Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Кабачки по-корейськи - рецепти

Кабачки по-корейськи - рецепти

4-01-2015, 21:12
7 462
Кабачки по-корейськи - рецепти
Рецепти корейської кухні припали до душі багатьом. Досить часто ці страви присутні на нашому столі. Зараз ми вам розповімо, як приготувати кабачки по-корейськи.

Рецепт кабачків по-корейськи


Інгредієнти:

  • кабачки - 700 г;

  • цибуля - 300 г;

  • цукор - 1 ст. ложка;

  • оцет - 1 ч. ложка;

  • рослинне масло - 100 мл;

  • сіль - 1 ч. ложка;

  • приправа для моркви по-корейськи гостра - 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Кабачки нарізаємо соломкою, солимо і даємо постояти хвилин 30. Додаємо цукор, приправу і добре перемішуємо. Нарізаємо довільно цибулю і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Потім цибулю прибираємо, а масло зливаємо в кабачки. Туди ж додаємо оцет і знову добре перемішуємо. Прибираємо в холодильник години на 3. Все, кабачки по-корейськи готові до вживання.

    Салат з кабачків по-корейськи


    Інгредієнти:

  • кабачки - 3 кг;

  • морква - 500 г;

  • цибуля - 500 г;

  • цукор - 1 склянка;

  • сіль - 2 ст. ложки;

  • оцет - 150 мл;

  • олія рослинна - 1 склянка;

  • приправа для моркви по-корейськи - 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Кабачки миємо, якщо вони молоді, то їх можна не очищати. В іншому випадку знімаємо шкірку і видаляємо насіння. Трьом кабачки на тертці для моркви по-корейськи. Так само чинимо і з морквою. Цибулю ріжемо півкільцями. З'єднуємо всі інгредієнти, додаємо сіль, цукор, приправу для моркви по-корейськи, рослинне масло і оцет. Ретельно перемішуємо і даємо постояти хвилин 30. Отриманий салат розкладаємо по підготовленим стерильним банкам, виливаємо зверху залишився маринад і стерилізуємо у духовці. Для півлітрових баночок це займе 15 хвилин. Потім накриваємо кришками і закатуємо. Кабачки по-корейськи на зиму зберігаємо в прохолодному місці.

    Мариновані кабачки по-корейськи


    Інгредієнти:

  • кабачки - 600 г;

  • морква - 300 г;

  • цибуля - 100 г;

  • болгарський перець (червоний і жовтий) - 2 шт.;

  • часник - 4 зубчики;

  • соус соєвий - 1 ст. ложка;

  • масло кунжутне - 1 ст. ложка;

  • кунжутне насіння - 2 ч. ложки;

  • оцтова кислота - 2 ч. ложки;

  • червоний мелений перець - 2 ч. ложки;

  • рослинна олія - 05 склянки;

  • Кабачки по-корейськи - рецепти

  • цукор - 1 ст. ложка;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Вимиті кабачки нарізаємо тонкими кружечками, потім посипаємо сіллю і поставити під прес на 2 години. Цибулю ріжемо півкільцями і смажимо на олії. На дрібній тертці трьом моркву, а перець ріжемо соломкою. З кабачків зливаємо сік, а самі кабачки змішуємо з цибулею, морквою, подрібненим часником і перцем. Додаємо оцет, соєвий соус , цукор, червоний мелений перець, кунжутне олію і насіння, і перемішуємо. Ставимо корейський салат в холодильник на годину. А потім подаємо до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Заготовки з кабачків на зиму
    Заготовки з кабачків на зиму
    Рідко яка господиня не вважає своїм боргом зробити заготовки на зиму з сезонних овочів і фруктів. А якщо ще й дачну ділянку є або город, то тут вже
    Маринована морква
    Маринована морква
    Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і
    Мариновані кабачки
    Мариновані кабачки
    Любите заготовляти на зиму всякі смакоти? Тоді вам знадобиться хороший рецепт маринованих кабачків. Ми підібрали для вас кілька варіантів, які ви
    Редька по-корейськи - рецепт
    Редька по-корейськи - рецепт
    Страви східної кухні можна зустріти на наших столах досить часто. Давайте розглянемо декілька варіантів створення редьки по-корейськи. Любителям
    Салат з грибів по-корейськи
    Салат з грибів по-корейськи
    Страви корейської кухні припали до смаку багатьом. Вони вже давно присутні на наших столах і не вважаються екзотикою. Любителів такої кухні ми зараз
    Селера по-корейськи
    Селера по-корейськи
    Селера - корисна рослина, що володіє негативною калорійністю. Вживаючи цей продукт, ми витрачаємо більше калорій на його перетравлення, ніж одержуємо