Салат з крабовими паличками
Крабовий салат Крабові палички, в яких, як всім відомо, немає нічого від крабів, потрапили на наші столи не так давно - всього пару десятиліть тому. А в Японії їх аналог - сурімі - відома вже багато століть. Отримують його, перемелюючи у фарш філе свіжовиловленої білої риби. Саме свіжовиловленої, тому всі заводи з виробництва сурімі розташовані поблизу моря. Виробники і не намагаються якось обдурити покупця, і всучити йому під виглядом крабового м'яса невідомо що. На упаковці крабових паличок цілком відверто вказано їх складу, та й ціна говорить сама за себе. Але, незважаючи на це, вони користуються великою популярністю, тому що володіють низькою калорійністю і ніжним смаком. Найперший салат з крабовими паличками готували в нашій країні з додаванням консервованої кукурудзи, відвареного рису і яєць. Кілька років він був дуже популярний і обов'язково прикрашав новорічний стіл поряд з оселедцем під шубою і олів'є. Потім такий салат з крабовими паличками набридло, захотілося різноманітності, і на світ з'явилося безліч інших страв і салатів з цим продуктом. Так як смак у крабових паличок досить нейтральний, то вони чудово поєднуються з різними продуктами і соусами. Наприклад, ось цей салат із солодким перцем і яблуками стане чудовою прикрасою святкового столу або легким вечерею для тих, хто стежить за своєю фігурою. Інгредієнти:
Рекомендуємо добрі рецепти
Фруктовий салат
Солодкий салат Фруктовий салат - це величезне поле для експериментів і відкриттів! З одного боку, що може бути простіше, ніж порізати наявні фрукти,