Спаржа по-корейськи
Фучжу або біла спаржа по-корейськи - один з найбільш поширених соєвих продуктів на прилавках магазинів. Хоча з цієї спаржею цей напівфабрикат має схожість тільки в зовнішньому вигляді, тим не смак спаржі по-корейськи полюбився багатьом споживачам. Крім того, цей соєвий продукт дуже підходить для дієтичного харчування, завдяки низькій калорійності і високому вмісту білка.
Спаржа соєва зазвичай продається розфасованої в пакети зі стандартною вагою 400450 і 500 р. З такої кількості сухого продукту виходить обсяг приблизно 15 л. Перед приготуванням напівфабрикат замочується в холодній воді, Необхідно дати йому настоятися майже добу. Однак, якщо у вас не вистачає часу - фучжу можна залити окропом на 1 годину.
Не забудьте після того як спаржа настоїться віджати палички, щоб видалити зайву рідину.
Поява у продажу достатньо нового продукту викликає питання, як приготувати спаржу по-корейськи? Фучжу варять, тушкують і навіть смажать, але найчастіше з неї готують салати. Рецептів приготування салатів з спаржі по-корейськи досить багато. Пропонуємо вам деякі з них.
Інгредієнти:
спаржа соєва - 1 пакет;
часник - 4 зубчики;
рослинна олія (дезодорована) - 6 ст. ложок;
сіль - 1 ст. ложка;
соєвий соус - 2 ст. ложки;
цукор - 05 ст. ложки;
червоний і чорний мелений перець за смаком.
Приготування
Ріжемо або тиснемо часник, цукор і сіль змішати з соєвим соусом. До нарізаною спаржі додаємо маринад і спеції, перемішуємо, прикриваємо посуд кришкою. Витримуємо в холодильнику 10-12 годин, щоб фучжу гарненько промаринувалася.
Інгредієнти:
спаржа соєва - 1 пакет;
морква - 3 шт.;
часник - 4-5 зубчиків;
рослинна олія (дезодорована) - 1 склянка;
лавровий лист - 1 аркуш;
запашний чорний перець - 7 горошків;
сіль - 1 ст. ложка;
цукор - 1 ст. ложка;
яблучний оцет (або рисовий оцет) - 5 ст. ложок;
червоний перець за смаком.
Приготування
Заздалегідь замочену спаржу ріжемо на шматочки. Натираємо на дрібній тертці моркву, подрібнюємо часник. Перемішуємо спаржу і моркву з часником.
Для приготування заправки для спаржі по-корейськи змішуємо олію, цукор, сіль, перець. Суміш ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, додаємо лавровий лист і виливаємо яблучний оцет. Після цього відразу вимикаємо вогонь. Заливаємо получившимся маринадом спаржу, перемішуємо і поміщаємо в холодильник на 3 години.
Для приготування спаржі по-корейськи підійде і готова приправа, яку продають у магазинах. Як компонент у страву можна додати 1-2 столові ложки соєвого соусу, це додасть смаку додаткову пікантність.
Інгредієнти:
спаржа соєва - 1 пакет;
стручкова квасоля - 200 г;
петрушка - декілька гілочок;
рослинна олія - 50 мл;
яблучний оцет - 5 ст. ложок.
Приготування
Розрізаємо вздовж стручки квасолі і відварюємо їх у воді, додавши сіль. Відварену квасолю відкидаємо на друшляк, даючи можливість стекти зайвої рідини. Чекаємо, поки стручкова квасоля охолоне. Змішуємо квасоля зі спаржею, поливаємо олією, сполученим з оцтом.
Інгредієнти:
мариновані гриби (середньої величини) - 10-12 шт.;
спаржа соєва - 100г;
редька свіжа - 2 шт.;
зелена цибуля - 10 - 12 пір'їнок;
кунжутне масло - 2 ст. ложки;
лимонний сік - 1 ст. ложка;
мелений перець, коріандр - по 1/2 ч. ложки;
сіль за смаком.
Приготування
Промиваємо мариновані гриби і нарізаємо їх тонкими смужками. Редьку чистимо і ріжемо соломкою. Змішуємо гриби, редьку, пересипавши їх сіллю. Даємо настоятися 10 хвилин, щоб позбутися гіркоти. Обов'язково зливаємо сік, що утворився. Додаємо порізану замочену спаржу, зелений лук і заливаємо заправкою з кунжутного масла, лимонного соку і спецій. Салат викладаємо гіркою в салатник.
Сподіваємося, що вам сподобаються приготовані з фучжу салати!
Любителі коейской кухні можуть продовжити своє знайомство з нею, приготувавши кальмари по-корейськи і помідори по-корейськи .
Спаржа соєва зазвичай продається розфасованої в пакети зі стандартною вагою 400450 і 500 р. З такої кількості сухого продукту виходить обсяг приблизно 15 л. Перед приготуванням напівфабрикат замочується в холодній воді, Необхідно дати йому настоятися майже добу. Однак, якщо у вас не вистачає часу - фучжу можна залити окропом на 1 годину.
Не забудьте після того як спаржа настоїться віджати палички, щоб видалити зайву рідину.
Поява у продажу достатньо нового продукту викликає питання, як приготувати спаржу по-корейськи? Фучжу варять, тушкують і навіть смажать, але найчастіше з неї готують салати. Рецептів приготування салатів з спаржі по-корейськи досить багато. Пропонуємо вам деякі з них.
Маринована спаржа по-корейськи
Інгредієнти:
Приготування
Ріжемо або тиснемо часник, цукор і сіль змішати з соєвим соусом. До нарізаною спаржі додаємо маринад і спеції, перемішуємо, прикриваємо посуд кришкою. Витримуємо в холодильнику 10-12 годин, щоб фучжу гарненько промаринувалася.
Спаржа по-корейськи з морквою
Інгредієнти:
Приготування
Заздалегідь замочену спаржу ріжемо на шматочки. Натираємо на дрібній тертці моркву, подрібнюємо часник. Перемішуємо спаржу і моркву з часником.
Для приготування заправки для спаржі по-корейськи змішуємо олію, цукор, сіль, перець. Суміш ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, додаємо лавровий лист і виливаємо яблучний оцет. Після цього відразу вимикаємо вогонь. Заливаємо получившимся маринадом спаржу, перемішуємо і поміщаємо в холодильник на 3 години.
Для приготування спаржі по-корейськи підійде і готова приправа, яку продають у магазинах. Як компонент у страву можна додати 1-2 столові ложки соєвого соусу, це додасть смаку додаткову пікантність.
Салат зі спаржею і стручкової квасолею
Інгредієнти:
Приготування
Розрізаємо вздовж стручки квасолі і відварюємо їх у воді, додавши сіль. Відварену квасолю відкидаємо на друшляк, даючи можливість стекти зайвої рідини. Чекаємо, поки стручкова квасоля охолоне. Змішуємо квасоля зі спаржею, поливаємо олією, сполученим з оцтом.
Мариновані гриби зі спаржею і редькою по-корейськи
Інгредієнти:
Приготування
Промиваємо мариновані гриби і нарізаємо їх тонкими смужками. Редьку чистимо і ріжемо соломкою. Змішуємо гриби, редьку, пересипавши їх сіллю. Даємо настоятися 10 хвилин, щоб позбутися гіркоти. Обов'язково зливаємо сік, що утворився. Додаємо порізану замочену спаржу, зелений лук і заливаємо заправкою з кунжутного масла, лимонного соку і спецій. Салат викладаємо гіркою в салатник.
Сподіваємося, що вам сподобаються приготовані з фучжу салати!
Любителі коейской кухні можуть продовжити своє знайомство з нею, приготувавши кальмари по-корейськи і помідори по-корейськи .
Рекомендуємо добрі рецепти
Як готувати спаржу?
Спаржа - популярний інгредієнт в різних стравах, проте, найчастіше ми їмо її в кафе і ресторанах, оскільки наші господині часто просто не знають, як
Страви з спаржі
Спаржа - дуже корисний продукт, хоча багато господинь її практично не використовують в кулінарії. І тому сьогодні ми з вами поділимося кількома
Смажена спаржа
Спаржу незаслужено вважають невдалим овочем, адже при правильному приготуванні вона може стати гідним гарніром, і замінити вже набридлі картопля або
Маринована морква
Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і
Гриби по-корейськи
Багато хто з нас пробували моркву, капусту та інші овочі, мариновані на східний манер. А чи знайомі ви з грибами по-корейськи? Ні, тоді давайте
Кабачки по-корейськи - рецепти
Корейські страви вже давно присутні на наших столах. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими варіантами, як смачно приготувати кабачки по-корейськи.