гарячим маринадом і залишаємо на півгодини при кімнатній температурі. По закінченні вказаного часу відкидаємо її на друшляк і коли вся рідина стече, викладаємо в красивий салатник і подаємо до столу до слабосоленого оселедця.
Описані вище способи маринування цибулі для оселедця вважаються найбільш простими, доступними і швидкими. Однак ви завжди можете проявити фантазію, поекспериментувати, і урізноманітнити смак маринаду, додавши в нього різноманітні спеції за власним смаком. Наприклад, незвичайний і пікантний смак цибульки додасть щіпка кориці, орегано або простий лавровий листочок.