Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як замаринувати цибулю для шашлику?

Як замаринувати цибулю для шашлику?

5-07-2015, 23:14
1 227
Як замаринувати цибулю для шашлику?
Маринована цибулька – прекрасне доповнення до м'яса, а особливо до шашлику. Він надає страві м'якість, соковитість і неймовірний аромат. Найбільш звично приготувати його кільцями, але маленькі цибулини підійдуть не гірше. Давайте дізнаємося з вами, як замаринувати цибулю для шашлику !

Рецепт маринованої цибулі для шашлику


Інгредієнти:

  • цибулина – 3 шт.;

  • цукор – 3 ст. ложки;

  • оцет – 75 мл;

  • вода – 1 ст.;

  • спеції.


  • Приготування
    Цибулину очистити, шаткуємо тоненькими кільцями і складаємо в миску. Тепер готуємо маринад для цибулі до шашлику. Наливаємо в каструлю фільтровану воду, всипаємо цукор і сіль. Ставимо посуд на плиту і доводимо суміш до закипання, заважаючи ложкою. Потім акуратно вливаємо оцет і вимикаємо газ. Заливаємо цибульні кільця гарячим маринадом і накриваємо миску чистою тарілкою. Приблизно через годину відкидаємо цибулю на друшляк і використовуємо для подачі до шашлику.

    Як замаринувати цибулю для шашлику по-грецьки?


    Інгредієнти:

  • цибулина – 2 шт.;

  • олія оливкова – 100 мл;

  • орегано – за смаком;

  • оцет бальзамічний – 75 мл.


  • Приготування
    Овочі очищаємо і нарізаємо тоненькими кільцями. Потім поміщаємо їх у зіп-пакет, вливаємо масло, оцет і кидаємо щіпка орегано. Застібаємо пакетик і гарненько його збовтуємо, перемішуючи вміст. Маринуємо цибулька для м'яса близько години, а потім подаємо на салатних листках.

    Рецепт маринування цибулинок для шашлику


    Інгредієнти:

  • маленькі цибулинки – 500 г;

  • мелений перець – 1 ч. ложка;

  • цукор коричневий – 150 г;

  • лавровий лист – 3 шт.;

  • гірчиця французька – 05 ст. ложки;

  • яблучний оцет – 2 л;

  • вода – 2 л;

  • спеції;

  • гвоздика – 1 ч. ложка;

  • сіль – 4 ст. ложки.


  • Приготування
    Головки очищаємо і складаємо в миску. Далі з води і солі готуємо розсіл і заливаємо їм підготовлений цибулю. Залишаємо його маринуватися на всю ніч, а вранці зливаємо акуратно рідина через сито. Банки заздалегідь промиваємо і стерилізуємо. У ковшичке змішуємо яблучний оцет, перець, французьку гірчицю і коричневий цукор. Розкладаємо цибульні головки по банкам, додаємо в кожну гвоздику, лавровий листочок і гострий перець. Заливаємо цибулю маринадом, накриваємо банки кришками і прибираємо в холодильник приблизно на місяць.

    Швидкий рецепт маринування цибулі для шашлику


    Інгредієнти:

  • сіль – 1 ч. ложка;

  • оцет – 2 ч. ложки;

  • цибулина – 4 шт.


  • Приготування
    Цибулини очищаємо і шаткуємо дрібними тонкими кільцями. Потім складаємо його в чисту ємність, заливаємо оцтом і кидаємо сіль. Закрити ємність кришкою і гарненько струшуємо. Приблизно через годину акуратно виймаємо кільця з маринаду, використовуючи шумівку, і використовуємо їх як гарнір для шашлику.

    Рецепт цибулі для шашлику


    Інгредієнти:

  • вода – 2 ст.;

  • цибулина – 4 шт.;

  • вино – 2 ст.;

  • сіль – 1 ч. ложка;

  • цукор – 05 ч. ложки;

  • перець – за смаком.


  • Приготування
    Цибулини очищаємо від лушпиння і шаткуємо кільцями. Складаємо їх в глибоку миску і заливаємо на 10 хвилин окропом. Потім зливаємо рідину, додаємо сіль, цукровий пісок і перець. Заливаємо масу вином і залишаємо маринуватися на 3 години.

    Як замаринувати цибулю для шашлику?


    Інгредієнти:

  • цибулина – 3 шт.;

  • вода – 05 склянки;
  • Як замаринувати цибулю для шашлику?

  • оцет столовий – 05 ст.;

  • аджика суха – за смаком.


  • Приготування
    Очищену цибулю обполіскуємо, шаткуємо і злегка відбиваємо дерев'яним молотком. Потім складаємо овочі в миску, заливаємо невеликою кількістю окропу і залишаємо на 10 хвилин. Через 20 хвилин зливаємо рідину через сито. Окремо змішуємо воду з оцтом і сухий аджикою. Отриманою сумішшю заливаємо нашатковану цибулька і даємо йому настоятися приблизно півгодини. Після цього виймаємо кільця з маринаду і подаємо до гарячого шашлику.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Маринована цибуля
    Маринована цибуля
    Кожна господиня повинна навчитися маринувати цибуля, тому що нерідко в рецептах трапляється саме цей інгредієнт. Маринований лук незамінний до
    Шашлик з оцтом і цибулею - рецепт
    Шашлик з оцтом і цибулею - рецепт
    Рецепт смачного шашлику маринованого в оцті, стане в нагоді кожному, хто збирається на пікнічок і розмірковує про те, як приготувати м'ясо на цей
    Соус для шашлику
    Соус для шашлику
    Багато хто з нас звикли їсти шашлик з оцтом, майонезом або кетчупом, але справжні любителі цієї смакоти, звичайно ж, їдять це блюдо з гостреньким і в
    Шашлик зі свинини з лимоном
    Шашлик зі свинини з лимоном
    Жоден виїзд на природу або на дачу, звичайно ж, не обходиться без шашлика. І в сьогоднішній статті ми поділимося цікавими рецептами приготування
    Маринад для шашлику з курки
    Маринад для шашлику з курки
    І хоча справжні шанувальники шашлику стверджують, що готувати його потрібно виключно з свинини, ми все одно візьмемо на себе сміливість довести вам,
    Маринована морква
    Маринована морква
    Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і