Маринована морква
Морква - універсальний продукт. Її смажать, додають в супи і рагу, в свіжому вигляді з неї готують салати і соки. До того ж морква дуже корисна, адже містить вітамін А і безліч інших корисних речовин і вітамінів. У цій статті ми розповімо вам, як приготувати мариновану моркву.
Інгредієнти:
морква - 05 кг;
оцет яблучний - 100 мл;
рослинна олія рафінована - 120 мл;
цукор - 3 ст. ложки;
гірчиця суха - 05 ч. ложки;
сіль - 1 ч. ложка;
чорний мелений перець - 05 ч. ложки;
коріандр в зернах - 1 ч. ложка;
петрушка - 1 пучок;
часник - 3-4 зубчики;
лавровий лист - 2 шт.
Приготування
Моркву чистимо, миємо й нарізаємо кільцями. Якщо ж морква занадто велика, то краще порізати півкільцями. Опускаємо її в окріп і варимо хвилин 10. Тим часом готуємо маринад: у каструльці з'єднуємо 125 мл теплої води, додаємо рослинне масло, яблучний оцет, часник, пропущений через прес, подрібнену петрушку, сіль, цукор і спеції. Гарненько все перемішуємо. Готову моркву відкидаємо на друшляк. Теплу морква перекладаємо в глибокий посуд і заливаємо маринадом. Залишаємо приблизно на 1 годину. Потім перекладаємо моркву в банку, закриваємо кришкою і прибираємо в холодильник годин на 7-8. Маринований морква готова.
Інгредієнти:
морква - 400 г;
цибуля - 100 г;
рослинне масло - 1 ст. ложка;
оцет 6%-ний - 1 ст. ложка;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Моркву чистимо і шаткуємо соломкою. Цибулю ріжемо півкільцями і обсмажуємо на рослинному маслі. Морква змішуємо з цибулею. Солимо, перчимо, поливаємо оцтом і залишаємо на півгодини. Перед подачею до столу посипаємо морква зеленню.
Інгредієнти:
вода - 1 л;
цукор - 80 г;
сіль - 50 г;
оцтова есенція - 1 ст. ложка;
запашний і чорний перець, гвоздика, лавровий лист, кориця;
моркву.
Приготування
Моркву ретельно миємо, очищаємо, опускаємо в киплячу підсолену воду хвилин на 5. Потім моркву охолоджуємо, нарізаємо шматочками, накладаємо в банки. Перед цим у кожну літрову банку можна покласти 7 бутонів гвоздики, 2 лаврових листки, по 10 зерен чорного і запашного перцю, шматочок кориці.
Для маринаду на 1 літр води додаємо 80 г солі, 50 г цукру і 1 столову ложку оцтової есенції. Гарячим маринадом заливаємо моркву і стерилізуємо літрові банки за 25 хвилин. Потім банки закатуємо стерильними кришками, перевертаємо догори денцем і накриваємо. Залишаємо так до повного охолодження. Маринований морква на зиму готова. Зберігаємо її в прохолодному місці.
Інгредієнти:
морква - 05 кг;
цибуля - 100 г;
рослинна олія - 60 мл;
часник - 3 зубчики;
коріандр - 025 ч. ложки;
оцет 9%-ний - 2 ст. ложки;
цукор - 05 ч. ложки;
сіль, чорний мелений перець - за смаком.
Приготування
Моркву очищаємо від шкірки і натираємо на тертці для моркви по-корейськи. Часник очищаємо і пропускаємо через прес. Зерна коріандру кладемо на обробну дошку, притискаємо плоскою стороною ножа і раздавливаем. Висипаємо подрібнений коріандр в моркву, туди ж додаємо цукор і сіль, чорний мелений перець. Подрібнюємо цибулю.
На сковороді добре розігріваємо олію, викладаємо цибулю і смажимо до золотистого кольору. Потім лук зі сковороди вибираємо. Це потрібно зробити так, щоб масло залишилося в сковороді. Потім виливаємо його в моркву. Додаємо оцет і добре перемішуємо. Прибираємо мариновану по-корейськи морква в холодильник години на 2 а потім вже можна подавати до столу.
Рецепт маринованої моркви
Інгредієнти:
Приготування
Моркву чистимо, миємо й нарізаємо кільцями. Якщо ж морква занадто велика, то краще порізати півкільцями. Опускаємо її в окріп і варимо хвилин 10. Тим часом готуємо маринад: у каструльці з'єднуємо 125 мл теплої води, додаємо рослинне масло, яблучний оцет, часник, пропущений через прес, подрібнену петрушку, сіль, цукор і спеції. Гарненько все перемішуємо. Готову моркву відкидаємо на друшляк. Теплу морква перекладаємо в глибокий посуд і заливаємо маринадом. Залишаємо приблизно на 1 годину. Потім перекладаємо моркву в банку, закриваємо кришкою і прибираємо в холодильник годин на 7-8. Маринований морква готова.
Маринований морква швидкого приготування
Інгредієнти:
Приготування
Моркву чистимо і шаткуємо соломкою. Цибулю ріжемо півкільцями і обсмажуємо на рослинному маслі. Морква змішуємо з цибулею. Солимо, перчимо, поливаємо оцтом і залишаємо на півгодини. Перед подачею до столу посипаємо морква зеленню.
Рецепт маринованої моркви на зиму
Інгредієнти:
Приготування
Моркву ретельно миємо, очищаємо, опускаємо в киплячу підсолену воду хвилин на 5. Потім моркву охолоджуємо, нарізаємо шматочками, накладаємо в банки. Перед цим у кожну літрову банку можна покласти 7 бутонів гвоздики, 2 лаврових листки, по 10 зерен чорного і запашного перцю, шматочок кориці.
Для маринаду на 1 літр води додаємо 80 г солі, 50 г цукру і 1 столову ложку оцтової есенції. Гарячим маринадом заливаємо моркву і стерилізуємо літрові банки за 25 хвилин. Потім банки закатуємо стерильними кришками, перевертаємо догори денцем і накриваємо. Залишаємо так до повного охолодження. Маринований морква на зиму готова. Зберігаємо її в прохолодному місці.
Рецепт маринованої моркви по-корейськи
Інгредієнти:
Приготування
Моркву очищаємо від шкірки і натираємо на тертці для моркви по-корейськи. Часник очищаємо і пропускаємо через прес. Зерна коріандру кладемо на обробну дошку, притискаємо плоскою стороною ножа і раздавливаем. Висипаємо подрібнений коріандр в моркву, туди ж додаємо цукор і сіль, чорний мелений перець. Подрібнюємо цибулю.
На сковороді добре розігріваємо олію, викладаємо цибулю і смажимо до золотистого кольору. Потім лук зі сковороди вибираємо. Це потрібно зробити так, щоб масло залишилося в сковороді. Потім виливаємо його в моркву. Додаємо оцет і добре перемішуємо. Прибираємо мариновану по-корейськи морква в холодильник години на 2 а потім вже можна подавати до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Маринований буряк - рецепт
Буряк - один з найбільш популярних зиязиках овочів. Її додають у борщ, вінегрет та інші страви, солять і, звичайно ж, маринують. Останній спосіб
Солянка з капусти на зиму
Урізноманітнити зиязикай стіл різними смаколиками нам, звичайно ж, допомагає консервація. Солянка з капусти на зиму, це один з варіантів корисних
Маринований редис - рецепт
Редис - корисний і улюблений багатьма овоч. У ньому міститься велика кількість мінеральних солей, ферментів і вітамінів. І сьогодні ми розповімо, як
Буряк по-корейськи
Буряк по-корейськи - це прекрасна закуска, яку обожнюють багато. І в нашій статті ми зібрали для вас найбільш цікаві та смачні рецепти створення
Салат з грибів по-корейськи
Страви корейської кухні припали до смаку багатьом. Вони вже давно присутні на наших столах і не вважаються екзотикою. Любителів такої кухні ми зараз
Кабачки по-корейськи - рецепти
Корейські страви вже давно присутні на наших столах. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими варіантами, як смачно приготувати кабачки по-корейськи.