Салат з моркви і яблук
Легкий салат з яблук і моркви можна приготувати в будь-який час року. Різні заправки і доповнення допоможуть урізноманітнити обидва простих інгредієнта і створити цілісне блюдо, яке добре втамує голод без шкоди для фігури.
Салат з морквою і яблуком
Інгредієнти:
яблука - 2 шт.;
лимонний сік - 1 1/2 ст. ложки;
морква - 3 шт.;
оливкова олія - 1 ст. ложка;
цукор - 1 ч. ложка;
чорний перець - за смаком;
сир фета - 60 г;
петрушка.
Приготування
Яблука нарізаємо шматочками і скроплюємо лимонним соком. Моркву нарізаємо тонкою соломкою і додаємо до яблук. Заправляємо салат олією, посипаємо цукром, свіжою зеленню і сиром фета.
Салат з капустою, морквою і яблуком
Інгредієнти:
червонокачанна капуста - 1/4 качана;
яблуко - 2 шт.;
морква - 1 шт.;
зелень;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
мед - 2 ст. ложки;
яблучний оцет - 2 ст. ложки;
сік лимона - 1 ст. ложка;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Капусту шаткуємо й обминаємо з дрібкою солі. Додаємо до капусти натерту моркву і яблуко, доповнюємо салат свіжою зеленню. Змішуємо мед з оцтом, олією і соком лимона. Солимо і перчимо заправку за смаком і поливаємо нею салат.
Салат з яблуком, морквою і яйцем
Інгредієнти:
яйця - 4 шт.;
морква - 1 шт.;
яблуко - 1 шт.;
червоний цибуля - 1/2 шт.;
грецький йогурт - 2 ст. ложки;
сіль, перець - за смаком;
горіхи - 1 жменя.
Приготування
Яйця відварюємо і подрібнюємо. Червоний цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, яблуко - пластинами, а моркву натираємо на тертці. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти в салатник і заправляємо грецьким йогуртом . Приправляємо страву сіллю, перцем, а перед подачею посипаємо подрібненими горіхами. Подаємо салат до столу в холодному вигляді.
Салат з редькою, морквою і яблуком
Інгредієнти:
червонокачанна капуста - 1/4 шт.;
яблуко - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
редька - 1/3 шт.;
мед - 1 1/2 ч. ложки;
зернова гірчиця - 2 ч. ложки;
сік 1/2 лимона;
рослинна олія - 4 ст. ложки.
Приготування
Для заправки змішуємо гірчицю, мед і масло в склянці. Доповнюємо заправку лимонним соком, а також не забуваємо про сіль з перцем. Капусту дрібно шаткуємо, а моркву і яблука натираємо на крупній тертці. Змішуємо підготовлені інгредієнти в салатник. Подаємо салат до столу, поливши соусом.
Салат з морквою, яблуками і селерою
Інгредієнти:
яблуко - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
стебла селери - 2 шт.;
листя селери - 1 жменя;
петрушка - 1 жменя;
насіння соняшника - 2 ч. ложки;
арахіс - 1 ст. ложка;
мед - 1 1/2 ч. ложки;
рослинне масло - 2 ч. ложки;
тертий імбир - 1/4 ч. ложки;
сік 1/2 лимона.
Приготування
Яблуко і моркву натираємо на крупній тертці. Стебла селери ріжемо впоперек тонкими скибочками, а листя грубо подрібнюємо. Змішуємо овочі з листям селери, насінням і подрібненим арахісом. Змішуємо мед з маслом і лимонним соком, додаємо імбир і поливаємо заправкою салат.
Салат з буряком, морквою і яблуком
Інгредієнти:
цедра і сік 1 апельсина;
цедра і сік 1 лимона;
винний оцет - 2 ст. ложки;
оливкова олія - 3/4 ст.;
сіль, перець - за смаком;
буряк - 500 г;
морква - 2-3 шт.;
яблуко - 1 шт.;
петрушка - 1 пучок.
Приготування
У глибокій мисці змішуємо цедру, сік апельсина і лимона з оцтом. Постійно помішуючи суміш цитрусових, підливаємо до неї оливкова олія, а потім додаємо сіль з перцем за смаком.
Моркву і буряк миємо, чистимо і дрібно шаткуємо, або натираємо на крупній тертці. Аналогічним чином робимо і з яблуком. Всі підготовлені інгредієнти кладемо в миску з заправкою і перемішуємо. Готовий салат посипаємо зеленню петрушки.
Салат з морквою і яблуком
Інгредієнти:
Приготування
Яблука нарізаємо шматочками і скроплюємо лимонним соком. Моркву нарізаємо тонкою соломкою і додаємо до яблук. Заправляємо салат олією, посипаємо цукром, свіжою зеленню і сиром фета.
Салат з капустою, морквою і яблуком
Інгредієнти:
Приготування
Капусту шаткуємо й обминаємо з дрібкою солі. Додаємо до капусти натерту моркву і яблуко, доповнюємо салат свіжою зеленню. Змішуємо мед з оцтом, олією і соком лимона. Солимо і перчимо заправку за смаком і поливаємо нею салат.
Салат з яблуком, морквою і яйцем
Інгредієнти:
Приготування
Яйця відварюємо і подрібнюємо. Червоний цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, яблуко - пластинами, а моркву натираємо на тертці. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти в салатник і заправляємо грецьким йогуртом . Приправляємо страву сіллю, перцем, а перед подачею посипаємо подрібненими горіхами. Подаємо салат до столу в холодному вигляді.
Салат з редькою, морквою і яблуком
Інгредієнти:
Приготування
Для заправки змішуємо гірчицю, мед і масло в склянці. Доповнюємо заправку лимонним соком, а також не забуваємо про сіль з перцем. Капусту дрібно шаткуємо, а моркву і яблука натираємо на крупній тертці. Змішуємо підготовлені інгредієнти в салатник. Подаємо салат до столу, поливши соусом.
Салат з морквою, яблуками і селерою
Інгредієнти:
Приготування
Яблуко і моркву натираємо на крупній тертці. Стебла селери ріжемо впоперек тонкими скибочками, а листя грубо подрібнюємо. Змішуємо овочі з листям селери, насінням і подрібненим арахісом. Змішуємо мед з маслом і лимонним соком, додаємо імбир і поливаємо заправкою салат.
Салат з буряком, морквою і яблуком
Інгредієнти:
Приготування
У глибокій мисці змішуємо цедру, сік апельсина і лимона з оцтом. Постійно помішуючи суміш цитрусових, підливаємо до неї оливкова олія, а потім додаємо сіль з перцем за смаком.
Моркву і буряк миємо, чистимо і дрібно шаткуємо, або натираємо на крупній тертці. Аналогічним чином робимо і з яблуком. Всі підготовлені інгредієнти кладемо в миску з заправкою і перемішуємо. Готовий салат посипаємо зеленню петрушки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат із селери з яблуком
Селера корисне і дивне рослина, що містить багато вітамінів і мінералів. Він входить до складу різних дієт, так як добре виводить шлаки і токсини з
Салат з буряка і капусти
Овочеві салати дуже корисні для нашого організму. Вони збуджують апетит і постачають наш організм необхідними вітамінами. І сьогодні ми розповімо, як
Крабовий салат з яблуком - рецепт
Крабовий салат можна готувати не тільки з використанням крабових паличок, кукурудзи і майонезу, і сьогодні ми пропонуємо вам кілька нових рецептів
Салат з капусти з яблуками
У літній період, коли багато свіжих овочів і фруктів, звичайно ж, хочеться чогось легкого і вітамінного. І тому ми рекомендуємо вам приготувати
Салат із зеленим яблуком
Яблука - це смачний фрукт, який широко використовується в кулінарії. І сьогодні ми підкажемо вам кілька варіантів створення чудових салатиків з
Фруктовий салат з яблук
Фруктові салати - чудовий і легкий десерт в спекотний літній день. А приготувати таке ласощі можна за лічені хвилини. У нашій статті ми зібрали