Салат з грибів по-корейськи
Страви корейської кухні припали до смаку багатьом. Вони вже давно присутні на наших столах і не вважаються екзотикою. Любителів такої кухні ми зараз порадуємо і розповімо рецепти приготування корейських салатів з грибами.
Інгредієнти:
куряче філе - 300 г;
салатний цибуля - 1 шт.;
морква по-корейськи - 200 г;
мариновані шампіньйони - 200 г;
яйця - 6 шт.;
майонез - 200 г;
зелень петрушки - 50 г;
сіль, чорний мелений перець - за смаком.
Приготування
Куряче філе варимо до готовності, яйця - круто. Відокремлюємо білки від жовтків. Білки ріжемо соломкою. Так само ріжемо куряче м'ясо. Печериці нарізаємо пластинками. Цибулю дрібно кришимо. Подрібнюємо зелень. У глибокій мисці з'єднайте підготовлені інгредієнти, додаємо майонез, перець, сіль і добре перемішуємо. Перед подачею до столу даємо салату з грибів по-корейськи настоятися 20-30 хвилин в прохолодному місці.
Інгредієнти:
сухі деревні гриби - 1 упаковка;
цибуля - 150 г;
часник - 3 зубчики;
оцет - 05 ч. ложки;
рослинне масло - 70 мл;
червоний перець - щіпка;
сіль.
Приготування
Гриби викладаємо в каструлю і заливаємо окропом. Воду за смаком підсолюємо і вливаємо оцет. Залишаємо приблизно на годину. За цей час гриби мають набрякнути і розкритися. На сковороді добре розігріваємо рослинне масло і кладемо в нього червоний перець.
Перемішуємо і обсмажуємо приблизно хвилину. Після цього викладаємо подрібнену цибулю і обсмажуємо його до рум'яності. Тепер виймаємо з води гриби, промиваємо їх, знову складаємо в глибокий посуд, вливаємо киплячу зажарку, перемішуємо, додаємо подрібнений часник, знову перемішуємо і ставимо остигати.
Також цей салат можна приготувати дещо по-іншому: підготовлені гриби викласти на сковороду з цибулею, перемішати і обсмажити хвилини 3 помішуючи. Виходить не менш смачно.
Інгредієнти:
морква - 150 г;
сушені гриби (шиітаке) - 100 г;
цибуля - 100 г;
часник - 2 зубчики;
оцет - 1 ч. ложка;
цукор - 1 ч. ложка;
рослинна олія - 4 ст. ложки;
сіль, паприка, мелений коріандр, червоний перець - за смаком.
Приготування
Гриби заливаємо холодною водою і залишаємо на ніч. Після цього промиваємо і відварюємо в підсоленій воді протягом 20 хвилин. Потім відкидаємо їх на друшляк. Моркву тремо на тертці для корейської моркви. Додаємо цукор, оцет, сіль, перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин. Тепер викладаємо гриби і всі разом перемішуємо. Цибулю нарізаємо півкільцями, викладаємо його на моркву. Часник пропускаємо через прес і теж відправляємо до моркви з цибулею, туди ж додаємо і спеції. Рослинне масло наливають на сковороду і гарненько його нагріваємо. Виливаємо зверху на салат. Знову перемішуємо і відправляємо салат в холодильник години на 4 просочуватися.
Інгредієнти:
муер (деревні гриби) - 25 г;
морква - 200 г;
цибуля - 100 г;
болгарський перець - 1 шт.;
часник - 3 зубчики;
соєвий соус - 3 ст. ложки;
оцет - 1 ч. ложка;
рослинна олія - 60 мл;
сіль, червоний і чорний мелений перець, коріандр - за смаком.
Приготування
Гриби заливаємо водою і залишаємо годин на 6. Води повинно бути багато, так як при набуханні гриби сильно збільшуються в розмірах. Потім відкидаємо їх на друшляк і промиваємо під проточною водою. Цибулю ріжемо півкільцями, часник пропускаємо через прес або дрібно рубаємо. Розігріваємо олію, обсмажуємо на ньому цибулю і часник 3 хвилини, помішуючи. Потім додаємо спеції, перемішуємо і прогріваємо масу хвилини 2.
Після цього вливаємо оцет і соєвий соус . Тим часом гриби нарізаємо тонкою соломкою, а моркву натираємо на спеціальній тертці для корейської моркви. З'єднуємо гриби, морква, цибуля з часником і спеціями і перемішуємо. В кінці додаємо болгарський перець, нарізаний соломкою. Знову перемішуємо і відправляємо в холодильник на 1 годину. Після того, як салат настоїться, можна подавати його до столу.
Салат з корейською морквою, куркою і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе варимо до готовності, яйця - круто. Відокремлюємо білки від жовтків. Білки ріжемо соломкою. Так само ріжемо куряче м'ясо. Печериці нарізаємо пластинками. Цибулю дрібно кришимо. Подрібнюємо зелень. У глибокій мисці з'єднайте підготовлені інгредієнти, додаємо майонез, перець, сіль і добре перемішуємо. Перед подачею до столу даємо салату з грибів по-корейськи настоятися 20-30 хвилин в прохолодному місці.
Корейський салат з деревних грибів
Інгредієнти:
Приготування
Гриби викладаємо в каструлю і заливаємо окропом. Воду за смаком підсолюємо і вливаємо оцет. Залишаємо приблизно на годину. За цей час гриби мають набрякнути і розкритися. На сковороді добре розігріваємо рослинне масло і кладемо в нього червоний перець.
Перемішуємо і обсмажуємо приблизно хвилину. Після цього викладаємо подрібнену цибулю і обсмажуємо його до рум'яності. Тепер виймаємо з води гриби, промиваємо їх, знову складаємо в глибокий посуд, вливаємо киплячу зажарку, перемішуємо, додаємо подрібнений часник, знову перемішуємо і ставимо остигати.
Також цей салат можна приготувати дещо по-іншому: підготовлені гриби викласти на сковороду з цибулею, перемішати і обсмажити хвилини 3 помішуючи. Виходить не менш смачно.
Корейський салат з сушених грибів
Інгредієнти:
Приготування
Гриби заливаємо холодною водою і залишаємо на ніч. Після цього промиваємо і відварюємо в підсоленій воді протягом 20 хвилин. Потім відкидаємо їх на друшляк. Моркву тремо на тертці для корейської моркви. Додаємо цукор, оцет, сіль, перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин. Тепер викладаємо гриби і всі разом перемішуємо. Цибулю нарізаємо півкільцями, викладаємо його на моркву. Часник пропускаємо через прес і теж відправляємо до моркви з цибулею, туди ж додаємо і спеції. Рослинне масло наливають на сковороду і гарненько його нагріваємо. Виливаємо зверху на салат. Знову перемішуємо і відправляємо салат в холодильник години на 4 просочуватися.
Салат з корейською морквою і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Гриби заливаємо водою і залишаємо годин на 6. Води повинно бути багато, так як при набуханні гриби сильно збільшуються в розмірах. Потім відкидаємо їх на друшляк і промиваємо під проточною водою. Цибулю ріжемо півкільцями, часник пропускаємо через прес або дрібно рубаємо. Розігріваємо олію, обсмажуємо на ньому цибулю і часник 3 хвилини, помішуючи. Потім додаємо спеції, перемішуємо і прогріваємо масу хвилини 2.
Після цього вливаємо оцет і соєвий соус . Тим часом гриби нарізаємо тонкою соломкою, а моркву натираємо на спеціальній тертці для корейської моркви. З'єднуємо гриби, морква, цибуля з часником і спеціями і перемішуємо. В кінці додаємо болгарський перець, нарізаний соломкою. Знову перемішуємо і відправляємо в холодильник на 1 годину. Після того, як салат настоїться, можна подавати його до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з грибами і морквою
Салат - дивовижне блюдо, досить додати або замінити один інгредієнт, і виходить новий варіант закуски. І сьогодні ми поговоримо про салаті з грибами
Салат з кальмарами і грибами
Кальмари чудово поєднуються з багатьма продуктами. І сьогодні мова піде про дивовижних салатах з кальмарами і грибами. Таке вишукане блюдо неодмінно
Салат з сушеними грибами
Гриби - дуже корисний дієтичний продукт, з якого можна створити багато смачних і оригінальних страв. І сьогодні мова піде про салаті з сушеними
Маринована морква
Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і
Корейський салат з м'ясом
Страви корейської кухні для нас вже давно перестали бути екзотикою - вони увійшли в наше меню і полюбилися багатьма. Нижче ми наведемо кілька
Кабачки по-корейськи - рецепти
Корейські страви вже давно присутні на наших столах. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими варіантами, як смачно приготувати кабачки по-корейськи.