Хочете приготувати смачний, швидкий і легкий салатик, але не знаєте, який саме? Тоді зупиніть свій вибір на крабовому салат з огірком. Рецепт його приготування досить простий, всі інгредієнти доступні кожному і часу віднімає зовсім небагато. Давайте розглянемо з вами, як приготувати салат з крабовими паличками і огірком.
Рецепт крабового салату з огірком
Інгредієнти: крабові палички - 200 г; кріп - 50 г; куряче яйце - 3 шт.; зелена цибуля - за бажанням; сіль - за смаком; майонез - 100 мл; огірки - 1 шт. Приготування Крабові палички розморожуємо і нарізаємо дрібними кубиками. Свіжий огірок очистити від шкірки і потім натираємо на крупній тертці. Яйця відварюємо, остуджуємо, чистимо від шкаралупи і дрібно рубаємо. Всі підготовлені інгредієнти змішуємо в глибокій мисці, додаємо нарізаний кріп і зелений лук.
Солимо салатик за смаком і заправляємо все майонезом, добре перемішуємо. Готову страву перекладаємо на тарілку і утрамбовуємо його в металеве кільце, ставимо на 30 хвилин у холодильник.
Акуратно знімаємо кільце і подаємо охолоджений салат до столу, прикрасивши стрілками свіжого зеленого лука.
Рецепт салату з крабовими паличками, кукурудзою і огірком
Інгредієнти: крабові палички - 250 г; свіжий огірок - 1 шт.; яйце - 4 шт.; китайська капуста - 200 г; консервована кукурудза - 200 г; майонез - 4 ст. ложки. Приготування Крабові палички нарізаємо кубиками. Огірочок миємо, нарізаємо тонкою соломкою. Китайську капусту промиваємо і дрібно шаткуємо. Яйця відварюємо круто, очищаємо і тремо на крупній тертці. З консервованої кукурудзи обережно зливаємо всю воду. Кладемо в салатник крабові палички, огірочки, яйця, капусту і консервовану кукурудзу з банки. Акуратно все перемішуємо. Безпосередньо перед подачею на стіл кладемо трохи майонезу і ще раз перемішуємо, прикрашаємо свіжою зеленню.
Рецепт крабового салату зі свіжим огірком і зеленим горошком
Інгредієнти: зелений горошок - 100 г; крабові палички - 200 г; зелена цибуля - 50 р; свіжий огірок - 1 шт.; майонез для заправки; сіль, перець - за смаком. Приготування Свіжий огірок і зелень миємо, обсушуємо і дуже дрібно ріжемо. Крабові палички кришимо. З зеленого горошку зливаємо всю рідину. Перемішуємо всі інгредієнти в салатник, солимо за смаком і заправляємо майонезом. Ретельно перемішуємо і подаємо до столу.
Якщо ж ви взагалі велика шанувальниця крабових паличок, то можете приготувати ще парочку смачних страв: салат «Морська зірка» і салат «Біла ніч» .