Салат з капусти з яблуками
Літо в двох кроках від нас, а це значить, що настає пора здоров'я, сонця і смачних обідів зі свіжих продуктів. Літні рецепти завжди несуть в собі багато енергії і користі, не винятком є і цей салат, приготовлений на основі яблук і капусти. Легке і при цьому дуже ситне страву можна готувати за різними рецептами, але ми зібрали для вас найсмачніші з них.
Інгредієнти:
Для салату:
молода капуста - 1 шт.;
яблуко - 2 шт.;
морква - 2 шт.;
червоний цибуля - 1 шт.;
петрушка - 1 пучок.
Для заправки:
йогурт - 1 /4 ст.;
майонез - 1 /4 ст.;
мед - 2 ст. ложки;
яблучний оцет - 1 1/2 ст. ложки;
мак - 1/2 ст. ложки;
сіль, перець.
Приготування
Капусту дрібно шаткуємо. Яблука і моркву нарізаємо соломкою, при цьому яблука бажано збризнути соком лимона, щоб не потемніли. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти і додаємо до них тонкі кільця червоного цибулі і свіжу зелень. Викладаємо овочі на блюдо.
Йогурт, майонез, мед, оцет, мак і сіль з перцем збиваємо за допомогою віночка в однорідну масу. Отриманої заправкою поливаємо салат з капусти з морквиною і яблуком зверху.
Інгредієнти:
Для салату:
молода капуста - 1/2 головки;
морква - 2 шт.;
селера - 2 стебла;
зелена цибуля - 3 пера;
огірок - 1/2 шт.;
свіжий базилік - пучок;
кукурудза - 1 1/2 ст.;
яблуко - 1 шт.;
авокадо - 1 шт.
Для заправки:
лайми - 2 шт.;
діжонська гірчиця - 2 ст. ложки;
часник сушений - 1/2 ч. ложки;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Капусту дрібно шаткуємо. Моркву чистимо і натираємо. Яблука очищаємо від шкірки і серцевини і тремо на крупній тертці. Огірок ріжемо тонкими кружечками, а авокадо - кубиками. Свіжий базилік промиваємо, обсушуємо і рвемо руками. Змішуємо базилік з капустою, додаємо всі інші підготовлені інгредієнти і перемішуємо їх в салатник.
З лаймів видавлюємо сік і змішуємо його з гірчицею . Додаємо в заправку часник, а також сіль і перець за смаком. Заправляємо салат відразу ж після приготування, щоб він просочився смаком і ароматами, а яблуко і авокадо не потемніли.
Інгредієнти:
Для салату:
пекінська капуста - 1 качан;
яблука - 2 шт.;
селера - 2 стебла;
виноград - 75 г;
горіхи пекан - 1 жменя;
салат латук - 1 качан.
Для заправки:
майонез - 60 г;
оливкова олія - 1 ч. ложка;
зернова гірчиця - 1 ч. ложка;
сіль, перець.
Приготування
Пекінську капусту і салат дрібно шаткуємо. Морква і яблуко натираємо на крупній тертці, виноград розрізаємо на половинки і видаляємо насіння. Змішуємо всі інгредієнти в салатник.
Майонез і оливкове масло збиваємо з зерновий гірчицею. Додаємо сіль і перець за смаком. Заправляємо салат з пекінською капустою і яблуком і залишаємо його охолоне до подачі.
Інгредієнти:
Для салату:
гарбузове насіння - 1/4 ст.;
насіння соняшнику - 1/4 ст.;
кунжутне насіння - 2 ст. ложки;
зіра - 1 ч. ложка;
капуста - 1/4 шт.;
морква - 1 шт.;
відварений буряк - 1 шт.;
свіжий шпинат - 2 ст.;
червоний цибуля - 1 шт.;
яблуко - 1 шт.;
журавлина сушена - 1 /4 ст.;
свіжа м'ята.
Для заправки:
цедра 1 апельсина;
оливкова олія - 1 ст. ложка;
сіль, перець;
лимонний сік - за смаком.
Приготування
Все насіння змішуємо і підсушуємо на сковороді 3-5 хвилин. Шпинат бланшеруем й обсушуємо. Капусту шаткуємо, морква, яблука і буряк натираємо на крупній тертці або ріжемо соломкою. Червоний цибулю ріжемо тонкими кільцями. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти, додати журавлину і свіжу м'яту.
Для заправки цедру апельсина слід змішати з оливковою олією, сіллю і перцем, а потім розбавити все лимонним соком за смаком. Заправляємо наш салат перед подачею на стіл.
Салат з капусти з морквою і яблуком
Інгредієнти:
Для салату:
Для заправки:
Приготування
Капусту дрібно шаткуємо. Яблука і моркву нарізаємо соломкою, при цьому яблука бажано збризнути соком лимона, щоб не потемніли. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти і додаємо до них тонкі кільця червоного цибулі і свіжу зелень. Викладаємо овочі на блюдо.
Йогурт, майонез, мед, оцет, мак і сіль з перцем збиваємо за допомогою віночка в однорідну масу. Отриманої заправкою поливаємо салат з капусти з морквиною і яблуком зверху.
Рецепт салату з капусти з яблуками
Інгредієнти:
Для салату:
Для заправки:
Приготування
Капусту дрібно шаткуємо. Моркву чистимо і натираємо. Яблука очищаємо від шкірки і серцевини і тремо на крупній тертці. Огірок ріжемо тонкими кружечками, а авокадо - кубиками. Свіжий базилік промиваємо, обсушуємо і рвемо руками. Змішуємо базилік з капустою, додаємо всі інші підготовлені інгредієнти і перемішуємо їх в салатник.
З лаймів видавлюємо сік і змішуємо його з гірчицею . Додаємо в заправку часник, а також сіль і перець за смаком. Заправляємо салат відразу ж після приготування, щоб він просочився смаком і ароматами, а яблуко і авокадо не потемніли.
Салат з селерою, капустою і яблуком
Інгредієнти:
Для салату:
Для заправки:
Приготування
Пекінську капусту і салат дрібно шаткуємо. Морква і яблуко натираємо на крупній тертці, виноград розрізаємо на половинки і видаляємо насіння. Змішуємо всі інгредієнти в салатник.
Майонез і оливкове масло збиваємо з зерновий гірчицею. Додаємо сіль і перець за смаком. Заправляємо салат з пекінською капустою і яблуком і залишаємо його охолоне до подачі.
Салат з буряком, морквою, яблуками і капустою
Інгредієнти:
Для салату:
Для заправки:
Приготування
Все насіння змішуємо і підсушуємо на сковороді 3-5 хвилин. Шпинат бланшеруем й обсушуємо. Капусту шаткуємо, морква, яблука і буряк натираємо на крупній тертці або ріжемо соломкою. Червоний цибулю ріжемо тонкими кільцями. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти, додати журавлину і свіжу м'яту.
Для заправки цедру апельсина слід змішати з оливковою олією, сіллю і перцем, а потім розбавити все лимонним соком за смаком. Заправляємо наш салат перед подачею на стіл.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з буряка і капусти
Овочеві салати дуже корисні для нашого організму. Вони збуджують апетит і постачають наш організм необхідними вітамінами. І сьогодні ми розповімо, як
Салат з моркви і огірка
Салат з огірком і морквою - смачний і простий у приготуванні варіант закуски, який знайде своє місце на святковому, так і повсякденному столі.
Крабовий салат з яблуком - рецепт
Крабовий салат можна готувати не тільки з використанням крабових паличок, кукурудзи і майонезу, і сьогодні ми пропонуємо вам кілька нових рецептів
Салат з моркви і яблук
Салат з моркви і яблук - це легка закуска, яку зробити досить просто. Така страва неодмінно оцінять ті, хто дотримуються дієти і стежать за своєю
Салат із зеленим яблуком
Яблука - це смачний фрукт, який широко використовується в кулінарії. І сьогодні ми підкажемо вам кілька варіантів створення чудових салатиків з
Салат з капусти і моркви з оцтом
Салат з капусти і моркви з оцтом - відмінне джерело вітамінів і мікроелементів для нашого організму. Також ці речовини покращують роботу