Як замаринувати цибулю для шашлику?
Маринована цибулька – прекрасне доповнення до м'яса, а особливо до шашлику. Він надає страві м'якість, соковитість і неймовірний аромат. Найбільш звично приготувати його кільцями, але маленькі цибулини підійдуть не гірше. Давайте дізнаємося з вами, як замаринувати цибулю для шашлику !
Інгредієнти:
цибулина – 3 шт.;
цукор – 3 ст. ложки;
оцет – 75 мл;
вода – 1 ст.;
спеції.
Приготування
Цибулину очистити, шаткуємо тоненькими кільцями і складаємо в миску. Тепер готуємо маринад для цибулі до шашлику. Наливаємо в каструлю фільтровану воду, всипаємо цукор і сіль. Ставимо посуд на плиту і доводимо суміш до закипання, заважаючи ложкою. Потім акуратно вливаємо оцет і вимикаємо газ. Заливаємо цибульні кільця гарячим маринадом і накриваємо миску чистою тарілкою. Приблизно через годину відкидаємо цибулю на друшляк і використовуємо для подачі до шашлику.
Інгредієнти:
цибулина – 2 шт.;
олія оливкова – 100 мл;
орегано – за смаком;
оцет бальзамічний – 75 мл.
Приготування
Овочі очищаємо і нарізаємо тоненькими кільцями. Потім поміщаємо їх у зіп-пакет, вливаємо масло, оцет і кидаємо щіпка орегано. Застібаємо пакетик і гарненько його збовтуємо, перемішуючи вміст. Маринуємо цибулька для м'яса близько години, а потім подаємо на салатних листках.
Інгредієнти:
маленькі цибулинки – 500 г;
мелений перець – 1 ч. ложка;
цукор коричневий – 150 г;
лавровий лист – 3 шт.;
гірчиця французька – 05 ст. ложки;
яблучний оцет – 2 л;
вода – 2 л;
спеції;
гвоздика – 1 ч. ложка;
сіль – 4 ст. ложки.
Приготування
Головки очищаємо і складаємо в миску. Далі з води і солі готуємо розсіл і заливаємо їм підготовлений цибулю. Залишаємо його маринуватися на всю ніч, а вранці зливаємо акуратно рідина через сито. Банки заздалегідь промиваємо і стерилізуємо. У ковшичке змішуємо яблучний оцет, перець, французьку гірчицю і коричневий цукор. Розкладаємо цибульні головки по банкам, додаємо в кожну гвоздику, лавровий листочок і гострий перець. Заливаємо цибулю маринадом, накриваємо банки кришками і прибираємо в холодильник приблизно на місяць.
Інгредієнти:
сіль – 1 ч. ложка;
оцет – 2 ч. ложки;
цибулина – 4 шт.
Приготування
Цибулини очищаємо і шаткуємо дрібними тонкими кільцями. Потім складаємо його в чисту ємність, заливаємо оцтом і кидаємо сіль. Закрити ємність кришкою і гарненько струшуємо. Приблизно через годину акуратно виймаємо кільця з маринаду, використовуючи шумівку, і використовуємо їх як гарнір для шашлику.
Інгредієнти:
вода – 2 ст.;
цибулина – 4 шт.;
вино – 2 ст.;
сіль – 1 ч. ложка;
цукор – 05 ч. ложки;
перець – за смаком.
Приготування
Цибулини очищаємо від лушпиння і шаткуємо кільцями. Складаємо їх в глибоку миску і заливаємо на 10 хвилин окропом. Потім зливаємо рідину, додаємо сіль, цукровий пісок і перець. Заливаємо масу вином і залишаємо маринуватися на 3 години.
Інгредієнти:
цибулина – 3 шт.;
вода – 05 склянки;
оцет столовий – 05 ст.;
аджика суха – за смаком.
Приготування
Очищену цибулю обполіскуємо, шаткуємо і злегка відбиваємо дерев'яним молотком. Потім складаємо овочі в миску, заливаємо невеликою кількістю окропу і залишаємо на 10 хвилин. Через 20 хвилин зливаємо рідину через сито. Окремо змішуємо воду з оцтом і сухий аджикою. Отриманою сумішшю заливаємо нашатковану цибулька і даємо йому настоятися приблизно півгодини. Після цього виймаємо кільця з маринаду і подаємо до гарячого шашлику.
Рецепт маринованої цибулі для шашлику
Інгредієнти:
Приготування
Цибулину очистити, шаткуємо тоненькими кільцями і складаємо в миску. Тепер готуємо маринад для цибулі до шашлику. Наливаємо в каструлю фільтровану воду, всипаємо цукор і сіль. Ставимо посуд на плиту і доводимо суміш до закипання, заважаючи ложкою. Потім акуратно вливаємо оцет і вимикаємо газ. Заливаємо цибульні кільця гарячим маринадом і накриваємо миску чистою тарілкою. Приблизно через годину відкидаємо цибулю на друшляк і використовуємо для подачі до шашлику.
Як замаринувати цибулю для шашлику по-грецьки?
Інгредієнти:
Приготування
Овочі очищаємо і нарізаємо тоненькими кільцями. Потім поміщаємо їх у зіп-пакет, вливаємо масло, оцет і кидаємо щіпка орегано. Застібаємо пакетик і гарненько його збовтуємо, перемішуючи вміст. Маринуємо цибулька для м'яса близько години, а потім подаємо на салатних листках.
Рецепт маринування цибулинок для шашлику
Інгредієнти:
Приготування
Головки очищаємо і складаємо в миску. Далі з води і солі готуємо розсіл і заливаємо їм підготовлений цибулю. Залишаємо його маринуватися на всю ніч, а вранці зливаємо акуратно рідина через сито. Банки заздалегідь промиваємо і стерилізуємо. У ковшичке змішуємо яблучний оцет, перець, французьку гірчицю і коричневий цукор. Розкладаємо цибульні головки по банкам, додаємо в кожну гвоздику, лавровий листочок і гострий перець. Заливаємо цибулю маринадом, накриваємо банки кришками і прибираємо в холодильник приблизно на місяць.
Швидкий рецепт маринування цибулі для шашлику
Інгредієнти:
Приготування
Цибулини очищаємо і шаткуємо дрібними тонкими кільцями. Потім складаємо його в чисту ємність, заливаємо оцтом і кидаємо сіль. Закрити ємність кришкою і гарненько струшуємо. Приблизно через годину акуратно виймаємо кільця з маринаду, використовуючи шумівку, і використовуємо їх як гарнір для шашлику.
Рецепт цибулі для шашлику
Інгредієнти:
Приготування
Цибулини очищаємо від лушпиння і шаткуємо кільцями. Складаємо їх в глибоку миску і заливаємо на 10 хвилин окропом. Потім зливаємо рідину, додаємо сіль, цукровий пісок і перець. Заливаємо масу вином і залишаємо маринуватися на 3 години.
Як замаринувати цибулю для шашлику?
Інгредієнти:
Приготування
Очищену цибулю обполіскуємо, шаткуємо і злегка відбиваємо дерев'яним молотком. Потім складаємо овочі в миску, заливаємо невеликою кількістю окропу і залишаємо на 10 хвилин. Через 20 хвилин зливаємо рідину через сито. Окремо змішуємо воду з оцтом і сухий аджикою. Отриманою сумішшю заливаємо нашатковану цибулька і даємо йому настоятися приблизно півгодини. Після цього виймаємо кільця з маринаду і подаємо до гарячого шашлику.
Рекомендуємо добрі рецепти
Маринована цибуля
Кожна господиня повинна навчитися маринувати цибуля, тому що нерідко в рецептах трапляється саме цей інгредієнт. Маринований лук незамінний до
Шашлик з оцтом і цибулею - рецепт
Рецепт смачного шашлику маринованого в оцті, стане в нагоді кожному, хто збирається на пікнічок і розмірковує про те, як приготувати м'ясо на цей
Соус для шашлику
Багато хто з нас звикли їсти шашлик з оцтом, майонезом або кетчупом, але справжні любителі цієї смакоти, звичайно ж, їдять це блюдо з гостреньким і в
Шашлик зі свинини з лимоном
Жоден виїзд на природу або на дачу, звичайно ж, не обходиться без шашлика. І в сьогоднішній статті ми поділимося цікавими рецептами приготування
Маринад для шашлику з курки
І хоча справжні шанувальники шашлику стверджують, що готувати його потрібно виключно з свинини, ми все одно візьмемо на себе сміливість довести вам,
Маринована морква
Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і