Салат з буряка і капусти
Овочеві салати - дуже корисні для нашого організму. Їх бажано їсти цілий рік, тому що вони забезпечують організм необхідними вітамінами і збуджують апетит. Давайте розглянемо з вами рецепти салатів з буряка з капустою, і ви здивуєтеся, наскільки вони виходять смачними, соковитими і ароматними.
Інгредієнти:
буряк - 2 шт.;
капуста - 500 г;
морква - 1 шт.
Приготування
Всі овочі чистимо і шаткуємо тонкою соломкою, або натираємо на корейській тертці. Далі переходимо до приготування заправки. Для цього зелень промиваємо і подрібнюємо, часник чистимо і дрібно рубаємо. Додаємо масло, лимонний сік, приправу, спеції за смаком і все добре перемішуємо. Всі овочі перекладаємо в салатник, поливаємо заправкою і перемішуємо. Тепер ставимо готовий салат із буряка з капустою і морквою в холодильник, щоб він просочився і став ще смачніше.
Інгредієнти:
болгарський солодкий перець - 1 шт.;
капуста білокачанна - 300 г;
корінь селери - 70 г;
оцет яблучний - 1 ст. ложка;
кислі яблука - 2 шт.;
оливкова олія - 4 ст. ложки;
зіра - 2 ч. ложки;
солоні огірки - 2 шт.;
зелена цибуля - 1 пучок;
буряк - 1 шт.;
родзинки без кісточок - 50 г;
морква - 1 шт.
Приготування
Буряк, корінь селери і моркву чистимо і натираємо разом з яблуками на крупній тертці. Зелений цибулька промиваємо. Капусту тоненько шаткуємо, видаливши погані верхні листки. Солоні огірки нарізаємо кубиками, а зелений лук - кільцями. Родзинки кладемо на 10 хвилин у гарячу воду. Насіння зіри обсмажуємо 2-3 хвилинки на сухій сковороді, а потім перекладаємо в маленьку миску і збиваємо з оливковим маслом, сіллю, оцтом і перцем. Тепер з'єднуємо всі інгредієнти салату у великій мисці, поливаємо заправкою і перемішуємо.
Інгредієнти:
яловичина - 300 г;
буряк - 2 шт.;
капуста - 350 г;
яблуко - 2 шт.;
лимонний сік - 1 ст. ложка;
майонез;
сіль.
Приготування
Отже, беремо м'ясо нежирної яловичини або шматочок телятини, промиваємо і відварюємо. Потім охолоджуємо і нарізаємо соломкою. Буряк варимо, очищаємо і натираємо на крупній терочке. Свіжу капусту тоненько шаткуємо соломкою, солимо і трохи мнемо руками до виділення соку. Яблука очищаємо і подрібнюємо на крупній тертці. Потім всі підготовлені продукти перекладаємо в салатник, перемішуємо, заправляємо майонезом і злегка скроплюємо лимонним соком.
Салат з капусти з буряком
Інгредієнти:
Приготування
Всі овочі чистимо і шаткуємо тонкою соломкою, або натираємо на корейській тертці. Далі переходимо до приготування заправки. Для цього зелень промиваємо і подрібнюємо, часник чистимо і дрібно рубаємо. Додаємо масло, лимонний сік, приправу, спеції за смаком і все добре перемішуємо. Всі овочі перекладаємо в салатник, поливаємо заправкою і перемішуємо. Тепер ставимо готовий салат із буряка з капустою і морквою в холодильник, щоб він просочився і став ще смачніше.
Салат з буряка, яблук і капусти
Інгредієнти:
Приготування
Буряк, корінь селери і моркву чистимо і натираємо разом з яблуками на крупній тертці. Зелений цибулька промиваємо. Капусту тоненько шаткуємо, видаливши погані верхні листки. Солоні огірки нарізаємо кубиками, а зелений лук - кільцями. Родзинки кладемо на 10 хвилин у гарячу воду. Насіння зіри обсмажуємо 2-3 хвилинки на сухій сковороді, а потім перекладаємо в маленьку миску і збиваємо з оливковим маслом, сіллю, оцтом і перцем. Тепер з'єднуємо всі інгредієнти салату у великій мисці, поливаємо заправкою і перемішуємо.
Салат з морквою, буряком, м'ясом і капустою
Інгредієнти:
Приготування
Отже, беремо м'ясо нежирної яловичини або шматочок телятини, промиваємо і відварюємо. Потім охолоджуємо і нарізаємо соломкою. Буряк варимо, очищаємо і натираємо на крупній терочке. Свіжу капусту тоненько шаткуємо соломкою, солимо і трохи мнемо руками до виділення соку. Яблука очищаємо і подрібнюємо на крупній тертці. Потім всі підготовлені продукти перекладаємо в салатник, перемішуємо, заправляємо майонезом і злегка скроплюємо лимонним соком.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з буряка та моркви
У зиязикай період не завжди можна поласувати салатами зі свіжих овочів, які не радують своїм смаком. Але можна скористатися сезонними для цього
Салат з буряком і яблуком
Буряк - джерело вітаміну С, фосфору і міді. Вона чудово виводить з організму токсини і шлаки. І сьогодні ми з вами поговоримо про корисний овочевий
Салат з капусти з яблуками
У літній період, коли багато свіжих овочів і фруктів, звичайно ж, хочеться чогось легкого і вітамінного. І тому ми рекомендуємо вам приготувати
Салат з морквою, капустою і буряком
Салат з морквою, капустою і буряком - вітамінне блюдо, яке відмінно очищає кишечник і прискорює обмін речовин. Приготувати його досить нескладно.
Салат зі свіжої моркви
Морква - дуже корисний і смачний овоч, багатий вітаміном А. І зараз ми поділимося з вами поживними і оригінальними рецептами салатів зі свіжої
Салат з моркви і яблук
Салат з моркви і яблук - це легка закуска, яку зробити досить просто. Така страва неодмінно оцінять ті, хто дотримуються дієти і стежать за своєю