Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Крабовий салат з яблуком - рецепт

Крабовий салат з яблуком - рецепт

22-03-2015, 15:13
2 163
Крабовий салат з яблуком - рецепт
Салат з крабами можна приготувати не тільки звичним для нас способом, з використанням крабових паличок , кукурудзи і майонезу (хоча про нього ми, безумовно, теж згадаємо), але і трохи урізноманітнити поняття цієї страви і намагатися втілити в життя дещо оригінальне і смачне. Заінтриговані? Тоді давайте швидше випробуємо нові рецепти.

Салат з кукурудзою, крабовими паличками і яблуком


Почнемо з класичного на наших столах рецепта крабового салату.
Інгредієнти:

  • крабові палички - 250 г;

  • яйця - 4 шт.;

  • огірок - 1 шт.;

  • яблуко - 1 шт.;

  • кукурудза консервована - 1 банка;

  • китайська капуста -1 качан;

  • майонез.


  • Приготування
    Крабові палички нарізаємо кубиками. Яйця відварюємо круто і також подрібнюємо. Огірки та яблука нарізаємо соломкою, яблука бажано потім відразу ж збризнути лимонним соком, щоб не потемніли. Капусту (тільки зелену частину) дрібно шаткуємо. З кукурудзи зливаємо рідину. Змішуємо всі інгредієнти в салатник і заправляємо майонезом.
    Салат з крабовими паличками і яблуком перед подачею слід охолодити.

    Як приготувати крабовий салат з яблуком?


    Інгредієнти:
    Для заправки:

  • яблуко - 1 шт.;

  • цибулю-шалот - 1 шт.;

  • часник - 1 зубчик;

  • винний оцет - 2 ст. ложки;

  • сіль - 3/4 ч. ложки;

  • оливкова олія - 2/3 ст.


  • Для салату:

  • консервоване крабове м'ясо - 500 г;

  • манго - 1 шт.;

  • яблуко - 1 шт.;

  • свіжа петрушка;

  • яблучні чіпси - для прикраси.


  • Приготування
    Для приготування заправки в чашу блендера кладемо цибулю, очищене яблуко, часник, сіль і оцет. Все збиваємо до однорідності і змішуємо з олією.
    Манго і яблука нарізаємо кубиками (яблука збризкуємо лимонним соком). Змішуємо всі інгредієнти для салату разом і заправляємо соусом. Готовий салат викладаємо на блюдо і прикрашаємо яблучними чіпсами.

    Крабовий салат з яблуком


    Інгредієнти:

  • білий винний оцет - 2 1/2 ст. ложки;

  • шалот - 1 шт.;

  • діжонська гірчиця - 2 ч. ложки;

  • арахісове масло - 2 ст. ложки;

  • оливкова олія - 2 ст. ложки;

  • сіль, перець - за смаком;

  • крес-салат - 400 г;

  • м'ясо краба - 500 г;

  • селера - 2 стебла;

  • яблуко - 1 шт.;

  • арахіс - 1/3 ст.


  • Крабовий салат з яблуком - рецепт
    Приготування
    Оцет збиваємо з гірчицею і нарізаним шалотом. Не перестаючи помішувати, вливаємо до оцту масло, додаємо сіль і перець.
    Крес салат змішуємо з 3 столовими ложками заправки. В іншій мисці з'єднуємо нарізане крабове м'ясо з селерою і яблуком. Посипаємо інгредієнти салату подрібненими горіхами і поливаємо залишками заправки. Викладаємо крес-салат на пласке блюдо, а на утворену подушку кладемо салат.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Крабовий салат з огірком
    Крабовий салат з огірком
    Полюбляєте салати з крабовими паличками? Тоді дана стаття підійде вам як не можна краще, адже вона про страву з крабовими паличками і огірками.
    Салат «Крабові палички з ананасом»
    Салат «Крабові палички з ананасом»
    Салат з крабових паличок вже давно зайняв міцне місце на наших столах нарівні зі знаменитою «Шубою», «Олів'є» та «Мімозою». Варіацій його
    Салат з крабовими паличками і грибами
    Салат з крабовими паличками і грибами
    Салат з крабовими паличками, напевно, пробували все. І сьогодні ми пропонуємо вам його трохи урізноманітнити, додавши гриби. Вийде вишукано,
    Салат з капусти з яблуками
    Салат з капусти з яблуками
    У літній період, коли багато свіжих овочів і фруктів, звичайно ж, хочеться чогось легкого і вітамінного. І тому ми рекомендуємо вам приготувати
    Салат із зеленим яблуком
    Салат із зеленим яблуком
    Яблука - це смачний фрукт, який широко використовується в кулінарії. І сьогодні ми підкажемо вам кілька варіантів створення чудових салатиків з
    Салат з крабовими паличками
    Салат з крабовими паличками
    Крабовий салат Крабові палички, в яких, як всім відомо, немає нічого від крабів, потрапили на наші столи не так давно - всього пару десятиліть тому.