Корейський салат з м'ясом

Корейський салат «Хе» з м'яса
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо нарізаємо тонкими смужками, викладаємо на сковороду, злегка підсолюємо і обсмажуємо на великому вогні, поки не випарується волога. Моркву тремо на крупній тертці, цибулю дрібно кришимо, з'єднуємо його з морквою, злегка підсолюємо і додаємо подрібнену зелень. Сюди ж викладаємо м'ясо, додаємо соєвий соус , оцет за смаком сіль і перець і добре все перемішуємо. На суху сковороду наливаємо 3 столові ложки рослинної олії і нагріваємо його до тих пір, поки не з'явиться димок. Виливаємо киплячу олію до решти інгредієнтів і знову гарненько перемішуємо. Все, хе готово!
Корейський салат «Огірки з м'ясом»
Інгредієнти:
Приготування
Огірки нарізаємо довгою соломкою, складаємо в миску, посипаємо сіллю і залишаємо на півгодини. Також ріжемо соломкою солодкий перець і цибулю. Свинину нарізаємо тоненькими довгастими шматочками. Огірки віджимаємо і сік зливаємо - нам рідина не знадобиться. Додаємо до огірків спеції, подрібнений часник (2 зубчики) і соус чилі .
На сильному вогні в глибокій сковороді обсмажуємо м'ясо, коли рідина випарується, додаємо цибулю і смажимо, поки він не стане м'яким. Тепер вливаємо соєвий соус, викладаємо солодкий перець, видавлюємо зубчик часнику, перемішуємо і викладаємо це все на огірки. Хвилин через 5 перемішуємо, якщо треба, додаємо спеції відсутні або сіль. Накриваємо посуд з салатом і залишаємо до охолодження в прохолодному місці.
Салат з корейською морквою, грибами і м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
Свинячі відбивні, обсмажуємо на сковороді до готовності. Печериці нарізаємо тонкими пластинками і заливаємо їх окропом хвилини на 3. Потім воду зливаємо, а гриби викладаємо до моркви, перемішуємо і залишаємо хвилин на 15. Тим часом нарізаємо соломкою відбивні і перець. З'єднуємо їх з іншими інгредієнтами, додаємо майонез і перемішуємо.
Корейський салат з соєвого м'яса
Інгредієнти:
Приготування
Соєве м'ясо відварюємо в підсоленій воді. Як правило, на упаковці додається інструкція з приготування м'яса кожного

Дрібно рубаємо часник, змішуємо його з кунжутом, коріандром, перцем, оцтом і олією. Отриману суміш підігріваємо в мікрохвильовій печі близько хвилини при максимальній потужності. Зелень дрібно нарізаємо.
Соєве м'ясо з'єднуємо з морквою, вливаємо олію зі спеціями і додаємо зелень. Гарненько все це перемішуємо. Салат накриваємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник годин на 10-12 щоб він настоявся і просочився, як слід!
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з кальмарами і грибами
Кальмари чудово поєднуються з багатьма продуктами. І сьогодні мова піде про дивовижних салатах з кальмарами і грибами. Таке вишукане блюдо неодмінно

Салат з капусти і моркви з оцтом
Салат з капусти і моркви з оцтом - відмінне джерело вітамінів і мікроелементів для нашого організму. Також ці речовини покращують роботу

Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.

Огірки з кунжутом
Огірки з кунжутом - легка і пікантна закуска, яка чудово поєднується з будь-яким гарніром. Вона чудово підійде для святкового або фуршетного столу. І

Салат з грибів по-корейськи
Страви корейської кухні припали до смаку багатьом. Вони вже давно присутні на наших столах і не вважаються екзотикою. Любителів такої кухні ми зараз

Кабачки по-корейськи - рецепти
Корейські страви вже давно присутні на наших столах. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими варіантами, як смачно приготувати кабачки по-корейськи.