Салат з капусти і моркви з оцтом
Салат з капусти і моркви з різними добавками є відмінним джерелом вітамінів для організму людини, і при цьому налагоджує роботу шлунково-кишкового тракту. Нижче ми вам розповімо, як приготувати такий салатик.
Салат з капусти і моркви з оцтом
Інгредієнти:
капуста - 400 г;
морква - 300 г;
оцет;
цукор;
сіль;
зелень.
Приготування
Моркву натираємо на тертку і шаткуємо капусту, з'єднуємо овочі, підсолюємо, розминаємо руками і ненадовго залишаємо. Для приготування соусу з'єднуємо оцет, сіль і цукор, перемішуємо. І заливаємо їм капусту з морквою, даємо салату настоятися 30 - 40 хвилин і можна їсти.
Салат з морквою, білокачанної капустою і оцтом
Інгредієнти:
морква - 300 г;
капуста - 700 г;
цибуля - 1 шт.;
яблучний оцет;
рослинне масло - 100 мл;
сіль;
часник - 2 зубчики;
цукор.
Приготування
Нарізаємо цибулю шаткуємо капусту і моркву. Для заправки салату в ємність наливаємо олію, оцет, висипаємо цукор, сіль і видавлюємо часник, перемішуємо і заправляємо салат, і залишаємо промаринуватися 25 хвилин.
Простий салат з капусти і моркви з оцтом
Інгредієнти:
морква - 3-4 шт.;
капуста - 300 г;
оцет - 1/2 ст. ложки;
олія оливкова - 1 ст. ложка;
соєвий соус;
петрушка.
Приготування
Моркву миємо, чистимо і натираємо на тертці. Капусту тонко шаткуємо, нарізаємо петрушку. Змішуємо інгредієнти, заправляємо салат оцтом, соєвим соусом і маслом.
Салат з капусти, шинки, моркви з оцтом
Інгредієнти:
шинка не жирна - 200 г;
морква - 3 шт.;
капуста пекінська - 200 г;
горіх волоський - 100 г;
олія оливкова - для заправки;
бальзамічний оцет;
сіль.
Приготування
Морква добре миємо й чистимо, після чого відрізаємо хвостик і тремо на тертку. Пекінську капусту шаткуємо ножем. Шинку нарізаємо довгою соломкою. Волоський горіх подрібнюємо. Викладаємо продукти в одну ємність, перемішуємо і заправляємо олією і оцтом, солимо перед подачею на стіл.
Салат з моркви, капусти з оцтом і свіжих грибів
Інгредієнти:
капуста - 300 г;
морква - 2 шт.;
печериці - 200 г;
горіх волоський - 100 г;
олія оливкова;
оцет яблучний;
сіль.
Приготування
Моркву і капусту крупно шаткуємо. Гриби нарізаємо тонкими слайсами. Горіхи ріжемо, але не дуже дрібно. Змішуємо продукти, заправляємо салат олією і оцтом.
Салат з морквою, капустою, огірком і оцтом
Інгредієнти:
капуста білокачанна - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
огірки солоні - 4 шт.;
горошок зелений - 1 банка;
петрушка;
кріп;
часник - 2 зубчики;
соняшникова ароматне масло;
сіль;
оцет винний.
Приготування
Огірки нарізаємо часточками, капусту шаткуємо, зелень дрібно ріжемо, моркву натираємо на тертці, часник подрібнюємо. Викладаємо овочі в салатник, заправляємо олією і додаємо оцет.
Рецепт салату з моркви і капусти з оцтом
Інгредієнти:
капуста - 400 г;
морква - 3 - 4 шт.;
часник - 3 зубчики;
сир сулугуні -150 г;
петрушка свіжа;
кмин;
кардамон;
олія оливкова;
оцет яблучний - 1 /2 ст. ложки;
соєвий соус.
Приготування
Моркву ріжемо дрібно. Капусту шаткуємо, зелень рубаємо ножем. Сир сулугуні поділяємо волокнами. Часник подрібнюємо. Продукти з'єднуємо в одному салатнику, додаємо оцет і олію.
Рецепт капустяно-морквяного салату з оцтом
Інгредієнти:
капуста - 1 качан;
морква - 1 шт.;
яблуко - 1 шт.;
сіль;
цукор - 1 ч. ложка;
оцет яблучний - 2 ст. ложки;
рослинна олія - 50 мл
Приготування
Капусту ріжемо соломкою і обминаємо. Яблуко і моркву тремо на тертці великого розміру. У великому салатнику змішати капусту та моркву, додаємо цукор, сіль. Після цього додаємо яблучко і перемішуємо, в кінці додаємо оцет і масло. Прикрашаємо салат журавлиною.
Салат з капусти і моркви з оцтом
Інгредієнти:
Приготування
Моркву натираємо на тертку і шаткуємо капусту, з'єднуємо овочі, підсолюємо, розминаємо руками і ненадовго залишаємо. Для приготування соусу з'єднуємо оцет, сіль і цукор, перемішуємо. І заливаємо їм капусту з морквою, даємо салату настоятися 30 - 40 хвилин і можна їсти.
Салат з морквою, білокачанної капустою і оцтом
Інгредієнти:
Приготування
Нарізаємо цибулю шаткуємо капусту і моркву. Для заправки салату в ємність наливаємо олію, оцет, висипаємо цукор, сіль і видавлюємо часник, перемішуємо і заправляємо салат, і залишаємо промаринуватися 25 хвилин.
Простий салат з капусти і моркви з оцтом
Інгредієнти:
Приготування
Моркву миємо, чистимо і натираємо на тертці. Капусту тонко шаткуємо, нарізаємо петрушку. Змішуємо інгредієнти, заправляємо салат оцтом, соєвим соусом і маслом.
Салат з капусти, шинки, моркви з оцтом
Інгредієнти:
Приготування
Морква добре миємо й чистимо, після чого відрізаємо хвостик і тремо на тертку. Пекінську капусту шаткуємо ножем. Шинку нарізаємо довгою соломкою. Волоський горіх подрібнюємо. Викладаємо продукти в одну ємність, перемішуємо і заправляємо олією і оцтом, солимо перед подачею на стіл.
Салат з моркви, капусти з оцтом і свіжих грибів
Інгредієнти:
Приготування
Моркву і капусту крупно шаткуємо. Гриби нарізаємо тонкими слайсами. Горіхи ріжемо, але не дуже дрібно. Змішуємо продукти, заправляємо салат олією і оцтом.
Салат з морквою, капустою, огірком і оцтом
Інгредієнти:
Приготування
Огірки нарізаємо часточками, капусту шаткуємо, зелень дрібно ріжемо, моркву натираємо на тертці, часник подрібнюємо. Викладаємо овочі в салатник, заправляємо олією і додаємо оцет.
Рецепт салату з моркви і капусти з оцтом
Інгредієнти:
Приготування
Моркву ріжемо дрібно. Капусту шаткуємо, зелень рубаємо ножем. Сир сулугуні поділяємо волокнами. Часник подрібнюємо. Продукти з'єднуємо в одному салатнику, додаємо оцет і олію.
Рецепт капустяно-морквяного салату з оцтом
Інгредієнти:
Приготування
Капусту ріжемо соломкою і обминаємо. Яблуко і моркву тремо на тертці великого розміру. У великому салатнику змішати капусту та моркву, додаємо цукор, сіль. Після цього додаємо яблучко і перемішуємо, в кінці додаємо оцет і масло. Прикрашаємо салат журавлиною.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з капусти з перцем
Овочеві салати - це чудовий здоровий перекус, а також доповнення до основних страв. І зараз ми розповімо, як зробити корисний салатик з капусти з
Салат з капусти з оцтом
Рецептів створення салатів з такого корисного овоча, як капуста, існує велика кількість. Це і легкі салатики для перекусів свят для заготівлі на
Салат з помідорами і капустою
Салати - це чудовий перекус і доповнення до будь-якої страви. І сьогодні ми пропонуємо зробити дивовижний літній салатик з помідорами та капустою.
Салат з морквою, капустою і буряком
Салат з морквою, капустою і буряком - вітамінне блюдо, яке відмінно очищає кишечник і прискорює обмін речовин. Приготувати його досить нескладно.
Салат зі свіжої моркви
Морква - дуже корисний і смачний овоч, багатий вітаміном А. І зараз ми поділимося з вами поживними і оригінальними рецептами салатів зі свіжої
Салат з моркви і яблук
Салат з моркви і яблук - це легка закуска, яку зробити досить просто. Така страва неодмінно оцінять ті, хто дотримуються дієти і стежать за своєю