Салат з буряком і яблуком
Буряк - відмінне джерело вітаміну С, фосфору і міді. Цей овоч запобігає появі або розвиток злоякісних пухлин. Вона виводить з організму токсини і шлаки. Ви ще не готуєте салат з буряком ? Тоді представляємо вам наші оригінальні і смачні рецепти.
Інгредієнти:
буряк - 3 шт.;
кисло - солодкі яблука - 4 шт.;
мелена кориця;
зелень кропу, петрушки, сіль.
Приготування
Буряк промиваємо і відварюємо на пару. Потім охолоджуємо, очищаємо і натираємо на крупній тертці. Яблука теж подрібнюємо за допомогою терки і змішуємо з буряком. Готовий салат солимо, посипаємо свіжою зеленню, додаємо корицю і перемішуємо.
Інгредієнти:
оселедець - 1 шт.;
варена буряк - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
яблуко - 1 шт.;
варене яйце - 2 шт.;
часник - 2 зубчики;
рослинне масло - 1 ст. ложка;
сметана - 4 ст. ложки;
зелень - для прикраси.
Приготування
Оселедець обробляємо, очищаємо від кісток, луски, знімаємо шкірку, відрізаємо хвіст, голову, видаляємо нутрощі і разом з яйцем і цибулею нарізаємо дрібними шматочками. Буряк і яблуко очищаємо і натираємо на маленькій тертці. Часник звільняємо від лушпиння і видавлюємо через прес. Тепер всі інгредієнти з'єднуємо в салатнику, заправляємо рослинним маслом і сметанкою. Прикрашаємо готовий салатик другим яйцем, і свіжої подрібненої зеленню.
Інгредієнти:
свіжі огірки - 2 шт.;
буряк - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
консервована кукурудза - 200 г;
яблуко - 1 шт.;
сухарі - 100 г;
кабачок -1 шт.;
сметана - за смаком;
зелень - 1 пучок.
Приготування
Для приготування салату «Овочеве асорті», готуємо спочатку всі продукти. Цибулину і моркву чистимо, промиваємо і натираємо на крупній тертці. Зелень споліскуємо і дрібно рубаємо ножем. Часник чистимо від луски і подрібнюємо. Кабачок миємо, зрізаємо шкірку і нарізаємо кубиками. Капусту шаткуємо тонкою соломкою. Огірки промиваємо, витираємо і подрібнюємо разом з яблуками паличками. Молоду буряк очищаємо, промиваємо та нарізаємо теж соломкою.
Тепер відкриваємо баночку консервованої кукурудзи, зливаємо рідину. Всі продукти змішуємо в мисці, солимо, посипаємо сухарями, заправляємо салат з буряком, морквою і яблуком сметаною або майонезом і гарненько перемішуємо.
Салат з буряка і яблук
Інгредієнти:
Приготування
Буряк промиваємо і відварюємо на пару. Потім охолоджуємо, очищаємо і натираємо на крупній тертці. Яблука теж подрібнюємо за допомогою терки і змішуємо з буряком. Готовий салат солимо, посипаємо свіжою зеленню, додаємо корицю і перемішуємо.
Салат з буряком, яблуком і оселедцем
Інгредієнти:
Приготування
Оселедець обробляємо, очищаємо від кісток, луски, знімаємо шкірку, відрізаємо хвіст, голову, видаляємо нутрощі і разом з яйцем і цибулею нарізаємо дрібними шматочками. Буряк і яблуко очищаємо і натираємо на маленькій тертці. Часник звільняємо від лушпиння і видавлюємо через прес. Тепер всі інгредієнти з'єднуємо в салатнику, заправляємо рослинним маслом і сметанкою. Прикрашаємо готовий салатик другим яйцем, і свіжої подрібненої зеленню.
Салат з буряком, морквою, яблуками і капустою
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування салату «Овочеве асорті», готуємо спочатку всі продукти. Цибулину і моркву чистимо, промиваємо і натираємо на крупній тертці. Зелень споліскуємо і дрібно рубаємо ножем. Часник чистимо від луски і подрібнюємо. Кабачок миємо, зрізаємо шкірку і нарізаємо кубиками. Капусту шаткуємо тонкою соломкою. Огірки промиваємо, витираємо і подрібнюємо разом з яблуками паличками. Молоду буряк очищаємо, промиваємо та нарізаємо теж соломкою.
Тепер відкриваємо баночку консервованої кукурудзи, зливаємо рідину. Всі продукти змішуємо в мисці, солимо, посипаємо сухарями, заправляємо салат з буряком, морквою і яблуком сметаною або майонезом і гарненько перемішуємо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салати з буряком - рецепти
Всім відомо, що буряк є дуже корисним овочем, який просто необхідно включити в свій раціон. Але як це зробити? Не будеш же просто їсти сирий продукт.
Салат з буряком, чорносливом і волоським горіхом
Буряк - корисний і смачний продукт. І сьогодні ми поговоримо про живильному салаті з буряком, чорносливом і волоським горіхом. Страва вийде вишуканим
Салат з буряка і капусти
Овочеві салати дуже корисні для нашого організму. Вони збуджують апетит і постачають наш організм необхідними вітамінами. І сьогодні ми розповімо, як
Салат з морквою, капустою і буряком
Салат з морквою, капустою і буряком - вітамінне блюдо, яке відмінно очищає кишечник і прискорює обмін речовин. Приготувати його досить нескладно.
Салат з моркви і яблук
Салат з моркви і яблук - це легка закуска, яку зробити досить просто. Така страва неодмінно оцінять ті, хто дотримуються дієти і стежать за своєю
Оселедець під шубою з яйцем
Оселедець під шубою - один з найпопулярніших страв на святковому столі, яке ніколи не набридає. Але іноді все-таки хочеться якось урізноманітнити і