Редька по-корейськи - рецепт

Редька по-корейськи
Інгредієнти:
Приготування
Ретельно моєму редьку, чистимо від шкірки і натираємо на тертці для моркви по-корейськи. Після цього додаємо сіль, перемішуємо і залишаємо на півгодини, щоб пішла гіркота, і виділився сік. Тепер готуємо приправу: кінзу і зіру гарненько розтираємо, додаємо паприку і пекучий перець, добре перемішуємо. Часник пропускаємо через прес. Очищений ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями.
У сковороді нагріваємо олію, викладаємо цибулю і смажимо до золотистого кольору. Додаємо насіння кунжуту, часник, перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо ще хвилини 3. В кінці висипаємо підготовлені спеції і перемішуємо. Редьку (без виділився соку) перекладаємо в інший посуд, додаємо цибулю зі спеціями, перемішуємо і вливаємо оцет. Даємо настоятися 12 годин в холодильнику. Після цього страва з редьки по-корейськи готове до вживання.
Квашена редька по-корейськи
Інгредієнти:
Для розсолу:
Приготування
Редьку ретельно миємо. У теплій воді (5 склянок) розчиняємо сіль (1 склянку) і заливаємо отриманим розсолом редьку. Витримуємо, поки шкірка не стане м'якше. З'єднуємо всі інгредієнти для розсолу, опускаємо в нього редьку, часник, корейську грушу, фініки і маринований перець. На овочі кладемо плоску тарілку і зверху ставимо вантаж. При кімнатній температурі залишаємо приблизно на 4 доби. А після цього прибираємо на холод. Готову квашену редьку нарізаємо шматочками або круглими пластинками.
Маринована редька дайкон по-корейськи
Інгредієнти:

Приготування
Редьку дайкон нарізаємо тонкими скибочками. Викладаємо їх в 1 шар, посипаємо сіллю, далі кладемо другий шар і знову посипаємо сіллю. Так пошарово викладаємо всю редьку. Залишаємо хвилин на 15 а потім зливаємо утворився розсіл. Посипаємо редьку цукром і перемішуємо, знову залишаємо хвилин на 15 і зливаємо сік. Додаємо соєвий соус, рисовий оцет і кип'ячену воду. Відправляємо посуд з редькою в холодильник. Приблизно через добу редька дайкон по-корейськи буде готова.
Рекомендуємо добрі рецепти

Страви з редьки
Редька - корисний овоч, в якому міститься велика кількість вітамінів і мінералів. Але далеко не всі господині знають, що з неї смачного можна

Як зберегти редьку на зиму?
Редька - корисна рослина, що володіє характерним гірким смаком. Вона покращує травлення, збуджує апетит, очищає печінку. В ній міститься дуже багато

Маринована морква
Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і

Спаржа по-корейськи
Любителям гострих корейських страв пропонуємо ще один рецепт у скарбничку - соєву спаржу фуджу по-корейськи. При бажанні соєвий варіант можна

Кабачки по-корейськи - рецепти
Корейські страви вже давно присутні на наших столах. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими варіантами, як смачно приготувати кабачки по-корейськи.

Рецепт кімчі по-корейськи
Кімчі - це різновид капусти, яка росте в Кореї і на Далекому Сході. І сьогодні ми розповімо, як її приготувати по-корейськи. Якщо ви не знайшли на