Редька по-корейськи - рецепт
Страви східної кухні досить часто зустрічаються на нашому столі. Вони для нас вже давно стали звичними і коханими. Зараз ми поповнимо вашу кулінарну колекцію і розповімо, як приготувати редьку по-корейськи.
Інгредієнти:
зелена редька - 05 кг;
часник - 3 зубчики;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
оцет 6% - 05 ч. ложки;
рослинне масло - 1 ч. ложка;
насіння кунжуту - 1 ч. ложка;
сіль, червоний пекучий перець, кінза, зіра, паприка - за смаком.
Приготування
Ретельно моєму редьку, чистимо від шкірки і натираємо на тертці для моркви по-корейськи. Після цього додаємо сіль, перемішуємо і залишаємо на півгодини, щоб пішла гіркота, і виділився сік. Тепер готуємо приправу: кінзу і зіру гарненько розтираємо, додаємо паприку і пекучий перець, добре перемішуємо. Часник пропускаємо через прес. Очищений ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями.
У сковороді нагріваємо олію, викладаємо цибулю і смажимо до золотистого кольору. Додаємо насіння кунжуту, часник, перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо ще хвилини 3. В кінці висипаємо підготовлені спеції і перемішуємо. Редьку (без виділився соку) перекладаємо в інший посуд, додаємо цибулю зі спеціями, перемішуємо і вливаємо оцет. Даємо настоятися 12 годин в холодильнику. Після цього страва з редьки по-корейськи готове до вживання.
Інгредієнти:
редька - 500 р;
корейська груша - половинка;
часник - 5 зубчиків;
маринований стручковий перець - 3 шт.;
китайський фінік - 5 шт.;
сіль - 1 склянка;
тепла вода - 5 склянок.
Для розсолу:
сіль - 25 ложки;
цукор - 3 ст. ложки;
оцет - 2 ст. ложки;
тепла кип'ячена вода - 8 склянок.
Приготування
Редьку ретельно миємо. У теплій воді (5 склянок) розчиняємо сіль (1 склянку) і заливаємо отриманим розсолом редьку. Витримуємо, поки шкірка не стане м'якше. З'єднуємо всі інгредієнти для розсолу, опускаємо в нього редьку, часник, корейську грушу, фініки і маринований перець. На овочі кладемо плоску тарілку і зверху ставимо вантаж. При кімнатній температурі залишаємо приблизно на 4 доби. А після цього прибираємо на холод. Готову квашену редьку нарізаємо шматочками або круглими пластинками.
Інгредієнти:
редька дайкон - 05 кг;
сіль - 1 ч. ложка;
цукор - 1 ч. ложка;
білий рисовий оцет - 2 ст. ложки;
соєвий соус - 4 ст. ложки;
вода - 200 мл
Приготування
Редьку дайкон нарізаємо тонкими скибочками. Викладаємо їх в 1 шар, посипаємо сіллю, далі кладемо другий шар і знову посипаємо сіллю. Так пошарово викладаємо всю редьку. Залишаємо хвилин на 15 а потім зливаємо утворився розсіл. Посипаємо редьку цукром і перемішуємо, знову залишаємо хвилин на 15 і зливаємо сік. Додаємо соєвий соус, рисовий оцет і кип'ячену воду. Відправляємо посуд з редькою в холодильник. Приблизно через добу редька дайкон по-корейськи буде готова.
Редька по-корейськи
Інгредієнти:
Приготування
Ретельно моєму редьку, чистимо від шкірки і натираємо на тертці для моркви по-корейськи. Після цього додаємо сіль, перемішуємо і залишаємо на півгодини, щоб пішла гіркота, і виділився сік. Тепер готуємо приправу: кінзу і зіру гарненько розтираємо, додаємо паприку і пекучий перець, добре перемішуємо. Часник пропускаємо через прес. Очищений ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями.
У сковороді нагріваємо олію, викладаємо цибулю і смажимо до золотистого кольору. Додаємо насіння кунжуту, часник, перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо ще хвилини 3. В кінці висипаємо підготовлені спеції і перемішуємо. Редьку (без виділився соку) перекладаємо в інший посуд, додаємо цибулю зі спеціями, перемішуємо і вливаємо оцет. Даємо настоятися 12 годин в холодильнику. Після цього страва з редьки по-корейськи готове до вживання.
Квашена редька по-корейськи
Інгредієнти:
Для розсолу:
Приготування
Редьку ретельно миємо. У теплій воді (5 склянок) розчиняємо сіль (1 склянку) і заливаємо отриманим розсолом редьку. Витримуємо, поки шкірка не стане м'якше. З'єднуємо всі інгредієнти для розсолу, опускаємо в нього редьку, часник, корейську грушу, фініки і маринований перець. На овочі кладемо плоску тарілку і зверху ставимо вантаж. При кімнатній температурі залишаємо приблизно на 4 доби. А після цього прибираємо на холод. Готову квашену редьку нарізаємо шматочками або круглими пластинками.
Маринована редька дайкон по-корейськи
Інгредієнти:
Приготування
Редьку дайкон нарізаємо тонкими скибочками. Викладаємо їх в 1 шар, посипаємо сіллю, далі кладемо другий шар і знову посипаємо сіллю. Так пошарово викладаємо всю редьку. Залишаємо хвилин на 15 а потім зливаємо утворився розсіл. Посипаємо редьку цукром і перемішуємо, знову залишаємо хвилин на 15 і зливаємо сік. Додаємо соєвий соус, рисовий оцет і кип'ячену воду. Відправляємо посуд з редькою в холодильник. Приблизно через добу редька дайкон по-корейськи буде готова.
Рекомендуємо добрі рецепти
Страви з редьки
Редька - корисний овоч, в якому міститься велика кількість вітамінів і мінералів. Але далеко не всі господині знають, що з неї смачного можна
Як зберегти редьку на зиму?
Редька - корисна рослина, що володіє характерним гірким смаком. Вона покращує травлення, збуджує апетит, очищає печінку. В ній міститься дуже багато
Маринована морква
Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і
Спаржа по-корейськи
Любителям гострих корейських страв пропонуємо ще один рецепт у скарбничку - соєву спаржу фуджу по-корейськи. При бажанні соєвий варіант можна
Кабачки по-корейськи - рецепти
Корейські страви вже давно присутні на наших столах. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими варіантами, як смачно приготувати кабачки по-корейськи.
Рецепт кімчі по-корейськи
Кімчі - це різновид капусти, яка росте в Кореї і на Далекому Сході. І сьогодні ми розповімо, як її приготувати по-корейськи. Якщо ви не знайшли на