Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Крабовий салат з огірком

Крабовий салат з огірком

22-03-2015, 21:32
1 991
Крабовий салат з огірком
Хочете приготувати смачний, швидкий і легкий салатик, але не знаєте, який саме? Тоді зупиніть свій вибір на крабовому салат з огірком. Рецепт його приготування досить простий, всі інгредієнти доступні кожному і часу віднімає зовсім небагато. Давайте розглянемо з вами, як приготувати салат з крабовими паличками і огірком.

Рецепт крабового салату з огірком


Інгредієнти:

  • крабові палички - 200 г;

  • кріп - 50 г;

  • куряче яйце - 3 шт.;

  • зелена цибуля - за бажанням;

  • сіль - за смаком;

  • майонез - 100 мл;

  • огірки - 1 шт.


  • Приготування
    Крабові палички розморожуємо і нарізаємо дрібними кубиками. Свіжий огірок очистити від шкірки і потім натираємо на крупній тертці. Яйця відварюємо, остуджуємо, чистимо від шкаралупи і дрібно рубаємо. Всі підготовлені інгредієнти змішуємо в глибокій мисці, додаємо нарізаний кріп і зелений лук.
    Солимо салатик за смаком і заправляємо все майонезом, добре перемішуємо. Готову страву перекладаємо на тарілку і утрамбовуємо його в металеве кільце, ставимо на 30 хвилин у холодильник.
    Акуратно знімаємо кільце і подаємо охолоджений салат до столу, прикрасивши стрілками свіжого зеленого лука.

    Рецепт салату з крабовими паличками, кукурудзою і огірком


    Інгредієнти:

  • крабові палички - 250 г;

  • свіжий огірок - 1 шт.;

  • яйце - 4 шт.;

  • китайська капуста - 200 г;

  • консервована кукурудза - 200 г;

  • майонез - 4 ст. ложки.


  • Приготування
    Крабові палички нарізаємо кубиками. Огірочок миємо, нарізаємо тонкою соломкою. Китайську капусту промиваємо і дрібно шаткуємо. Яйця відварюємо круто, очищаємо і тремо на крупній тертці. З консервованої кукурудзи обережно зливаємо всю воду. Кладемо в салатник крабові палички, огірочки, яйця, капусту і консервовану кукурудзу з банки. Акуратно все перемішуємо. Безпосередньо перед подачею на стіл кладемо трохи майонезу і ще раз перемішуємо, прикрашаємо свіжою зеленню.

    Рецепт крабового салату зі свіжим огірком і зеленим горошком


    Інгредієнти:

  • зелений горошок - 100 г;

  • крабові палички - 200 г;

  • зелена цибуля - 50 р;

  • свіжий огірок - 1 шт.;

  • майонез для заправки;

  • сіль, перець - за смаком.
  • Крабовий салат з огірком


    Приготування
    Свіжий огірок і зелень миємо, обсушуємо і дуже дрібно ріжемо. Крабові палички кришимо. З зеленого горошку зливаємо всю рідину. Перемішуємо всі інгредієнти в салатник, солимо за смаком і заправляємо майонезом. Ретельно перемішуємо і подаємо до столу.
    Якщо ж ви взагалі велика шанувальниця крабових паличок, то можете приготувати ще парочку смачних страв: салат «Морська зірка» і салат «Біла ніч» .
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат «Крабові палички з ананасом»
    Салат «Крабові палички з ананасом»
    Салат з крабових паличок вже давно зайняв міцне місце на наших столах нарівні зі знаменитою «Шубою», «Олів'є» та «Мімозою». Варіацій його
    Салат з крабовими паличками і грибами
    Салат з крабовими паличками і грибами
    Салат з крабовими паличками, напевно, пробували все. І сьогодні ми пропонуємо вам його трохи урізноманітнити, додавши гриби. Вийде вишукано,
    Салат «Крабові палички з апельсином»
    Салат «Крабові палички з апельсином»
    Крабові палички - улюблений багатьма продукт, який смажать у клярі, а також готують з них смачні салати. І зараз ми розповімо про незвичайному і
    Морський салат з крабовими паличками
    Морський салат з крабовими паличками
    Салати з морепродуктами завжди залишаються улюбленцями на святковому столі. Давайте поговоримо про дивних морських салатиках з крабовими паличками.
    Крабовий салат з кальмарами
    Крабовий салат з кальмарами
    Знаменитий салат з крабовими паличками можна готувати з додаванням безлічі інгредієнтів. І сьогодні ми поговоримо про його святковому варіанті з
    Салат з крабовими паличками
    Салат з крабовими паличками
    Крабовий салат Крабові палички, в яких, як всім відомо, немає нічого від крабів, потрапили на наші столи не так давно - всього пару десятиліть тому.